ak poznate aj ine zbierky kludne postnite ..
Radi spomínate na Dos gamesy?(Hexen,Doom......)
Radi spomínate na Dos gamesy?(Hexen,Doom......)
mne hej ake to bolo prepracovane a vzrusujuce , este aj teraz by som dokazal hrat ... musim si rozbehat DOSBOX a sup na
www.bestoldgames.net (zrazu nejde , dufam ze este dakedy pojde)
http://www.abandonia.com/index2.php
http://www.the-underdogs.info/
..a hier kopec, keďže som na nich vyrastal. Úplne prvá hra bola Winter challange.. som nechápal.
Ďalej som závisláčil na Formulách a Motorkách od Accolade a samozrejme aj legendy ako sú Wolf, či Civilization, na ktorej som bol dlho závislý.
A nikdy nezabudnem na tváre oponentov v hre Stunts (predchodca dnešnej Trackmanie)..
ako sa srdili v prípade prehry, resp. škodoradostne tešili pri výhre. 
..a hier kopec, keďže som na nich vyrastal. Úplne prvá hra bola Winter challange.. som nechápal.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako spomenul brm, tak Stunts to bola pani hra
. S kamaratom sme si postavili uplne jednoduchu naklonenu okruhlu trat a bojovali o kazdu stotinku
Potom taka dost staraha hra a ani neviem presny nazov nejak "UGH" proste taky kktko na drevenom vrtulniku prenasal dalsich, to som vedel hrat cele hodiny
Potom som mal kacera donalda aj to bola sranda, ale vzdy som sa na nejakom bugu zadrhol
SUper hra bola aj Lion King
Potom taka dost staraha hra a ani neviem presny nazov nejak "UGH" proste taky kktko na drevenom vrtulniku prenasal dalsich, to som vedel hrat cele hodiny
Potom som mal kacera donalda aj to bola sranda, ale vzdy som sa na nejakom bugu zadrhol
SUper hra bola aj Lion King
ako ja Commander Keen ,najviac 6 a 7 , ked uz na nho spomeniem tak ihnem mi beha po rozume nakup 300 ky ntb a parit niekde v prirode... napísal:Arkanoid. Som si nedavno stiahol a zistil, ze pri tom stale dokazem travit hodiny (aj ked som to uz x-krat presiel)
-
mylan
Light Expert
Re: Vrazia sa vam slzy do oci ked spomeniete na Dos gamesu..
Stránka sa presúvala na iný hosting a odvtedy majú niektorí ľudia problémy s pripojením na BOG. Všetci z nich majú net od T-Comu. Nemáš náhodou aj ty? Lebo inak stránka v pohode funguje, mala len tak 3-dňový výpadok koncom februára...Ravenman napísal:www.bestoldgames.net (zrazu nejde , dufam ze este dakedy pojde)
K téme: hovorím to vždy a všade, ale neprekonanou hrou u mňa stále zostáva Supaplex
-
Mek
Addict
nie, slzy mi nevyhrknu, ja som kamenny
ja som tie hry este tak dva mesiace dozadu hraval, presiel som znova duke3d, aj duke nukum (jeho predchodcu), pako (aka pacman), atomix a dalsie skvosty.
dokonca som vytvoril vlastne levely pre prince of persia, supaplex, duke3d, wolf3d atd..., takze koho uz nebavia originalne levely, moze si stiahnut nove z mojho webu (dufam, ze sa to nebude brat ako reklama)
ja som tie hry este tak dva mesiace dozadu hraval, presiel som znova duke3d, aj duke nukum (jeho predchodcu), pako (aka pacman), atomix a dalsie skvosty.
dokonca som vytvoril vlastne levely pre prince of persia, supaplex, duke3d, wolf3d atd..., takze koho uz nebavia originalne levely, moze si stiahnut nove z mojho webu (dufam, ze sa to nebude brat ako reklama)