md5 databaza slov
md5 databaza slov
Dostal som napad spravit webstranku kde by bol formular "napiste cokolvek"
...
clovek napise napriklad "pohar"
slovo pohar sa ulozi do databazy spolu s md5 hashom
...
casom tam budu miliony slov a budeme mat md5 hashe slov, ktore mozu byt heslami.....
tak teraz ked nieco sniffnem tak si dam vyhladat hash do mojej databazy a skusim ci sa nahodou nezhoduje s hashom v databaze....
co si o tom myslite????
...
clovek napise napriklad "pohar"
slovo pohar sa ulozi do databazy spolu s md5 hashom
...
casom tam budu miliony slov a budeme mat md5 hashe slov, ktore mozu byt heslami.....
tak teraz ked nieco sniffnem tak si dam vyhladat hash do mojej databazy a skusim ci sa nahodou nezhoduje s hashom v databaze....
co si o tom myslite????
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
No som zvedavý, že kto bude zato platiť, lebo to je množstvo dát!
A najviac MD5 hashov nájdeš na tejto stránke http://md5.rednoize.com/
A ak chceš mať svoj vlastný MD5 databázu so slovami tak ti k tomu dám potrebné veci a ešte aj automatický encryptér, čo ti bude kombinovať slová a písmená a dávať ich do MD5 hashov do databázy, ale uvidíš, že to strašne dlho trvá a veľa miesta bere.
PS: A keď ešte k tomu pridáme aj kombináciu so špeciálnymi znakmy tak sa toho ani nedožiješ kým ti to všetko encryptne.
A najviac MD5 hashov nájdeš na tejto stránke http://md5.rednoize.com/
A ak chceš mať svoj vlastný MD5 databázu so slovami tak ti k tomu dám potrebné veci a ešte aj automatický encryptér, čo ti bude kombinovať slová a písmená a dávať ich do MD5 hashov do databázy, ale uvidíš, že to strašne dlho trvá a veľa miesta bere.
PS: A keď ešte k tomu pridáme aj kombináciu so špeciálnymi znakmy tak sa toho ani nedožiješ kým ti to všetko encryptne.
md5
akoze ta stranka co si mi poslal je fakt super ...take nieco som chcel aj ja spravit ...a ako s web priestorom by nebol problem lebo www.websupport.sk poskytuje neobmedzeny hosting
-
Fata! ChaoS
Star
a
ale ked je v zmluve napisane neobmedzeny hosting tak neobmedzeny....zmluvu by som si dal na co najdlhsi cas aby nemohli odstupit .....brat tam ma 8 GB web subory a nestazuju sa .....no neviem co by hovorili na databazu 8 gigovu
-
Fata! ChaoS
Star
No tak jj, veď skús ak chceš.
Ja len preto, lebo ja čo mám hosting na web tak tam platm ročne 1800SK myslím a pýtal som sa ich, že aký je limit dotazov a oni odpísali, že nieje to limitované, ale keď bude počet dotazov príliž vysoký tak bude môj hosting presunutý do inej kategórie a tam budem platiť viac. No v podstate neviem ako to ooni vybavujú.
Ja len preto, lebo ja čo mám hosting na web tak tam platm ročne 1800SK myslím a pýtal som sa ich, že aký je limit dotazov a oni odpísali, že nieje to limitované, ale keď bude počet dotazov príliž vysoký tak bude môj hosting presunutý do inej kategórie a tam budem platiť viac. No v podstate neviem ako to ooni vybavujú.
-
XilleR
Medium Professional
na tejto stranke http://www.md5decrypter.com/ co ste pisali vyssie si system uklada vsetky vyrazy ktore date encryptovat ....a tak si to uz pameta aj moje heslo 
-
Fata! ChaoS
Star
uztoide
caute ludia ...uz som to spravil spolu s mojim bratom
tu mate linky www.md5.norunof.sk a www.md5.norunof.sk/search.php
budem rad ak mi pridate nejake slova diky
tu mate linky www.md5.norunof.sk a www.md5.norunof.sk/search.php
budem rad ak mi pridate nejake slova diky
md5
anoo to nie je problem ale ako spravit aby sa zapisovali sami do databazy....vies ked mam slovnik ktory ma 40 000 slov a to je este malo tak to nie je sranda tam davat rucne....KTO BY VEDEL ZAUTOMATIZOVAT PRIDAVANIE SLOV DO DATABAZY NECH SA OZVE...dik