Nastavenie wifi na notebooku ?
Nastavenie wifi na notebooku ?
Kupil som notebook ma wifi a neviem to nastavit ako sa to tam nastavuje pls poradte v tomto som uply lajik 
-
vladino001
Light Professional
Re: Nastavenie wifi na notebooku ?
Treba skúšať a hrať sa stým. Prípadne si dať nové ovladače (čo som ktomu dostal boli nahovno)bonedaddy napísal:Kupil som notebook ma wifi a neviem to nastavit ako sa to tam nastavuje pls poradte v tomto som uply lajik
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pokial mas signal tak to znamena iba to ze je MOZNOST pouzit tento signal na internet. Dalsiu vec ktoru musis splnit je mat spravne nakonfigurovanu siet, tj. IP adresa, brana, prip. spravnu MAC adresu, mozno nejake WEP kluce atd...bonedaddy napísal:a ako to vlastne funguje,funguje to tak ze ked budem niekde kde je signal na net tak mi pojde net alebo ako ?
-
vladino001
Light Professional
Najprv napíš kde to vlastne chceš používať lebo nie vždy to je rovnaké napr ja mam spravené tri profili (home intrak a ešte jeden obchod kde ani nevedia že to nemajú zabezpečenébonedaddy napísal:a ako to vlastne funguje,funguje to tak ze ked budem niekde kde je signal na net tak mi pojde net alebo ako ?
kluc
to som mal obrovske ststie ... nasiel som zopar sieti... a jedna bola od prevadkovatela ktory viem ze chodi na sluzobnom aute so znackou KREPY a skusim som zadat krepy ako heslo .. a mal som stastie
ten program co si napisal mi pomoze ??
Re: kluc
KREPY?Nemas nahodou poskytovatela PROFINET?guzzo napísal:to som mal obrovske ststie ... nasiel som zopar sieti... a jedna bola od prevadkovatela ktory viem ze chodi na sluzobnom aute so znackou KREPY a skusim som zadat krepy ako heslo .. a mal som stastieten program co si napisal mi pomoze ??