No neviem ci to patri sem, ale potreboval by som vediet aky notebook mi treba, aby som na nom rozbehal win XP(alebo aj 2000/98 ), ale hlavne aby na nom slo CS (nemusi byt 100fps, ale ani 1fps ).
Chcem to brat z bazaru, teda sa pytam, aku konfiguraciu mi treba... THX
a ece to ber tak ze na notebooku zrejme 15" (alebo kolko to ma) obrazovke ked budes hrat cs tak ti bude stacit aj 640*480
ale s 500MHz CPU na XP a 128 RAM DPC ??
to ani XP nerozbehas teda.. aspon 512mb urcite... minimalne 256
Šu-Do napísal:a ece to ber tak ze na notebooku zrejme 15" (alebo kolko to ma) obrazovke ked budes hrat cs tak ti bude stacit aj 640*480
ale s 500MHz CPU na XP a 128 RAM DPC ??
to ani XP nerozbehas teda.. aspon 512mb urcite... minimalne 256
more, ty co davas,... som behal s XPckom na durone gigaherzovom a 128MB ramke asi pol roka a system siel krasne,..
Traktorista napísal:more, ty co davas,... som behal s XPckom na durone gigaherzovom a 128MB ramke asi pol roka a system siel krasne,..
more co co davam... so 128mb RAM na XP a ece k tomu CS ??
sak mne len po starte winu zere 200mb z ram... bud bude mat taky swaping jak svina alebo newiem..
Traktorista napísal:more, ty co davas,... som behal s XPckom na durone gigaherzovom a 128MB ramke asi pol roka a system siel krasne,..
ak je to krasne nastavene a nemas tam dokopy nic, co b yzralo ram, tak potom mozno. ale na takej zostave je to dost kriticke. aj kamarat fici na 333Mhz a 128 ram a ma XP a aj mu fici. no ale ked chce drtit cs, tak 20fps... neoplati sa kupovat notas "na hrane". radsej nech investuje o 2000sk viac a ide na istotu
turtlak napísal:ak je to krasne nastavene a nemas tam dokopy nic, co b yzralo ram, tak potom mozno. ale na takej zostave je to dost kriticke. aj kamarat fici na 333Mhz a 128 ram a ma XP a aj mu fici. no ale ked chce drtit cs, tak 20fps... neoplati sa kupovat notas "na hrane". radsej nech investuje o 2000sk viac a ide na istotu
lenze na tej 333 mhz hrala rolu grafika a vidim ze grafika bola na houby ked 20 fps ...
Šu-Do napísal:more co co davam... so 128mb RAM na XP a ece k tomu CS ??
sak mne len po starte winu zere 200mb z ram... bud bude mat taky swaping jak svina alebo newiem..
sak oka,.. on len cel aby mu tam behalo XP, resp k tomu som sa vyjadril a to som aj komentoval teba,... o CSku som nehovoril,... takisto som nehovoril ze mu na tom XP pobezi ked tam bude robit neviem ake veci, ale ako PC na office a internet to fici aj so 128MB kraaaasne...