SE K750i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
minokiller
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

SE K750i

Príspevok od používateľa minokiller »

Aky je vas nazor na tento SE ?
Ja som o nom zatial cital iba same dobre veci , no ale aj tak ...

A este par otazok :

Aky stary je ten fon ?
Ja som hladal dobry fon do 7000 , poznate nejaky lepsi od K750i ktory by sa zmestil do tej hodnoty ?

Vopred THX za info. :)
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

do 7000 by si mohol zohnat aj pouzity K800i ktory je o triedu lepsi, ale inac je K750i vynikajuci multimedialny telefonik. Ak by si rozmyslal o smartphone tak nokiu N70.
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

stary, otrepany, neoriginalny - ma ho uz "kazdy", nakolko ceny idu dole ... vybavou nie je zly, ale novy by som ho uz urcite nekupil
maly displej, ale naopak, dobry fotak, kazivy joy /vacsina joystickovych SE/
PS: moj subjektivny nazor ... kebyze mi ho niekto ponukol za 2500 SK, tak vezmem, inak nie ;)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

k750i nema az tak kazivy jojstick ale dost nepooldny najlepsie keby vsade hodili tlacitka tak ako na k610i .. ale urcite 7litrov by som dnes donho uz nevrazil :)
minokiller
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ale urcite 7litrov by som dnes donho uz nevrazil
Nestoji az 7 tak za 6300 , no ale to je jedno ... a aky iny do 7000 by ste poradili?
smejo
Addict
Addict

do 7 novy?
odkial ho chces?
minokiller
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

To je jedno , moze byt z Orangeu alebo z ineho obchodu popripade nejakeho e-shopu
smejo
Addict
Addict

cize nie na akciu? na co ma ten tel sluzit ? teda okrem volania a sms :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

smejo napísal:stary, otrepany, neoriginalny - ma ho uz "kazdy", nakolko ceny idu dole ... vybavou nie je zly, ale novy by som ho uz urcite nekupil
maly displej, ale naopak, dobry fotak, kazivy joy /vacsina joystickovych SE/
PS: moj subjektivny nazor ... kebyze mi ho niekto ponukol za 2500 SK, tak vezmem, inak nie ;)
DOKONALY TELEFON - NIC MU NECHYBA
:)
podla mna !!!
minokiller
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

na co ma ten tel sluzit ?
Zabava a multimedia , dobry fotak a MP3 prehravac.

Ale o tej K750-tke som medzitym nasiel na nete niekolko tem kde sa vela ludi zhodlo na tom ze je to velmi dobry fon aj ked starsi a par chyb napr. joystick, ale inac je aj podla mna pomer kvalita-cena velmi dobry.
Ale ked myslis ze najdem nieco este lepsie tak napis , budem len rad , ked uz mam investovat tak nech nech to stoji za to.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ja ho mam rok .. na zaciatku som nim bol oslneny ..uzasny telefon .. teraz mi leze na nervy :D trosku som si upravil FW a cele mi sa mi to ***... ja viem ej to moja chyba ..da sa to prehodit naspat ale nechce sa mi :D zle mi dolieha nabijacka aj datakabel o sluchatkach ani nehovorim .. joy zapraseny nekedy vynechava ..mobil padne na zem sam sa 2x resetne fotak mi nekedy fotky neulozi ..ako sa mu zachce .. mam tam 512mb kartu a niektore fotky su vidno uz v nahlade iba ako cierny flak .. fotky maju cierny flak v lavom hornom rohu .. video nekvalitne...pozeratelne iba na telefone ..to je asi tak vsetko co ma trapi :) vsetkemu sa da predist jemnym zachadzanim:D
smejo
Addict
Addict

ja by som sa asi skusil s niekym dohodnut, aby vybral na pausal W810 /kvalitnejsie plejer, fotak (vraj)/ a vyjde ta to aj lacnejsie
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

point, mno hej nove modely maju novy tip konektorov ale aj tak stoja na dve veci tak isto ako tie pred... :/ sluchatka mi vyskakuju odtial a o data cablu ani nehovorim
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja som s nim spokojny. v poslednom case fotak dlho zaostruje a kym spravim fotku oh my god, ale inak ho pouzivam aj ako mp3 player, kupil som si k nemu 512 kartu a 70-tky sluchadla - ake sa davaju k walkmanom a ficim... :)
pohodovy mobil, si myslim :-)
ma stabilny software, sice nie je taky vymakany ako na siemensoch, ale zato nemrzne... OK MOBILE :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

neviem prečo ludia kupujú staré telefon ja by som si v tejto dobe zobral napr 6300 nokiu to je super telefon aj ked má nejaké tie chyby-vid napr. telefon nepočuť ked okolo ide nejaké hlasnejšie vozidlo foťák nemá focus, ale dyspaly a muzika je super. Hladké basyy výšky nekričia. No ja mám momentálne ale 3250 s 1 gb kartou som s ním spokojný. A nebral by som to už len preto že je to SE. Ak tak tsak by to musel byť nejaký telefon čo nejak aj vyzerá a nie starotiny.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

brachu tu masinku ma, je to dopohody stroj, vybava ujde, len nie je do drsneho prostredia, nema rad vodu a narazy na beton a pod. Zamysli sa co od mobilu chces a podla toho vyberaj...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ja ho mam . prepalil som software na w800i a kupil kryt na w800i a teraz mu uz fakt nic nechyba 8)
minokiller
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ja vacsinou nezviknem hadzat mobilom zem , takze to my az tak nevadi , lebo hladam mobil s dobrym fotakom a funkciamy a nie nerozbytny mobil , to by som si kupil tu gumenu nokiu :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

moj je este v relativne dobrom stave. asi 4x padol na beton z mojej gramblavej ruky, zlomil sa mi jeden "drziak"na tom kabliku do PC, sluchatka(co k nemu boli)uz dosluhuju(3 znamym uz dosluzili davno:) )fotky v dobre osvetlenom prostredi su fpohode, najlepsie, ze ma tie led diody. tie su k nezaplateniu :)
dakedy mi blbne, ked ho pripojim k PC a daco nejde skopirovat, alebo hadze divne subory. ta 64mb karta je malo, uz som tam nieco cez 5 mesiacov nenahadzoval nic(zvonenia,tapety etc...). v menu sa da rychlo pohybovat, joystick je uplne OK a stve ma, ze sa neda vypnut zvuk fotaku bez upravy FW a pod. mne sa to nepodarilo, ale prezijem to. zavolam na bezplatnu linku a pocas hovoru fotim. potom je ticho :D ... inac najlepsi mobil, co som kedy mal.tot moje dojmy z pouzivania k750i po 1,5 roku (asi)
minokiller
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

A este jedna otazocka : Kde by som kupil tento fon najlacnejsie ?
Napísať odpoveď