MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Drago napísal:sak ano, ale predsa Ukrajina je ruska skola, nezabudni ze ked sme boli majstrami tak sme s Ukrajinou v skupine ledva vydreli vitazstvo 5:4, su dost neprijemni, Rusi ich vsak vymlatili ako zito :)
Žiadna z krajín sovietskeho zväzu nikdy neodolá rusom . To je komplex . rovnaký ako majú fíni zo švédov a slováci z čechov. ;)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Rusi su aspiranti na titul, no vyhcadzat z vítazstva nad Danskom, to nie je moc realne prirovnávat, Ukrajina tí este ako tak. No sype im to kazdopadne, no je iba zaciatok, teraz sa hra len o "fazulky", pravy turnaj sa zacne az po tyhcto skupinach. Potom ked dostanu Kanadu,Svedov či Cechov alebo nas, najblizsie sa stretnu s Finmi, tak sa uvidí ako su na tom v skutočnosti.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Vsadim sa ze rusi nebudu mat medajlu ..nechapem ako mozu capat tolko golov ked hraju tak otrasne ..seci svaty pri nich stoja ...nepresne prihravky 0% uspesnost 1 na 1 par hracov si z nich vie niekoho "opinkat" som mal dost proti danom ze kua cooo?? 9:1 a hraju ako chalaniz dvora (moj nazor)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

SRneC napísal:Vsadim sa ze rusi nebudu mat medajlu ..nechapem ako mozu capat tolko golov ked hraju tak otrasne ..seci svaty pri nich stoja ...nepresne prihravky 0% uspesnost 1 na 1 par hracov si z nich vie niekoho "opinkat" som mal dost proti danom ze kua cooo?? 9:1 a hraju ako chalaniz dvora (moj nazor)
A myslíš že mi hráme lepšie ? Aspoň dávajú góly a to rozhoduje ..možno by sme si mali brať príklad. :idea:
SRneC
Addict
Addict

zatial to nejdem posudzovat kto hra lepsie ale hlavnou pointou mojho postu bolo to ze nechapem ako s takou hrou mozu capat tak vela golov :D
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Staci si pozriet skore zapasov z minulych MS, tiez tam boli taketo vysledky. Tieto zapasi v zakladnych skupinach sa daju povazovat za taku kvalifikaciu na naozajstne MS ktore budu v osemfinalovych skupinach. Taketo skore svedci o obrane muzstva ktore prehralo - Ukrajina (skore po dvoch zapasoch 1:13), Dansko (3:15) a taktiez su na tom podobne Rakusko, Bielorusko a Taliansko.
Sak tieto reprezentacie sa kazdorocne nachadzaju v skupinach o zachranu v A kategorii, dokonca Dansko minuly rok sa tam dostalo.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

SVK 5 : 1 GER :smt048

Akcia ktoru predviedli Hossa s Gaborikom nemala chybu. A Karol chytal dost sebavedomo a dobre si myslim..
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Koho by ste dali na Kanadu ? Krizan/Halak
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Asi Haláka , ten je viac trénovaný na zámorský štýl ...

k zápasu : najviac sa mi páčil Chárov direkt :D
zápas to bol priemerný , naši sa postupne zohrávajú , zatiaľ nám vychádza skoro všetko , len aby nás šťastie neopustilo v dôležitejších zápasoch
som spokojný :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Bol to vazne velmi pekny hokej. Prekvapila ma razancia s akou nastupili Nemci. Ale som velmi spokojny s vysledkom.
Sajmon ta akcia nemala chybu. Podla mna najkrajsia golova akcia vobec.
SRneC
Addict
Addict

pacilo sa mi to ..neviem ale ako bolo 2:1 som si povedal : "no kua este sa bude iny hokej hrat" a co chlapci predviedli v tretej tretine ...krasa, krasa :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Najlepsie bolo ako ciarovy rozhodca musel odtiahnut Charu od tej skrumaze na konci zapasu. Zdeno by tych Nemcov zmaroval jak nic. Aj ten Nemec mal stastie, ze mu Chara neprisusil silnejsiu :smt062 :smt062 :happyrespect:
Prílohy
MS 2007 radek.png
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tak stastie pri nas stalo. ved len 3 tycky sme mali. bol by to iny zapas keby to tam padlo. ale inak dobry hokej. tesim sa na kanadu.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Sajmon napísal:Akcia ktoru predviedli Hossa s Gaborikom nemala chybu. A Karol chytal dost sebavedomo a dobre si myslim..
No jo. :) Az na to, ze som podal, ze Hossa da v zapase gol. :? Sakra, keby nenahraval naspat Gaborikovi.. :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Musite uznat ,ze Karol chytal dobre. Dost vyrazne pomohol tymu. Ale ta akcia Hossa - Gaborik klobuk dole ,ale najviac sa mi pacilo ako preskocil toho nemca na lade :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pekný zápas s peknými golmi. Naši nesklamali, očakávaná trojka z NHL sa postarala o peknú šou a brankár zachytal ako mal. Už sa teším ako vyprášime Kanadu :)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

audiotrack napísal:Už sa teším ako vyprášime Kanadu :)
..... Co je dost mozne, kedze Kanada vyhrala nad Nemeckom dost tesne 3:2. Aj ked si myslim, ze Kanada v tom zapase podcenila Nemcov.No ale vsetko sa uvidi v zapase s Kanadou.Ak by sme vyhrali mozeme mat velke oci :)
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Hra Kanady sa ukaze aj za pol hodinu v zapase proti Norsku..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Sajmon napísal:..... Co je dost mozne, kedze Kanada vyhrala nad Nemeckom dost tesne 3:2.
pár krát som tak uvažoval v štýle : " No keď oni dali im toľko , my im toľko teoreticky ... "

Ale uvažovať takto je hlúposť samozrejme :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

hmm... no neviem ci proti norom toho uvidime az tak vela coho su kanadania schopny , myslim si ze im nasupaju nejakych 7 golov a viac nic noale uvidime. :)
Napísať odpoveď