teraz ma napadlo ze posledne prianie westmorelanda pred jeho smrtou bolo aby skofild isiel za jeho dcerou a nieco jej povedal.. on sa na to zrejme vykaslal
Šu-Do napísal:teraz ma napadlo ze posledne prianie westmorelanda pred jeho smrtou bolo aby skofild isiel za jeho dcerou a nieco jej povedal.. on sa na to zrejme vykaslal
hej ved si nato spominal v tych chvilach ked rozmyslal co vlastne zle spravil..
Drago napísal:podla mna nie su Michael a Lincoln ani bratia
BTW: Ked su bratia preco sa odlisne volaju ? Lincoln je burrow a michael je scofield ? Nemali by sa volať rovnako ? sry ak sa to už riešilo ale zaujima ma to.
nErD. ' z napísal:BTW: Ked su bratia preco sa odlisne volaju ? Lincoln je burrow a michael je scofield ? Nemali by sa volať rovnako ? sry ak sa to už riešilo ale zaujima ma to.
jj riesilo a nie raz -si pohladaj
LOL karma -''''ako keby si mu to nemohol napisat, lepsie je sa prehrabavat v 53 strankach temy, ze..? '''''' ved je tlacitko hladat tak si to najdem co je taky lenivy co mu vsetko treba na tanieri doniest a este mu aj pokrajat
LOl za taketo veci -k ( dobre vediet )
Podla mna su stale bratia..ale teraz sa dozvieme ci Lincoln vsetko oplati svojmu bratovi...Inak nechcel by som byt na Scofieldovom mieste...Sak tam asi najskor zomre
spanoo napísal:Podla mna su stale bratia..ale teraz sa dozvieme ci Lincoln vsetko oplati svojmu bratovi...Inak nechcel by som byt na Scofieldovom mieste...Sak tam asi najskor zomre
urcite nezomrie..
je to hlavny hrdina
EDIT:
spanoo napísal:Ale prave smrt moze byt cena za to aby jeho brat mohol zit
Sak ked si uvedomis kolko nevynnych ludi zomrelo len koli tomu aby ho dostal vonku...
MasterSvegga*** napísal:sory ale odkial to stahujete ?? bo co ja stiahnem ta je to vzdy daco ine abo to j**e . . . diky
http://forum.prison-break.cz/ ale tam su linky na RS atd.. cize to je väcsina dead... ale je tam topic kde je vsetko aktivne (prva aj druha seria komplet)... najdi si ju tam
a potom torrenty samozrejme
Ja mozem iba lutovat ze som to nepozeral od zaciatku :aasmile10:lebo ako som zistil je to super serial ale inak krasne skoncila posledna cast, akurat ked islo do tuheho...