Komentar - Zrusme prvy maj
Komentar - Zrusme prvy maj
http://www.aktuality.sk/spravy/komentar ... usme-1-maj
celkovo dobry komentar, hlavne s danovym zatazenym sa da suhlasit.
celkovo dobry komentar, hlavne s danovym zatazenym sa da suhlasit.
ani jedno ani druhe by som nerusil. 1.9. je Den ustavy. Ustava je jednym zo znakov suverenneho statu takze je opodstatne oslvovat aj tento sviatok... 1.5. kedze sa viaze len so vstupom Slovenska do EU a to sa vo vacsine clenskych statov neoslavuje... clanok som este necital, ked budem mat viac casu urcite to urobim.
-
tomo.za
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mno 1. maj je pre mna len den ako kazdy iny... takze by som kludne bol za jeho "zrusenie" a zvlast ked si z neho zase robi svoj siatok ista skupina ludi a snazia sa toto "oslavovanie" vnutit aj ostatnym... ten napad s dnom danovej slobody mi pride ovela lepsi hlavne preto lebo by si ho nikto nemohol privlastnovat... prvy maj ma skratka smolu, moc dlho sluzil komancom... a na to sa nezabuda 
No pre mna prvy maj tiež nemá veľký význam, možno to bude aj tým, že v dobách, keď sa za pekné mávanie dávalo voľno ešte nežil..
-Každopádne si myslím, že tento "sviatok" nebude zrušený, pretože hlavne na dedinách má stavanie mája veľkú tradíciu a po tej obžieračke, čo následuje isto nikto do prace nepojde
-Každopádne si myslím, že tento "sviatok" nebude zrušený, pretože hlavne na dedinách má stavanie mája veľkú tradíciu a po tej obžieračke, čo následuje isto nikto do prace nepojde
-
tomo.za
Light Star
nahodou stavanie majov aj ozieracka su ludove zvyky... tie by kludne mohli ostat, adrenalin mi skor dvihaju politici ktori sa v tento den spaciruju po svete... tuto "oficialnu" cast prveho maja by som hned zrusilFrikso napísal:No pre mna prvy maj tiež nemá veľký význam, možno to bude aj tým, že v dobách, keď sa za pekné mávanie dávalo voľno ešte nežil..
-
vajda65
Medium Professional
čo to trepeš že tento sviatok sa viaže len zo vstupom Slovenska do EU, myslíš že tento sviatok vznikol kvôli tomu? A práve naopak, tento sviatok sa vo väčšine krajín oslavuje.jackb napísal:ani jedno ani druhe by som nerusil. 1.9. je Den ustavy. Ustava je jednym zo znakov suverenneho statu takze je opodstatne oslvovat aj tento sviatok... 1.5. kedze sa viaze len so vstupom Slovenska do EU a to sa vo vacsine clenskych statov neoslavuje... clanok som este necital, ked budem mat viac casu urcite to urobim.
nemyslim si nemusime nicit vsetko historicke, tak 1 maj. bol , bol to den takpovediac ,, lepsieho zajtrajska" a taktiez s 1.majom sa viaze aj nas vstup do EU cize zrusit nezrusit
neviem urcite by som ho enchal ako statny svaitok hlave z dovodu ze v roku 2004 sme sa stali clenom statov EU + skor by som zrusil komunisticke strany ktore su pozostatkami a nedaval im sancu tak ako aj nacionalistom ako tej slovenskej pospolitosti ci ako sa volaju !!!
zrusenie 1.maja slovaci vzdy budu spekulovat so vsetkym uz sme sa komunizmu zbavili a ked si stale budeme pripustat ze 1.maj 1 september atd .. tak sme dosli zapamatajme si kto nas z vojny vyslobodil a akym statom sme boli v 2 sv. vojne fasistickym
zrusenie 1.maja slovaci vzdy budu spekulovat so vsetkym uz sme sa komunizmu zbavili a ked si stale budeme pripustat ze 1.maj 1 september atd .. tak sme dosli zapamatajme si kto nas z vojny vyslobodil a akym statom sme boli v 2 sv. vojne fasistickym
-
krija
VIP
nerusil by som ani jeden. ale dôvody su iba dva. vo sviatok nemusim ist do prace a ak musim dostanem 100% navrch.
ale jednoznacne suhlasim so zelovocom a brmom. najnepodstatnejsi sviatok je den ustavy. ustava je zakon. mali by sme ho vsetci dodrziavat, vazit si ho a ctit kazdy den v roku. co je pri pohlade na situaciu na slovensku nepredstavitelne.
ale jednoznacne suhlasim so zelovocom a brmom. najnepodstatnejsi sviatok je den ustavy. ustava je zakon. mali by sme ho vsetci dodrziavat, vazit si ho a ctit kazdy den v roku. co je pri pohlade na situaciu na slovensku nepredstavitelne.