Usb

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Usb

Príspevok od používateľa Retne »

Nedavno som reinstaloval PC... odvtedy neviem zpojazdit skener, webkameru... ani nic ine co sa napaja do USB... vobec mi ani nehlasi ze by som tam nieco zasunul... neviete mi proadit v com by mohol byt problem??? :?
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ako mas opatchovany OS?
mas aj sp2?
mas korektne vsetky drivre instalovane?
pohladaj v systeme drivre na tie zariadenia, ja som mal pred tyzdnom takyto problem s usb printrom...
musel som rucne najst a vymazat vsetky subory ktore boli pri instalacii nakopirovane do systemu, potom som ich nainstaloval nanovo a zacalo to slapat...
pouzi na vyhladanie driverov toto:
http://www.majorgeeks.com/download.php?det=3982
Retne
Darca
Darca

NJ tak problelm je sp2 ibaze ja ho nemam :(
luki999
Expert
Expert

Príspevok od používateľa luki999 »

no ak mas legal win (co by si mal, nehovorim za seba :D ) tak by ti to malo ist stiahnut od microsoftu
Retne
Darca
Darca

POcujte poradte mi, mam instalnutu SP2. Som z toho uplne mimo zapojim Mp3 player a zacne sa nabijat, no ked uz si chcem na neho nieco nahrat tak nevie nadviazat s nim spojenie :(
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Co za mp3 prehravac mas, nie je nahodou na styl sony alebo emgeton, ktoré potrebuju aj obsluzny program aby si mohol aj pocuvat muziku? Sorry ak mimo, to ma len tak napadlo.
Retne
Darca
Darca

pato83 napísal:Co za mp3 prehravac mas, nie je nahodou na styl sony alebo emgeton, ktoré potrebuju aj obsluzny program aby si mohol aj pocuvat muziku? Sorry ak mimo, to ma len tak napadlo.
Mam Packard Bell Vibe 100 vid nizsie. Ten obsluzny program mam ibaze ked ho spustim a je zapojeny MP3 tak nereaguje vkuse hlasi ze sa nenachadza ziadny kompatibilny hardware. Ten Mp3 som vzal len ako priklad, mne neide webcamera a taktiez aj skenner.

to deblasco: snazil som sa urobit to co si mi napisal no lenze k nicomu som nedospel...

ak by sa dalo tak neaky naberackovejsi navod by sa sikol. :?
Prílohy
Packard Bell Vibe 100
Packard Bell Vibe 100
Napísať odpoveď