GUMBALL 3000

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Kedy to su unas ??? Na stranke sa trochu zle orientuje :P
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

k tym veteranom :

ku gumball: pozrite si toto video od casu 3.15
Prílohy
cajka.jpg
tatra603.jpg
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

bocian napísal:Kedy to su unas ??? Na stranke sa trochu zle orientuje :P

Kód: Vybrať všetko

3. května: Z Tirany přes Dubrovnik do Bratislavy. Toto bude další vyčerpávající den. Cesta přes celkem 7 států: Albánie, Černá Hora, Bosna, Chorvatsko, Slovinsko, Rakousko a Slovensko. V plánu je ranní odjezd z Tirany směrem na Dubrovník, kde bude oběd a další checkpoint. To znamená, že se řidiči budou moci najíst a zároveň dostanou další informace o cestě do Bratislavy. Po příjezdu do Bratislavy se celé startovní pole ubytuje v hotelu Radisson SAS a pro fanoušky bude možnost shlédnout vozy na Hviezdoslavově náměstí.
http://www.tuning-czech.net/site/module ... le&sid=123
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

3.5.2007 - pred hotelom Carlton od 17.00 do 24.00, potom sa presuvaju do restauracie UFO na party, verejnost nema pristup
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

este by ma zaujimal ten veyron. fakt ho rozbili? na nete som nenasiel ziadne info o tom
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

zelovoc napísal:k tym veteranom :

ku gumball: pozrite si toto video od casu 3.15
aaa pozeram ze boli auticka ako za minuleho roku :) ak by niekto chcel pridam par fotiek
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ja som to tiez nenasiel na nete, ale mam to z dobre informovaneho zdroja, cize tomu na 100% verim, skoda za pol mega €
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

http://gumball.alk.com/default.aspx

podla tohto nasi su stale vo frankfurte 8)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kibo, nenasiel by sa nejaky backstage pass pre mna ? :D chcem fotku s paris, hehe
(a v akom teame ma byt?ked som pozeral tu mapu, nebola na zozname )
preco je jay-k v BA ?:) divne. niektori su v grecku, niektori v holandsku ci kde...hm
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

i-cube napísal:Kibo, nenasiel by sa nejaky backstage pass pre mna ? :D chcem fotku s paris, hehe
(a v akom teame ma byt?ked som pozeral tu mapu, nebola na zozname )
preco je jay-k v BA ?:) divne. niektori su v grecku, niektori v holandsku ci kde...hm
mozno preto ze ked ich je... kolko? 120? tak naraz by to spravilo problem pre kazdeho organizatora.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ježiš vy ste ako deti ...

kibo vás odrbáva , on vôbec nerobí ako spoluorganizátor , ale on je jeden z jadcov na luxusných fárach

Dôkaz :
http://img155.imageshack.us/my.php?imag ... 102fl0.jpg

sry kibo musel som , lol
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

k**wa schw33k, tak teraz si am dojal :hehe: akoze k+ ti budem doplnat este tyzden za toto :lol:
len teraz neviem ci sa mam tesit alebo hnevat, lebo ja som mal byt male prekvapenie pre slovac, na kapote mam logo hlavneho sponzora - Hojko :hmm:
no chlapci, musim sa priznat, na tom zihadle som jazdil gumball 3000 v roku 2004, tento rocnik idem s o nieco mladsim farom, tamto uz akosi nesplnalo moje poziadavky. kokos ale dorazil si ma! ale zas na druhu stranu si zober tu sou, kt by nastala, ved ked tam moze jazdit fiatka 500, tak preco ne S 120L???

no k teme, zacina tam byt v organizacii poriadny chaos, potvrdene je, ze nasi mozu ist akurat tak domov, pretoze medzi zhabanymi autami je aj slovenske ferrari, paris mozno nepride, ale xzibit pride, do turecka zakazali vstup, tak odchadzali z aten...

