Myslim ze velmi kvalitny oponent Total Commanderu.
Ja pouzivam Altap Salamander 2.5.. Vytvoril som tuto temu aby ste mohli sem pisat svoje postrehy na tento soft pripadne v com je lepsi total commander(podla mna v nicom)..hh
Inak škoda, že to je platené, pred cca 7r som to skúšal asi mesiac ešte ako freeware, ale následne som si rýchlo zvykol na Windows Commander. Ale pre niekoho, kto ešte nepozná Total Commander to môže byť zaujímavá alternatíva.
komu nevyhovuje totalcmd tak odporucam toto, pouzivam to do ver 1.52 a svojou funkcnostou a intuitivnym ovladanim sa to na totalcmd nechyta ani zdaleka, + dizajn.....very very good program za spolupraci dostupnych pluginov
tak total commander som pouzival dlho, ale po tyzdnovej praci v Altape som total odinstaloval a uz ho nechcem vidiet total commander je pekny shit
Altap- lepsi design, jednoduchsia a rychlejia praca, ovladanie, funkcie, pluginy, lepsie vsetkoo
Tuto "radoby" aleternativu som nejaky cas (na skusku) pouzival, a vratil som sa k TC. Toto riesenie mne osobne neponuklo ziadne nove vyhody, pre ktore by som bol ochotny zvykat si na novy soft.