Problém s mozillou
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Problém s mozillou
NO takže keď sa pokúsim stiahnuť nejaký súbor cez internet malo by mi vybehnúť toto okno avšak neviem z akého dovodu ak stahujem súbor tak sa už nezobrazí a ak ho zapnem cez tools-->download tak je prázdne aj napriek tomu že v ňom nič nie je súbor sa sťahuje. V čom je chyba? Doteraz to išlo ,nepomáha ani preinštalovanie. 
-
Šu-Do
Redeemer
tak mu zmaz vsetky nastavenia..P3Bo napísal:Všetko je nastavené ako má byť -tak ako si mi povedal ...žiadna zmena....rozšírenim to však nie je ten agent stahovania sa ma automaticky zobraziť a manuálne nie je riešenie pretože nič nevidno
najdes to v C:\Documents and Settings"USER"\Application Data\Mozilla
zmaz celu zlozku MOZILLA (nemusis FF uninstalnut)... ale tym ZMAZES vsetky TEMY.. NASTAVENIA ATD...
a nerucim ti za to ze to POMOZE
-
P3Bo
Guru wannabe
Hmm ja to nemám priamo v tomto ale v program files a pri odinstalovani som to zmazal . Vtedy keď som to nainštaloval znova sa nenastala žiadna zmena .Šu-Do napísal:tak mu zmaz vsetky nastavenia..
najdes to v C:\Documents and Settings"USER"\Application Data\Mozilla
zmaz celu zlozku MOZILLA (nemusis FF uninstalnut)... ale tym ZMAZES vsetky TEMY.. NASTAVENIA ATD...
a nerucim ti za to ze to POMOZE
-
Šu-Do
Redeemer
nie nie.. nic take ako microsoft nemazP3Bo napísal:No tak ja som dal C:\Documents and Settings\Default User\Application Data\Microsoft mám zmazať toto nič okrem toho tam nemám. Žiadnu mozillu som nenašiel .
nechod cez default user
ale cez svoj account..
som ti tam napisal "USER"
EDIT:
nieco som ece doplnilP3Bo napísal:Som si myslelAle fakt tam mozzilu nemám nikde.
-
P3Bo
Guru wannabe
Som si myslelŠu-Do napísal:nie nie.. nic take ako microsoft nemaz
//heh ale zistil som ze IE ide v pohode to okno vybehne idem skúsiť ako je to s operou ale zatial ma zradila iba milovaná mozilla
//ale ja tam mám iba default user , potom administrator a all users ...nič viac.
Už to ide pochopil som