i-cube - tu je to tvoje galardo, trosku dolepene :wink:

inac je tam jedna zahadicka - ford gt40 so slovenskym znakom na nasavani a mate tu aj fotku nasich na starte v londyne
Prílohy
galardo.jpg
gt40_1.jpg
gt40.jpg
nasi.jpg
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

super.som tam cakal 2 a pol hodiny a potom som zistil, ze pridu mozno o dalsie 2 - 3 hodiny :D tak coskoro vyrazam

+ pripajam fotky na parkovisko a vozidla :D
Prílohy
03052007005 (Large).jpg
03052007004 (Large).jpg
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

myslim ze sa to cele skoncilo skor ako sa to zacalo :( :(
akze do BA ma dojst niekolho vozidiel az dnes vnoci...
v Macedonsku sa stala tragicka dopravna nehoda :( , takze v BA zaidna party nebude iba prespia a ide sa dalej (niektori vraj pravdepodobne odstupia) .
cize paris nic....
BTW: uz nefunguje ani tracking na stranke gumball o tom nic nevidim co sa stalo....
Ale ak ste niekto priamo v BA dajte foto ja tie auta chcem vidiet....
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

traz som prisiel a nic obuchal som rpachy a nic :/ snad nieco pride ale dost haluz ked zabavili polisi cerveneho pontiaka :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

[01:36] <_NTN_> hehe, si sedim pred hotelom v BA kde sa zbieha gumball :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

klm16 napísal:v Macedonsku sa stala tragicka dopravna nehoda :(
kto, čo, ako ?
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

schw33k napísal:kto, čo, ako ?
opitaj sa kiba, ten vsetko vie na cele so znakom skody 120...
Zevraj tam zahynul jeden clovek, rano to davali na markize...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ano mate pravdu, povodne info boli ze sa to stalo v chorvatsku, posadka tam zabila chodca, nic horsie maximilliana coopera postretnut nemohlo.

akcia bohuzial na skodu organizatorov a hlavne divakov dopadla ako jedno velke fiasko, za co vsak my nemozeme, problemov sa pridruzilo hned niekolko...
problemy zacali uz v holandsku ako som pisal, v nemecku sa to vsetko vo frankfurte zacalo stupnovat, ked sa nezmestili vsetky auta do lietadiel, odletela iba cast, turci zakazali vstup na uzemeie, cize z povodneho startu v istambule sa presuvali do aten do grecka, cize sklz zacal narastat, posadky vystartovali smer chorvatsko, uz islo namiesto 150 aut len cca 96, v chorvatsku sposobili okolo 8 nehod (presne sa nevie a nevie sa zatial ani kolko aut a ake rozbili), v macedonsku zabili jedneho cloveka a dalsie dve auta usli od sposobenej buracky, dvaja ludia tam sedia v base (pravdepodobne cela predbezneho zadrzania, malo info)...
tri najrychlejsie auta sa dostali az do madarska, zvysku co trosku zaostal madari s chorvatmi pekne koordinovane zakazali vstup do madarska a odklonili ich cez taliansko do rakuska az k nam, cize preto to obrovske zdrzanie, kopa jazdcov sa rozhodlo odstupit a nakoniec organizatori rozhodli, ze BA je posledna etapa, Berlin sa rusi a tym padom tento rocnik predcasne konci, preto oficialna stranka nefunguje tak ako ma.
v UFE na afterparty bolo cca 30 ludi, ktori sa velmi rychlo zbalili a isli spat, cize ziadna senzacia sa v BA nekonala, vsetci vsak dufaju ze buduci rocnik sa podari a opat pocitaju s Bratislavou.

