Liga majstrov
Livepool si postup mozno viac zasluzil boli o nieco lepsi, ale ta divacka kulisa to je nieco nadherne? Liverpool maju jednych z najlepsich fanusikov na svete, si neviem predstavit ako by to vyzeralo keby mali stadion s kapacitou 80 tisic divakov.
Som rad ze ten blbec Murinho vypadol, Benitez aj hovoril ze sa kamaradi len s trenermi ktory ho nevedia porazit, fakt nejaky uboziak.
Som rad ze ten blbec Murinho vypadol, Benitez aj hovoril ze sa kamaradi len s trenermi ktory ho nevedia porazit, fakt nejaky uboziak.
Posobi cudne, ani z oci mu nevyzaruje take trenerstvo...kali520 napísal:Livepool si postup mozno viac zasluzil boli o nieco lepsi, ale ta divacka kulisa to je nieco nadherne? Liverpool maju jednych z najlepsich fanusikov na svete, si neviem predstavit ako by to vyzeralo keby mali stadion s kapacitou 80 tisic divakov.
A ty divaci, ved to by som mal zazitok na cely zivot... je to nieco neskutocne niekedy az zimomriavky po tele..
OSobne som celkovo futbal nenavidel asi tak pred dvoma rokmi, mozno to vyplyvalo z slov. ligy... ale odkedy sledujem Premier league, tak som nim aj kusok posadnuty, pravdu povediac dnes sa viacej tesim na Ligu majstrov ako na hokej
Prave som dopozeral zostrih toho zapasu na youtube, kedze som pozeral len 20 min. z druheho polcasu. Liverpool mal v drhuom polcase par golovych sanci, ktore nevyuzil.Chelsea taktiez hrozila.Ale ked som videl ako Reina vychytaval tie penalty..., dost nice.Vyzera to tak, ze Chelsea uz neziska ani titul v Premier League a ani trofej v Lige Majstrov...
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
to je smola Manchester prehrava 3:0 proti AC milano 5 min. pred koncom a tak somim drzal palce.Znovu sa im nepodarilo prejst cez AC-čko vzdy ked hrali proti sebe tak ho AC-čko vyradilo...smola.... napr. ten druhy gol po strašnej chybe obrancu manchsteru...bum a gol 2:0
(dnesny den to uz je druha zla/smutna/ športova sprava
)
(dnesny den to uz je druha zla/smutna/ športova sprava
No to fakt nechapem co bolo teraz s tym Manchestrom, uplne nic im nejslo malo pohybu Ronaldo bol len tinom toho co predvadzal celu sezonu Rooney skoro ani loptu nemal, som ich normalne nepoznaval. No treba uznat ze Ac si postup zasluzilo ale uz ma dost sere ako casto su v semifinale LM a v lige nic nehraju a maju len vysledky 1:0. Zvlast v tomto pripade ked LM vobec nemali ani hrat pre uplatkarsku aferu. No skoda mohlo byt finale dvoch najuspesnejsich Anglickych muzstiev.