hniezdo
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
hniezdo
prosim vas holubica si spravila na mojom okne hniezdo co stym ma spravit ? nedostanem vtacu chripku ked budem mat otvorene okno a ona tam bude kadit ? a je mi luto to odstranit...poradte..
dakujme
dakujme
-
7iro
Zablokovaný
Acylpirin? Hm to pomoze? Ja sonm myslel ze to nie je proti holubomkinjeril napísal: Btw, svacni si preventivne acylpyrin. Abo mozes daj za jeden aj holubkom:P
Jednou z hlavných využití kyseliny acetylsalicylovej (acylpirín) dnes predstavuje jej antiagregačný účinok. Nejde o nič iné, než že táto kyselina zhoršuje zlučovanie krvných doštičiek, čo je jeden z podkladov pre vytvorenie krvnej zrazeniny (trombus). Tá následne znepriechodní cievne riečište. Presne tento mechanizmus je podkladom infarktu myokardu, cievnej mozgovej príhody alebo trombózy hlbokého žilného riečišťa na dolných končatinách s možnosťou následnej pľúcnej embólie.
Dlhodobé užívanie kyseliny acetylsalicylovej (100mg jedenkrát denne) preukázateľne znižuje riziko kardiovaskulárnych ochorení. Pacient aj lekár musia mať ale vždy na zreteli možné nežiadúce účinky. Ide predovšetkým o poškodenie žalúdočnej sliznice eventuálne až rozvoj žalúdočného vredu. Možnosť tejto komplikácie sa zvyšuje, ak pacient zároveň užíva nesteroidné antireumatiká. Na tento fakt by mal byť pacient cielene upozornený ošetrujúcim lekárom hlavne preto, že lieky ako je Ibuprofén sú dnes voľne k dostatiu v každej lekárni.
-
audiotrack
VIP
alebo zviazať dva dokopy, bude haluzob3l1x napísal:ja by som pockal kym holuby zaspia priviazal im na nozicku snurku a potom mozes predavat zive baloniky
ob3l1x or este moze skusit ked zaspia na chrbatik im prilepit nejaku petardu zapalit a rychlo vyplasit bude mat lietajuce delobuchy
-
Šu-Do
Redeemer
kokso chalani.. vy ste teda iny sadisti DPC

EDIT:
tak co sa clovek ece nedozvie.. blee
EDIT:
Holubar napísal:no z toho by bol zase skandal ako s tym stenatom a ciganmi v aute.A este by ste z potkanov spravili chudata...normalne chytit, zabit a niekde vyhodit...hlavne nejest, raz som pitval mestskeho a zili vnom normalne slimaky alebo co to bolo.
-
audiotrack
VIP
alebo ponožkyspanoo napísal:daj jej do hniezda nejaky smradlavy humac..nieco co ju hned nezabije ale bude jej smrdiet...napr moc, alebo savo, alebo nejake riedidlo![]()
Mala by odtial zmiznut len taky fukot...a ak nepomoze tak jej do toho hniezda daj nejaku petardu
alebo ešte skús vymeniť tie vajíčka za kuracie či ich vesedí.. dostane šok čo to zniesla a zpadne dolu
A teraz ma napadlo...ak sa jej chces zbavit uplne bezbolestne a rychlo..skus toto:
A ak by ti nevadilo, ze by si mal nejake skody(ale iba fakt malinke) tak skus toto:
Ale poprosim ta ked sa rozhodnes pre to druhe riesenie, tak nam to oznam aspon tyzden dopredu...Za pochopenie Dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://www.aapcs.pcporadna.sk/obrazky/vyrinych.pdfKód: Vybrať všetko
http://www.aapcs.pcporadna.sk/obrazky/vyratom.pdfAle poprosim ta ked sa rozhodnes pre to druhe riesenie, tak nam to oznam aspon tyzden dopredu...Za pochopenie Dakujem