Nedorozumenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Nedorozumenie

Príspevok od používateľa turtlak »

urcite sa kazdemu stalo, ze nieco zle pocul alebo si nieco zle vylozil a potom odpovedal nieco totalne "offtopic" :) taketo nedorozumenia su podla mna dost sranda a verim, ze sa to stava kazdemu. napadla ma tato tema asi tak pred pol hodinou.
hladal som sampon a nevedel som prist tomu slovu sampon na meno (divne, ale vypadlo mi na chvilocku).
ja: kde mame to oneee, noo paplon, neee jejdaaa ako sa tomu hovori.. sampon
mama: tam je novy hentam tam (nie je podstatne, kde)
ja: aa jasne, oki, idem do sprchy
rozpravac: zavreli sa dvere a trosku tlmili aj zvuk
mama: hmm slova ti zacali nejako skoro vypadavat :)
rozpravac: samozrejme, ze som to nepocul spravne a pocul som, ze "slovaci zacali nejako skoro vypadavat"...
ja: v hokeji?
mama: wtf ??? :lol:

mozno trapne, ale verim, ze niekoho napadne aj nieco lepsie :)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

minule ako som bol partou sadnúť, tak troška neskôr ešte došli moje dve kamošky :). sadli si, a ja sa pýtam že čo si dajú. povedali že minerálka bude stačiť :). no ja hovorím že v pohode. tak som šiel objednať a ako som prišiel ku pultu, tak som povedal že čo chcem, a čašníčka sa ma niečo spýtala (veľmi som jej nerozumel, ale domyslel som si) a hovorím že "troška počkaj, idem sa spýtať". došiel som ku slečnám, a pýtam sa že či chladenú, alebo nie. ony že nechladenú. tak som šiel nas5 ku pultu, a hovorím že nechladenú. a čašníčka na mňa "ale ja som sa pýtala či perlivú, alebo neperlivú" :lol: :oops:. troška trápne som sa vtedy cítil :oops:, ale dalo sa to prežiť :lol:.

dúfam že som vystihol podstatu témy :oops:
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

ou maaaan. tak to uz heeej :D s tymto ma napadlo este co sa mi stalo v lete. na kupku som si siel kupit nanuk. a tak som si vypytal klasicky a predavajuca, ze nemaju. a tak som sa spytal, ze aky teda maju. a povedala mi nejake_cudne_slovo a dalsie_cudne_slovo (boli to prichute) a nerozumel som nic a tak som sa zas spytal a potom znovu a ona stale tak isto nezrozumitelne a tak som povedal, ze tak ten druhy :D doteraz neviem, co si mrmlala... ale podla mna to robila naschval
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

vôbec nerozumiem mojej doktorke: bla bla bla jedz viac ovocia bla bla bla (ja prikyvujem). Bla bla! čože? bla blua!! čo!? otvor ústa!!! ahá :idea: A nikdy neviem ako často mám brať liek...ešteže mi to potom povie lekárnik.
Alebo sa ma pýta, že ako sa má oco a ja som jej povedal, že som nevracal...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Stalo sa mi pomerne nedávno...
Takže, mám otvorené dvere na izbe a telefonujem spolužiakovi lebo som si od neho našiel zmeškaný hovor.
Telefon zvoní, spolžiak nedvíha.
Mama: (Hlasitostou ktorú moje ucho akurát nie je schopne zachytit vzhladom na okolité šumy) Kde mám časopis?
Ja: (spolužiakovi) Čo chceš ty prasa?!
Mama: WTF??!!
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

hahaha tak s tymto ma napadla jedna podobna haluz. nestala sa ani mne, ale kamarat mi vravel.
isli do agemu (taky ten sklad s pc vecami v BA) a jednemu zazvonil telefon. samozrejme handsfree v usiach po cely cas a nenapadny pohyb na zdvihnutie nebol prilis vidno. a teta sa tak spytala (nevedela, ze dotycny prave zdvihol) ze na aku firmu to bude? a on jej na to (nie jej, ale vyzeralo to tak vraj), ze "co do p*** chces?" :D typek si to ani neuvedomil a druhy vybuch smiechu. a predavajuca nejako vraj najprv nechapala a potom je doplo :D heh no ja keby sa spytam, ze na aku firmu a zakaznik ma takto zabije, tak by som bol riadne v soku este den :D nj, este bude dlho trvat kym zapadne handsfree do bezneho zivota... ked vidim na ulici cloveka, co ma "mp3 prehravac" v usiach a rozprava, tak si myslim, ze riadny blazon a az neskor mi trkne, ze vsak handsfree :D ach ta technika...
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

poznam , poznam mne sa to stava ked nieco svojej holke vasnivo vysvetlujem a rozoberam neaky problemy a naraz bum a vypadnu slova a potom zabudnem aj o com rozpravam a aj o tom co chcem povedat a potom sa ona zacne smiat ja chytim nerva ze jej to nedovysvetlujem a potom mam len nerva a potom z toho nerva si uz neviem ani za trt spomenut a ked sa rozlucime tak ked idem peso domov mi pride na rozum ake to slovo bolo tak :x tak som taky nakakany ze az ... ked som bol mladsi tak sa mi to staval na hodinach v skole ze proste som sa prihlasil a zrazu som v tom strese pred neakou ,, zlou" ucitelkou zabudol aj spravnu odpoved ktoru som vedel a potom som stresoval ocervenel od hanby a ma len zhodila ze naco sa hlasim ked neviem ci si z nej robim prdel :oops: toto nieje nic prijemneee
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

na ZS sa ma ucitelka pytala, ci sa tesim, ze nejde s nami na vylet a ja som pocul, ze "tesis sa na vylet", tak som jej povedal "ano!" a urazila sa na mna :D
Napísať odpoveď