kazdu chvilu som tam musel niekomu vysvetlovat ako sa veci maju, ci slovakom alebo zahranicnym, pretoze tam vladla strasna deziformacia, niekto nieco zapocul a hned si to upravil podla seba alebo prevladali verzie JPP... par ludi mi tam bolo aj dost luto, boli tam daki mladici, pytali sa ma co a ako a ked som ich oboznamil so situaciou tak len smutne poznamenali ze sa zbytocne trepali 200 km do BA... narodu tam bolo neskutocne vela, rakusaci, poliaci, madari, taliani... cudzinci od vymyslu sveta. program bol oficialne oznameny od 17.00 do 00.00 (tak to bolo vybavene, zaplatene a povolene aj magistratom) a kopa ludi tam stepovala uz od 12.00 a preto ked tam uz stali 6,8 a viac hodin tak stracali trpezlivost. nedivim sa im. nas tiez zrali mrle, sami sme castokrat nevedeli co sa deje a ako sa veci budu odvijat dalej. dalsi problem nastal, ked o 22.15 prisli policajti s tym, ze musime vypnut hudbu, nie stisit, ale vypnut uplne, co ludi dorazilo, lebo nastalo hrobove ticho. nezaujimalo ich ci mame povolenie, bud vypneme alebo budu lietat triesky :evil:
dalsi kliniec do rakvy zabil adidas, ked sa dozvedeli nemcuriska ze auta pridu neskor ako bolo planovane, zbalili svoj stan a utiekli prec smer Deutschland :roll: ciez akcia po smrti, a ked nakoniec este zacali balit aj gumballisti co predavali suveniry tak bol osud akcie jasny.
ostalo tam vsak vcelku slusne mnozstvo ludi, s ohladom na to co sa im dostavalo (alebo skor nedostavalo), ale ti vytrvali sa dockali, ked pred pol dvanastou dorazilo prve vozidlo - bentley z UK, potom nasledovalo MB CLS tusim z litvy (uz neviem) a potom prekvapenie v podobe slovenskej posadky "Gumball135", ktorych nikto necakal vzhladom na informacie, ze im auto zhabali este v holandsku :shock: ale ako jediny potesili oko aj ucho divakov, lebo vsetci len zastavili a koniec. a nasi aj trosku poturovali ten motor, ukazali ako vresti, aj trosku pootacali na rucnej... tak decentne ale potesilo.
do tej 5 hodiny rano sa dostavilo tusim 20 aut - 1x Bentley, 2x BMW (m6 a Z4M), 4x Mercedes Benz, 1x Rolls Royce, 2x Ferrari, 3x Aston Martin, 1x Ford (GT40 s tymi slovenskymi znakomi na sani som neobjasnil :? ), 5x Porsche, 1x Mini Cooper

no ak su dake otazky tak sem s nimi, ale este som po akcii nespal, takze je dost mozne ze teraz zmizmem a objavia ma az rano, cize odpovede mozno neskor (ak budu potrebne)
informacie mozu byt zavadzajuce, nie som TARS, ale co viem tak sa to dialo priblizne takto, telefony sme zhavili vkuse, ale kazdy mal ine zdroje, anglicani vraveli to, nemci to, rakusaci zas svoje... ale vacsina je pravdiva :wink:

najviac sa mi pacilo ako z celej akcie vytazil mcdonald - bezne zatvaraju o 22.00, mali otvorene este skoro o tretej, my sme odchadzali okolo piatej rano, este tam behali ludia, ale to uz asi len zamestnanci upratovali. ale v kazdom pripade tam mali cely cas taky naval, namestie tomu adekvatne zodpovedalo - jedna velka skladka McD odpadu :!: ale trzbu museli spravit za ten den ako za dva tyzdne ak nie ako za mesiac. ako vravim, tam bolo nonstop plno, tak sa nedalo hybat

boze to je dlhy prispevok :lol:
Sphynx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sphynx »

No akoze, ja som tam bol od piatej a po dvoch hodinach nicoho a este tej organizatorskej spravy, ze najblizsie auto dojde za 3 hodiny, sme sa na to vysrali a isli domov. Mna by len zaujimalo ci tam bol Ludacris a XZibit (niekde som pocul, ze mu zhabali vodicak).
Napísať odpoveď