Brigada na leto - zahranicie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Brigada na leto - zahranicie

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no co mate nejaku zohnanu? .. mozete napisat aj co, kde za kolko, pripadne ak je volne miesto tak aj nejake info pre ostatnych, ktori nemali to stastie zatial ...

... aby som nebol len tym nemym questionairom, tak musim povedat, ze som vybavoval nejake anglicko, ale som cakal a agentura sa neozvala, nastastie ma to nic nestalo .. ale inak som nemal nejako stastie najst nieco poriadne .. pretozve väčšinou chceli uz aspon stredné vzdelanie s maturitou ( kde ho zozeniem v tretom rocniku ze ? ), alebo mali poziadavku byt tam aspon styri mesiace, co si kvoli skole nemozem dovolit ...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no ja som si momentálne našiel v Martine cez leto od Jula do Augusta vo Firme SPstyling s.r.o. je to firma ktorá sa zaoberá tuningu športových ale aj klasických áut.... a mam 51.-/1hod tak sa mi to oplatí, potom idem do Anglicka na 2 týždne sa trochu poučiť jazyk!

Tu je tej firmy aj www adresa:

Kód: Vybrať všetko

www.spstyling.sk
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja idem na dobrovolnicke prace do nemecka :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Idem do USA (od 13. júna do 20. septembra), vyšlo ma to niečo cez 50 000 všetko dokopy a budem robiť v hotely. :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

audiotrack napísal:Idem do USA (od 13. júna do 20. septembra), vyšlo ma to niečo cez 50 000 všetko dokopy a budem robiť v hotely. :)
Trocha OT ale nebojis sa predsa USA ina mentalita ludi tam sa striela, behaju tam cierne gangy .... akoze premna by to bola velmi velka vyzva !
(ale zas zalezi ze kam ides ... ci do kludneho Jericha alebo Niekam do Las vegas , New York :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:Trocha OT ale nebojis sa predsa USA ina mentalita ludi tam sa striela, behaju tam cierne gangy .... akoze premna by to bola velmi velka vyzva !
(ale zas zalezi ze kam ides ... ci do kludneho Jericha alebo Niekam do Las vegas , New York :)
do marylandu, do letoviska Ocean City (prílet je ale do washingtonu a z tade sa ide busom, odlet späť je z New Yorku)
a nie, nebojím.. naopak sa teším jak malý obelix. Bude nás tam viac zo slovenska, dokonca najlepší kamarát so sestrou a spolužiak tak pohoda.

foto
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nejdem ale chce by som do ceska lenze ako zohnat nejaku taku pracu aj s ubytovanim a stravou?pls poradte nejaku serioznu stranku na nieco taketo
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Mám "vybavenú" brigádu v jednej nemeckej automobilke v MT.Budem tam cez júl,alebo august. Buď na dva týždne,alebo 4...podľa toho je aj výška platu..Za tú prvú možnosť mám takmer 5 000 Sk ,7 a pol hodín denne odrobených :) (platených)
Celkom sa mi to pozdáva..
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no ja budem brigadovat v Ostrave ... pracav lesenarskej firme, cize zvycajne podavanie matrrialu, pripadne odobreanie pri demontazi, znacenie trubiek a aj praca na leseni ... imho hore na leseni je to bezpecnejsie ako pod lesenim :), volne miesta, asi tazko , do takej prace sa brigadnici beru len po znamostiach ... plat ... minuleho roku som bol spokojny :) 60Kc na hodinu ... pracovne podmienky boli dost tvrde, ale oplatilo sa (teda aspon mne :) ) Toho roku idem zas , chcel by som co najskor po prijmackach na vysku , aby som si zarobil kolko potrebujem a mal este august volny ...
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

vyzera to na umyvanie riadu v Irsku :P 8)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ak budem mat cas pripravit si vsetky formality tak mozno este stiham Grecko - pomocne prace v hotely/bare...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

audiotrack napísal:Idem do USA (od 13. júna do 20. septembra), vyšlo ma to niečo cez 50 000 všetko dokopy a budem robiť v hotely. :)
ides cez agenturu alebo cez znameho ? kolko predpokladas ze zarobis za ten cas v USA ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

cez agentúru, a k nej som sa dostal cez kamarátku čo tam bola toto leto tak viem že je to seriozna agentúra. Inak by som sa do takého niečoho nepúšťal
Ona zarobila niečo cez 200 tisíc, lebo mala 2 roboty (čo vraj nie je problém nájsť si druhú prácu) a mala nižší nástupný plat ako mám na zmluve ja (ja mám 7.75USD na hodinu, po prvom mesiaci to zvyknú zvyšovať)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja sa chcem spytat .....(mozno blba otazka ale ta skusim :D ) ze ako ste sa k tym brigadam vlastne dostali ??........cez znamych ?cez agentury ??ci ako vlastne ??.............bo ja nemam nic na leto zaatial a neviem ci daco splasim este .................
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

but to pokladat podlahy v Dubline, elektrikar v Blave alebo fajcit travu v holandsku...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

slavo120 napísal:Ja sa chcem spytat .....(mozno blba otazka ale ta skusim :D ) ze ako ste sa k tym brigadam vlastne dostali ??........cez znamych ?cez agentury ??ci ako vlastne ??.............bo ja nemam nic na leto zaatial a neviem ci daco splasim este .................
ja som to mal úplne jednoduché...
Tam kde idem brigádovať,je môj otec teamleader,takže on mi doniesol len nejaký papier,ktorý som vyplnil,dal razítko v škole a dal to otcovi a potom by mi mala prísť zmluva a som tam :wink:
Takže ja som tam vďaka otcovi.
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Je este v tomto case sanca ze si vybavim nejaku brigadu v zahranici?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

johnykilla napísal:Je este v tomto case sanca ze si vybavim nejaku brigadu v zahranici?
ano,. kupis letenku do irska/gb/malta/cyprus a ides.
doporucujem hned na zaciatku juna, kym este nepridu davy vysokoskolakov vsade zo sveta.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

johnykilla napísal:Je este v tomto case sanca ze si vybavim nejaku brigadu v zahranici?
na vlastnú päsť áno, ale cez agentúru už asi ťažko. Také veci sa vybavujú už od decembra
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Mozete mi povedat vas nazor na tuto ponuku :

Kód: Vybrať všetko

http://www.lorien.sk/info/zber-ovocia/
Nevyzera to zle... alebo odporucit dalsie agentury a osobne skusenosti. Bolo by to celkom naliehave uz, cez leto proste musim niekde ist :)
Napísať odpoveď