Čo mám vybrať?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

hypper napísal:Tak tak ako fsetci predomnou tiez som si vybral TIS
Neviem, čo si od toho očakával. Od nás z triedy sa polovica hrnula masovo na gymple len preto, lebo to vtedy bolo v móde, a že by boli všetci spokojní, povedať nemôžem.
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bifrost »

pHysIQ napísal:bifrost neviem ake su tvoje studijne vysledky a ako si na to s ucenim ale Gymko v Secovciach... :? co ja viem. Uroven tam nie je velmi vysoka. Je to pre takych dobrych 2 pripadne 3.
Ale na druhej strane ak budes dobry tak vyniknes. :wink:
poznas tu skolu? :roll:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

bifrost v ziadnom pripade si nevyberaj podla vzdialenosti skoly od tvojho bydliska ale podla toho o chces robit v buducnosti a to ani to o tych uciteloch co tam nekdo pisal to je ine na kazdej skole opytaj sa nekoho co tam chodi a na jeho skusenosti s tymto odborom. podla toho by som si vyberal ja
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

no kazdy fach ma nieco do seba urcite by sa naslo uplatnenie aj keby si vystudoval TIS-ku netreba hovorit ze jedna skola je podradnejsia ako druha . moj sused vystudoval pravo a zaraba 18-tisic mesacne myslis ze je to dost ? a veruze sa ucil :!: tie kilometre nesu dvolezite treba aj brat do uvahy k comu viac inklinujes .a ci sa ti chce po strednej este ist na VS....
a ked chces ist niekde kde su dievcata ,tak chod na OA tam ich mas kolko len chces :lol:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

v ziadnom pripade si nevyberaj skolu podla toho, ci su tam dievcata, omg, co je to za kriterium :roll:
ja som vystudoval gympel a teraz som na VS - FRI ZU a neviem si vynachvalit, ako ma ten gympel dobre pripravil.
Povodne som chcel ist na TIS do Starej Turej, ale coskoro som zistil, ze by som to olutoval...
vyuzi sancu, ked na nu mas, chyt ju za pacesy a priprav si buducnost podla svojich predstav :wink:
bifrost
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bifrost »

Tu stojí aj otázka, či mám brať gymnázium, ktoré nemá až takú vysokú úroveň, pretože sa tam dostanú aj žiaci čo majú dvojky, sem tam trojky, :?: alebo je jedno aké gymnázium jak gymnázium? hlavná vec je, že je to gymnázium? vysoké školy pozerajú aj na úroven gymnazia pri prijimačkách? alebo je to fakt jedno?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Mek napísal:v ziadnom pripade si nevyberaj skolu podla toho, ci su tam dievcata, omg, co je to za kriterium :roll:
no ale musis uznat ze je to dost velky faktor. Pre mna urcite. Navyse ak su pekne. :oops:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

reno23 napísal:no ale musis uznat ze je to dost velky faktor. Pre mna urcite. Navyse ak su pekne. :oops:
Hmm, ale pozeraním na pekné dievčatá nebudeš zarábať ťažké peniaze, pravda :D ?

A že by pekné dievča sa nepotešilo dobre zarabajúcemu partnerovi :wink: ?
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

no pozri sa...ja chodim tiez na TIS-ku a uz treti rok sa pytam samej seba ze cu tu ja dopekla robim ?!
rozhodnut sa musis v kazdom pripade sam, lebo aj kebyze ti tu cele forum povie chod tam a tam moze to byt najvacsia chyba aku si spravil a cely zivot to budes lutovat. preto sa zamysli co ta caka v buducnosti ake mozes mat uplatnenie a podobne.
prajem vela stastia v rozhodnuti a dalsie uspechy na tej skole ktoru si vyberies :)
Napísať odpoveď