ako pripojit notebook k tv?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bbm
Novice
Novice

ako pripojit notebook k tv?

Príspevok od používateľa bbm »

Chcem sa vas opytat ako sa da prepojit notebook s tv. TV zatial nemam lcd a teda cez vga to prepojit nemozem... Viete mi nejako poradit ako by som to mohol prepojit cez s video? dik za rady... Ak by sa dalo tak co najdetailnejsie.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ako pripojit notebook k tv?

Príspevok od používateľa Šu-Do »

bbm napísal:Chcem sa vas opytat ako sa da prepojit notebook s tv. TV zatial nemam lcd a teda cez vga to prepojit nemozem... Viete mi nejako poradit ako by som to mohol prepojit cez s video? dik za rady... Ak by sa dalo tak co najdetailnejsie.
ak nemas vstup do notebooku na s-video tak nijak
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

bbm napísal:Chcem sa vas opytat ako sa da prepojit notebook s tv. TV zatial nemam lcd a teda cez vga to prepojit nemozem... Viete mi nejako poradit ako by som to mohol prepojit cez s video? dik za rady... Ak by sa dalo tak co najdetailnejsie.
pichnes jednu koncivku kabla do s-video na notebooku a na druhej strane kabla budes mat koncovky zlta (video) a bud jednu alebo dve to budu na zvuk tie pripojis do TV a v noteooku nastavis vystup do telky a je to ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:pichnes jednu koncivku kabla do s-video na notebooku a na druhej strane kabla budes mat koncovky zlta (video) a bud jednu alebo dve to budu na zvuk tie pripojis do TV a v noteooku nastavis vystup do telky a je to ;)
no ja newiem ci som zle pochopil.. ale ked nema vstup na svideo v notebooku tak kam zapoji ten kabel ?? :?
tie zvysne dva kable.. zlta (video) biely (lavy reprak) cerveny (pravy reprak)

no ale mozno uz chapem
takze takto.. jedna strana kabla Svideo do notebooku... to je jedno ktora.. druha do telky..
na TV si das AV-S a v PC si cez nvidia panel nastavis nie monitor ale TV.. :)
potom aby si nemal ciernobiely obraz si nastavis format TV na PAL.. :)
snad je to to co si pozadoval :?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Šu-Do ja neviem ci nevies citat ale pyta sa ako to ma pripojit cez S-video takze predpokladam ze ma na NB S-Video.
bbm
Novice
Novice

Šu-Do napísal:no ja newiem ci som zle pochopil.. ale ked nema vstup na svideo v notebooku tak kam zapoji ten kabel ?? :?
tie zvysne dva kable.. zlta (video) biely (lavy reprak) cerveny (pravy reprak)

no ale mozno uz chapem
takze takto.. jedna strana kabla Svideo do notebooku... to je jedno ktora.. druha do telky..
na TV si das AV-S a v PC si cez nvidia panel nastavis nie monitor ale TV.. :)
potom aby si nemal ciernobiely obraz si nastavis format TV na PAL.. :)
snad je to to co si pozadoval :?
ako napisa ob3l1x s video v nb mam... Mam aj kabel S video-s video... tak sa mi to podarilo ked som tam poklikal... ale mam zas dalsi problem... ani jedno rozlisenie nebolo na tej telke moc dobre... neda sa s tym nieco urobit? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x ja som sa riadil podla toho.. s-video ide predsa z VGA...

bbm
ake rozlisenia si skusal ??
ja mam na starej orave rozlisenie 1024*768.. sedi v poho.. aj 800*600 je v poho.. ale to mi potom rozhadze na ploche ikony
mat napojeny obraz z PC na TV je dobry na starych TV akurat vtedy ak pozeras film :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

telka ma tak debilne rozlisenie ze s tym asi nic nespravis. ak znizis rozlisko budes mat nafigu grafiku....inac fulscreeny idu normalne iba win desktop je slahnuty
ja som prechadzal po desktope na niekolko krat a vzdy to strasne rychlo preblesklo na opacnu stranu (ako keby som sa snazil pozerat na metrovy plagat 20cm okienkom)
bbm
Novice
Novice

:? ok tak s tou plochou uz asi nic... skusil som si teda pustit film to bolo v pohode... tak vam teda dakujem za vsetky rady... :)
Napísať odpoveď