je to na styl maxa payna... a max payne som mal brutal rad.. toto je celkom dost podarena hra... neni HW narocna a grafiku ma super aj tak...
konecne dobra hra v poslednej dobe
easton napísal:dikes ale potom musim bojovat s takym ujkom co ma okolo seba taky modry stit!ako ho mam zabit?
stoji tak vyssie?
musis tam postrielat vsetky svetla.... a potom do neho strielaj tie specialne strely.... musis to opakovat...on bude tie svetla opravovat
masino napísal:stoji tak vyssie?
musis tam postrielat vsetky svetla.... a potom do neho strielaj tie specialne strely.... musis to opakovat...on bude tie svetla opravovat
hej stoji tam na takej plosine...nemam uz manu asi velo mi tie specialne strely nejdu..ake svetla?
hej uz som to pochopil nema niketo savy tam kde bojujem na takom nadvori s tym bosim co posiela takych pacholkov co po mne strielaju...lebo ma tam zabili a musim ist celu misiu odznova!
easton napísal:hej uz som to pochopil nema niketo savy tam kde bojujem na takom nadvori s tym bosim co posiela takych pacholkov co po mne strielaju...lebo ma tam zabili a musim ist celu misiu odznova!
tak teraz tam niesom lebo som nesejvol...ale je to vonku nie dnu a taky ujko s takym stitom vychadza na nadvorie a taky pacholkovia chodia strielaju po mne!
easton napísal:tak teraz tam niesom lebo som nesejvol...ale je to vonku nie dnu a taky ujko s takym stitom vychadza na nadvorie a taky pacholkovia chodia strielaju po mne!
Toho ujka musis zabit tym silnejsim modom strielania, ked dobre pamatam tak prava mys... Inac ta hra je imho uplne hlupost, vobec ma to nebavilo
piton napísal:Toho ujka musis zabit tym silnejsim modom strielania, ked dobre pamatam tak prava mys... Inac ta hra je imho uplne hlupost, vobec ma to nebavilo
Neviete ako mam zabijat tych takych s tym cervenym laserom -
, neda sa to inak ako pomocou tych takych silnych striel? lebo vzdy sa mi rychlo minie mana, edneho este zabujem ale ked idu na mna viaceri tak nemam sancu