Knižnica DLL
Knižnica DLL
Čo sa deje stymi windowsami v poslednej dobe? Aso pred dvoma týždňami sme riešili tento problém. Dosť ľuďom to robilo a odrazu už zase. Tentoraz som nainštaloval Vista skin do XP a odvtedy začalo robiť toto.
Mal som tu tému Knižnic DLL a akosi zmizla. Asi ju vymazali. Ale mohli ste to tu nechať a tam by sa riešili vštky hlášky týkajúce sa DLL.
//hojko: Obrazky vkladaj do prilohy!!!
Mal som tu tému Knižnic DLL a akosi zmizla. Asi ju vymazali. Ale mohli ste to tu nechať a tam by sa riešili vštky hlášky týkajúce sa DLL.
//hojko: Obrazky vkladaj do prilohy!!!
-
Tranceholka
Novice
Odpoved na temu 1
Jedine ze napojit HD na iny pocitac a zec neho naformatovat. Alebo zohnat na Reboot novsi operacny system a nabootovat to. Ked to bude formatovat HD tak pri konci nejak pri 99% vypni nasilu PC. Sformatuje ale nestihne nainstalovat novy windows...

-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odpoved na temu 1
tak toto je teda pekne drasticke...Tranceholka napísal:Jedine ze napojit HD na iny pocitac a zec neho naformatovat. Alebo zohnat na Reboot novsi operacny system a nabootovat to. Ked to bude formatovat HD tak pri konci nejak pri 99% vypni nasilu PC. Sformatuje ale nestihne nainstalovat novy windows...
to neodporucam absolutne vobec
-
Tranceholka
Novice
-
Šu-Do
Redeemer
nehapem preco by mal pri 99% zrusit format disku... akurat si ho od*ebe..Tranceholka napísal:Ale ze ako to ma spravit to mu neporadite ani jeden co?
to neni windowsom preboha.. ked si nainstaluje cisty tak mu pojde vsetko v poriadku...
MayDaySK
nemoze to byt sposobene nejakou aktualizaciou ??
kamaratka mala tiez problem ako ty... bolo to aktualizaciou ktoru Microsoft posral
Skús túto záplatu: http://support.microsoft.com/kb/935448
Záplata nezabrala. Ale všimnite si ten príkazový riadok C:/windows/system32/shell32 sa pamätám zo staršej témy že tá velká pokazená záplata sa týkala niečoho iného. Ja tam mám SHELL32 a to je ten problém! A keď si prčítate moju druhú tému tak už neviem ani reinštalovať počítač...
-
krija
VIP
na tejto sa adrese sa este mozes co to docitat: http://www.zive.cz/poradna/SubChild.asp ... 98&Main=51
-
krija
VIP
nie je to virus.
http://www.cdr.cz/a/21009
ak ti nepomaha nainstalovanie odporucanej zaplaty, tak mozno pomoze odinstalovanie tychto dvoch zaplat: KB925902 (MS07-017) a KB928843 (MS07-008).
v tvojom pripade to je shell32.dllZmíněná záplata má totiž pod Windows XP se SP2 jisté potíže s ovládacím panelem pro Realtek HD Audio kodeky, které se nezřídka vyskytují v mnohých základních deskách. Pokud máte takový ovládací panel nainstalován, může se vám po instalaci bezpečnostní aktualizace ze Security Bulletinu MS07-017 objevovat při startu systému chybové hlášení s odkazem na soubor Rthdcpl.exe, případně další DLL soubor (Hhctrl.ocx).
http://www.cdr.cz/a/21009
ak ti nepomaha nainstalovanie odporucanej zaplaty, tak mozno pomoze odinstalovanie tychto dvoch zaplat: KB925902 (MS07-017) a KB928843 (MS07-008).
Ľudia asi vám treba povedať prečo to robí a potom by sa dalo nájsť aj riešenie. Mne to robí vždy vtedy ak si nainštalujem nejakú Vista tému na svoj XP. To znamená že pri každom Vista Inspirat alebo Vista Transformation pack z tej stránky Crystal.XP.net vždy po nainštalovaní themu sa mi vyhadzuje to hlásenie pri každom zapnutí PC. Ale zaujímavé je že u niektorých iných ludí to funguje bez problémov.
No tu je presnejší popis problému. Tá Vista téma si chce donštalovať do toho SHELL32 svoje zvuky, ikonky atď. A preto to hlásenie vyhadzuje po nainštalovaní. Pozrel som sa nato bližšie a našiel som toto (viz. screen) no a tam sú Vista ikonky ktoré sa mi však nezobrazujú a rámy okien mám vista a ikonky XP.
No tu je presnejší popis problému. Tá Vista téma si chce donštalovať do toho SHELL32 svoje zvuky, ikonky atď. A preto to hlásenie vyhadzuje po nainštalovaní. Pozrel som sa nato bližšie a našiel som toto (viz. screen) no a tam sú Vista ikonky ktoré sa mi však nezobrazujú a rámy okien mám vista a ikonky XP.
Hurá mám riešenie!
Aha. Tam čo je v screenshote v príspevku predošlom. Sa 2x opakuje súbor 45_Shell32.dll a obe patria nášmu známemu BricoPacks (to je tá vista téma) takže ak ich otvoríte v jednej znich sú XP ikonky a v druhej Vista. Jednu z nich som vymazal a odvtedy to nerobí. Síce som logicky vymazal tú XP-čovú sadu ale ani to mi nepomohlo aby som mal vista ikonky. Ale asponže mi nedáva to hlásenie. Hurá!
Aha. Tam čo je v screenshote v príspevku predošlom. Sa 2x opakuje súbor 45_Shell32.dll a obe patria nášmu známemu BricoPacks (to je tá vista téma) takže ak ich otvoríte v jednej znich sú XP ikonky a v druhej Vista. Jednu z nich som vymazal a odvtedy to nerobí. Síce som logicky vymazal tú XP-čovú sadu ale ani to mi nepomohlo aby som mal vista ikonky. Ale asponže mi nedáva to hlásenie. Hurá!
15.10.2007 - 13:26 :-(
Bohužel sa stal problém. Nehnevajte sa že píšem takto doradu ale to má byť vo zvlášť blokoch. V tom predošlom som sa tešil že som problém vyriešil avšak teraz pri zapnutí PC mi to vyhodilo znova :-(( Neda mi to pokoj kým neodinštalujem ten vista pack. :-((
PS: Zbohom Vista moja krásna. Mne nieje súdené aby som mal Vista vzhľad :-(((
Bohužel sa stal problém. Nehnevajte sa že píšem takto doradu ale to má byť vo zvlášť blokoch. V tom predošlom som sa tešil že som problém vyriešil avšak teraz pri zapnutí PC mi to vyhodilo znova :-(( Neda mi to pokoj kým neodinštalujem ten vista pack. :-((
PS: Zbohom Vista moja krásna. Mne nieje súdené aby som mal Vista vzhľad :-(((
Re: Knižnica DLL
no hold ale teraz znie otazka... opravilo sa to po odinstalovani toho pack vista inspirat??? ja mam ten isty problem... ale nechcem nieco robit predtym ako to bude potvrdene... mne ale tu hlasku nezobrazuje po zapnuti pc ale ked chcem nieco instalovat dokonca aj obycajny adobe flash player tak my vyskoci ta hlaska ss shell33.dll a nic... instalacia prerusena... taka ko to je? pomoze odinstalovanie pack vista inspiratu? mam tam 1-1