Nakoniec cez program Stellar Phoenix sa mi podarilo zachranit vsetko dolezite, v podstate by cez to siel pravdepodobne obnovit cely disk, ci uz vacsie alebo mensie subory.. fotky som obnovil vsetky, bez poskodenia, bolo ich cez 7000, su zachovane vsetky udaje.. a aj zopar filmov, dokumenty, hudbu atd.. Ten program analyzoval disk, nasiel tam particiu, particiu obnovit nedokazal ale data ano, aspon ze som zachranil dolezite veci.. Najradsej by som obnovil vsetko, ale nemam na to prostriedky -> nemam kde ukladat tie obnovene datahojko napísal:Ako to dopadlo???
Zmazana particia
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
prave skusam proram testdisk. Prisiel som o 3 particie a to ext3, ext5(swap) a NTFS pretoze nejaky trulo najumproval 2 disky na slave a na oboch to zrusilo FS takze su oba kompletka RAW.. uz to slape nejaku tu hodinku aj cosi no som prekvapeny ze ext3 vobec nieje ale to ma nestve hlavne nech mi zachrani NTFS kde mam data... ale dalsia vec co ma sokovala ze nasiel HFS coz pokial sa nepletiem je file system pre MAC. Ked to cele prejde dam vediet ako to dopadlo ale zatial soft testdisk odporucam prehladny software
pre linuxakov sudo apt-get install testdisk. pridavam screan
//// no prave sa to skoncilo .... a kkt toho bohuzial
idem skusat dalej skoda no
//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 17:26 )
no tak uz sa o pomoc obraciam aj ja ... skusal som vsetky mozne programceky niektore aj ponachadzaju ale potreboval by som povodnu strukturu adresarov a nie 65000 suborov jednom priecinku neviete mi pomoct ? idealne by bolo keby sa iba "odokrila" ta NTFS particia ked nie tak aspom pozachranovat to dolezite ale v adresaroch ....
//// no prave sa to skoncilo .... a kkt toho bohuzial
//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 17:26 )
no tak uz sa o pomoc obraciam aj ja ... skusal som vsetky mozne programceky niektore aj ponachadzaju ale potreboval by som povodnu strukturu adresarov a nie 65000 suborov jednom priecinku neviete mi pomoct ? idealne by bolo keby sa iba "odokrila" ta NTFS particia ked nie tak aspom pozachranovat to dolezite ale v adresaroch ....
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Shano: mne presne na toto pomohol uz spominany Phoenix Stellar FAT&NTFS recovery.. sice to robilo dlho, ale obnovil som co som potreboval.. myslim, ze niekolko vela hodin najprv hladalo tu zmazanu particiu, potom ju skenovalo a hladalo na nej obnovitelne data a potom ich zas niekolko vela hodin obnovovalo.. ak si este neskusil a mas dost casu (alebo maly disk) skus
no vsak co si dal ... ked dam search logical drive tak mi to najde tie povodne particie ale to je vsetko iba mi ukaze ze kedysi tam boli....ked dam RAW data rcv tak to hlada dlho jak hovado aj to najde ale vsetko to roztriedi do do zloziek typu mp3 , jpg ,..... a to je na kkt kedze tam mas asi 5000 fotiek