Altap Salamander

Informácie o software, ankety...

Aky comander pouzivate?

Total Comander (alebo jeho starsie verzie)
18
82%
Altap Salamander (alebo jeho starsie verzie)
4
18%
Iný
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 22

LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Altap Salamander

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

Altap Salamander / Servant Salamander

Myslim ze velmi kvalitny oponent Total Commanderu.

Ja pouzivam Altap Salamander 2.5.. Vytvoril som tuto temu aby ste mohli sem pisat svoje postrehy na tento soft pripadne v com je lepsi total commander(podla mna v nicom)..hh :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pozeral som http://www.altap.cz/salam_en/total_commander.html ..no všetky tie výhody momentálne nepotrebujem a postačuje mi to, čo obsahuje Total Commander. ;)

Inak škoda, že to je platené, pred cca 7r som to skúšal asi mesiac ešte ako freeware, ale následne som si rýchlo zvykol na Windows Commander. ;) Ale pre niekoho, kto ešte nepozná Total Commander to môže byť zaujímavá alternatíva. :P
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordscan »

komu nevyhovuje totalcmd tak odporucam toto, pouzivam to do ver 1.52 a svojou funkcnostou a intuitivnym ovladanim sa to na totalcmd nechyta ani zdaleka, + dizajn.....very very good program za spolupraci dostupnych pluginov
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

tak total commander som pouzival dlho, ale po tyzdnovej praci v Altape som total odinstaloval a uz ho nechcem vidiet :!: total commander je pekny shit :evil:
Altap- lepsi design, jednoduchsia a rychlejia praca, ovladanie, funkcie, pluginy, lepsie vsetkoo :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Tuto "radoby" aleternativu som nejaky cas (na skusku) pouzival, a vratil som sa k TC. Toto riesenie mne osobne neponuklo ziadne nove vyhody, pre ktore by som bol ochotny zvykat si na novy soft. :aasmile2:
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

ja som si navykol na TC a neplánujem meniť...som s ním spokojný, ešte sa mi nestalo aby mi v ňom nečo nefachalo tak ako má.. :wink:
Napísať odpoveď