Audio CD s plynulím prechodom medzi trackmi
-
Marcos Corvin
Expert
Audio CD s plynulím prechodom medzi trackmi
Potreboval by som poradiť ako to mám spraviť??? Pesničky som spravil do MP3 cez Lame codec a ani na začiatku a na konci nie su žiadne čisté stopy, hneď začne hrať hudba. Cez WinAmp to ide super ale keď to napálim a dám preč 2 sekundové medzeri tak robí stále... neviem čo už mám robiť...
Podľa normy musí byť medzi stopami na CD 175 rámcov (čo sú práve tie dve sekundy). CD prehrávače prehrávajú aj tie dve sekundy (a pôsobí to ako pauza medzi skladbami) takže je možné použiť aj toto miesto na uloženie pesničky a dostať tak neprerušovaný prúd hudby.
Dá sa to nastaviť aj v Nerovi (aby neboli medzery medzi skladbami), ale mám zapnutý Linux, tak ti veľmi neviem poradiť. Skús kliknúť na skladbu, po pridaní do Nera, či vo vlastnostiach niekde nie je nastavenie tej medzery.
// chrono: Len dodám, že na takéto napaľovanie musí napaľovačka podporovať RAW mód zápisu (všetky CD napaľovačky čo som doteraz videl to vedia).
Dá sa to nastaviť aj v Nerovi (aby neboli medzery medzi skladbami), ale mám zapnutý Linux, tak ti veľmi neviem poradiť. Skús kliknúť na skladbu, po pridaní do Nera, či vo vlastnostiach niekde nie je nastavenie tej medzery.
// chrono: Len dodám, že na takéto napaľovanie musí napaľovačka podporovať RAW mód zápisu (všetky CD napaľovačky čo som doteraz videl to vedia).