live for sped s2
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
live for sped s2
ja mam taky problem s live for speed ze ked si zapojim volant do usb a spustim lfs s2 a chcem si nastavit volant tak vsetky packy a tlacitka nastavit idu (Button 15 a pod)ale ked chcem nastavit pedale ako brzdu a plyn(y a x axis )tak kliknem na moznost zmenit klavesu a nejde mi to ked stlacam brzdu alebo plyn,pomozte dik
Re: live for sped s2
pri inych hrach to funguje ?rixo napísal:ja mam taky problem s live for speed ze ked si zapojim volant do usb a spustim lfs s2 a chcem si nastavit volant tak vsetky packy a tlacitka nastavit idu (Button 15 a pod)ale ked chcem nastavit pedale ako brzdu a plyn(y a x axis )tak kliknem na moznost zmenit klavesu a nejde mi to ked stlacam brzdu alebo plyn,pomozte dik
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ook to sa mi podarilo tam len bolo treba dat kombinovane plyn a brzda len s plynom aj s brzdou je to ok lenze na volante a plyne a aj na brzde je strasna citlivost len sa dotkenm plynu a uz mi ukazuuje ze som zosliapol plny a na volante pootocim o 5mm a na ukazateli mi ukazuje ze som otocil uplne na doraz,btw.: nejde tam niekde nastavit citlivost alebo pod lebo napr v nfsu 2 mi ide normalne aj ked dam pridat hardver a vo vlastnostiach je to normalGothaR napísal:Musis si dat zobrazit osy(tlacidlo OSY/FF) a potom vybrat funkciu a priradit jej danu osu, nic zlozite
Tak skus nastavenia kalibracie v LFS (je to tiez v oddeleni osy/ff). btw nebolo by na skodu napisat, aky mas volant a ako je na tom s ovladacmi a dalsim softomrixo napísal:ook to sa mi podarilo tam len bolo treba dat kombinovane plyn a brzda len s plynom aj s brzdou je to ok lenze na volante a plyne a aj na brzde je strasna citlivost len sa dotkenm plynu a uz mi ukazuuje ze som zosliapol plny a na volante pootocim o 5mm a na ukazateli mi ukazuje ze som otocil uplne na doraz,btw.: nejde tam niekde nastavit citlivost alebo pod lebo napr v nfsu 2 mi ide normalne aj ked dam pridat hardver a vo vlastnostiach je to normal