ale ináč čo sa týka HH, je fakt jeden z naj no.
AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
body25:
no sewas. čo ako ste dopadli na futbale?
. presne na toto som narážal. máš v tom jasno ako vidím
. to že sa ti jeho tvorba páči (tak ako aj mne), mi môže byť v p!č!, keďže je to tvoja a iba tvoja vec. nestarám sa do druhých čo počúvajú
. ale to je už OT
. takže ako si písal, a sa mi páči, že si si to aj priznal, že peniaze ľudí menia. v tomto prípade Rytma ... citujem: "chápeš? hip-hop neni o slave ani o penazoch ... ale o KVALITE ... a MY SME TU NAVžDY"
asi nejak tak čo? tak buď na tento text ktorý nahral ešte v minulosti s Hajtkovičom v starom Špinavom HR Produkte zabudol, alebo má u p!č!. som zvedavý, ako by si túto vec obhájil
. takže tak takže tak
.
) celkom dobre sme dopadli len3:0 sme dostaliReli.c napísal:body25:no sewas. čo ako ste dopadli na futbale?
. presne na toto som narážal. máš v tom jasno ako vidím
. to že sa ti jeho tvorba páči (tak ako aj mne), mi môže byť v p!č!, keďže je to tvoja a iba tvoja vec. nestarám sa do druhých čo počúvajú
. ale to je už OT
. takže ako si písal, a sa mi páči, že si si to aj priznal, že peniaze ľudí menia. v tomto prípade Rytma ... citujem: "chápeš? hip-hop neni o slave ani o penazoch ... ale o KVALITE ... a MY SME TU NAVžDY"
asi nejak tak čo? tak buď na tento text ktorý nahral ešte v minulosti s Hajtkovičom v starom Špinavom HR Produkte zabudol, alebo má u p!č!. som zvedavý, ako by si túto vec obhájil
. takže tak takže tak
.
nemyslis si ze to bol lepsi sposob? keby neprisiel tak by ho aj tak dostal a to uz by nikto nevidel ze ci si ho nechal alebo nie. tak ukazal ze ho nechce ze ho nepotrebuje. to si myslim ja..mi-chau napísal: //keby chcel nekomercne ukazat ako ma v p... tak na odovzdavanie nepride
tak viem ze komercia nenormalnaReli.c napísal:body25: ináč do popredia by som dal aj songy ako sú Cigánsky sen a Kures Funk. nie tak texty, ako videoklipy na ne. takže tak.
ti mas neaky velky slovnik ze ? poznas iba dve slova total trapne ? nechcem ho obhajovat.. heh v tom jednom mas pravdu urobil to preto aby ho ludia nenavideli.. a rytmus ma v pi*i cele fora a este viac ked ho budeme na hojku rozoberat.. len to ty tak lahko nepochopis nakolko ho poznas z poje**** casopisov a z telky.. proste on chce iba vasu nenavist cize ked sa budete rozculovat a pisat tu trapne prispevky tak mu jedine s tim pomahat ale to dojde iba par ludom ktory hip hopom ziju a poznaju aky je rytmus..M0nd0 napísal:debKo...totalne trapne a keby sOm sa mal vyjadrovat dalej taK mam ban za rasistycke naražky atd. PrOste totalne trapas ale toTalny a bolo to trapne a ešte trapnejšie sa asi chcel hrat na dakeho drsnaka ti vole totalne trapne to urobil preto aby sme o tom tu teraz kecali a všetci ho obdivovali ako rozdr** daku blu sošku...trapne
kludne cakam na znizene mojej karmy.. co ocakavam.. ale tot moj nazor a stojim za nim..
vyjadrenie ku karme : + dakujem
- heh fajcili ste ma.. vy sa smejete na mne ? co ja mam povedat o vas ?
Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. Piste co chcete, je to moj nazor a je to tak. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim. Cize z toho plynie, ze Rytmus moze ist do r**i. A to co spravil na Aurelovi, na to nemam slov. Je to debil.
-
kukiak
Addict
Aky je rozdiel medzi hudobnymi stylami hip-hop a rap prosim ta ?radek21 napísal:Ja mam na cely hip-hop svoj nazor. Pre mna to nie je spievanie ale recitovanie a je to pre mna len hudobny styl. Piste co chcete, je to moj nazor a je to tak. A podobne je na tom rap. Tieto 2 styly nemozem ani pocut lebo to nenavidim. Cize z toho plynie, ze Rytmus moze ist do r**i. A to co spravil na Aurelovi, na to nemam slov. Je to debil.
slavo120 napísal:Ja som cital ze rap je podkultura hip-hopu a do hip-hopu spada aj r´n´b´ ci soul .......... ale ci je to pravda neviem isto
OT:V podstate máš pravdu..Hip-hop má 5 elementov medzi ktorými je RAP.
V USA sa hip-hopom označuje aj soul a ostatné
K téme:Rytmus sa označuje za krstného otca slovenského rapu.
Preto je to "kráľ",on môže robiť všetko,on môže mať všetko...
A to čo spravil na Aurelovi je úbohé...len robí to,čo má napísané v textoch v pesničkách...aby sme vedeli,že to nehovorí len tak do vzduchu..ale 13 ročné deti ho úplne žrali, ako hodil to ocenenie
hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..
//chlapci vy ste kvalitne trapni.. nekdo tu napise informaciu a uz mi davate dole karmu?
//chlapci vy ste kvalitne trapni.. nekdo tu napise informaciu a uz mi davate dole karmu?
-
makaveli
King
pocul som = jedna babka povedala.. ale aj tak to je k*kot prij*bany co to nema v hlave vsetko v poriadku.. asi ho museli doma bit ked bol maly a sprchovat v studenej vode a teraz ma z toho komplexy..MurphY napísal:hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..
(a pocuvam rap, aj ten slovensky, prosim tych co tu na hh nadavaju a subkulturuju atd, ze nech nesudia podla par veci co poculi, lebo vacsinou je to KF alebo H16 a na Slovensku sa robia aj lepsie a veci aj ked sa to nevyrovna kvalitnym USA veciam, tak sa hh naucte tolerovat tak ako ostatni toleruju vasu oblubenu hudbu)
To je ale macher co? wow obdivujem hoMurphY napísal:hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..
-
dudinko
Light Professional
Fuha, palil peniaze v ohni. Dokonale rozmyslanieMurphY napísal:hehe vy asi o rytmusovi vela malo viete.. viete co urobil na jednej nelegalne party kde kristil album ? bol tam sud v ktorom horali dreevaa atd..proste aby tam bolo teplejsie.. a rytmus tam pridaval original svoje peniaze tisicky.. asi 10 ich tam dal.. a pocul som ze este na neakom snow feste spalil 100 litrov cize on problem s penazmi nema..
Re: AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS
vsetko to je len trapna poze pre decka ktore to vsecko zozeru...a este si aj myslia jake to je drsne a cool a nevem co vsetkoST1 napísal:Cawte co si o tom myslite ?? ja rap MILUJEM aj rytmusa som pocuval ale v poseldnej dobe cim vac tym dalej sa mi nepacico spravil na aureli je sila ma to v hlave prepnute na 1000% osobne zdroje tak vyjadrite nazor