Radi spomínate na Dos gamesy?(Hexen,Doom......)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

este stale drtim DX-Ball, podobne jak arkanoid
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

slzy ani nie...ale ide skor o to, ze teraz vychadza vela nekvalitnych hier a napriek tomu ich ludia hravaju, to ma tak nejako trapi :)
Ked si spomeniem na mnoho hodin pri x-com 1,2,3 a porovnam s dnesnymi hrami na max 2-3 dni, tak som rad, ze za tie nove hry nemusim platit take horibilne sumy :) Z novych hier mam original iba half life a Richard Burns rally, to hravam stale dookola :)
Inak som dosovske hry velmi nehraval, zviezol som sa skor s erou hier pre windows 98(Fallout 1,2), vynimku tvori prave seria x-com na ktoru spominam velmi rad.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ale ale pani zabudate na jednu z najlepsich strategii ktora bezala pod DOSom... a to predsa Total Anihilation tak perfekne prepracovana hra ze nez teraz prisiel jej nastupca Supreme Commander tak som hraval este stale T A....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Porovnavat "novinku" Total Annihilation s Dune 2 alebo Warcraftom nema vyznam, pretoze ide o novu hru. Kto ale nehral Dune 2 za Harkonennov, tak neviem co je dobre. Samozrejem motorky a formule od Accolade z roku tusim 1989, Dangerous Dave, Arkanoid, Dyna, skvela olympiada co nebola do dnes prekonana - Winter a tiez Summer. A jedna z najlepsich hier minulosti a dovolim si tvrdit, ze aj dneska je rozhodne Transport Tycoon a tiez jeho inovovana verzia OpenTTD.

BTW: http://www.hojko.com/old-school-games-t65932.html :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Vcera som si nainstaloval Hexen II a furt je to zverina
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Porovnavat "novinku" Total Annihilation s Dune 2 alebo Warcraftom nema vyznam, pretoze ide o novu hru. Kto ale nehral Dune 2 za Harkonennov, tak neviem co je dobre. Samozrejem motorky a formule od Accolade z roku tusim 1989, Dangerous Dave, Arkanoid, Dyna, skvela olympiada co nebola do dnes prekonana - Winter a tiez Summer. A jedna z najlepsich hier minulosti a dovolim si tvrdit, ze aj dneska je rozhodne Transport Tycoon a tiez jeho inovovana verzia OpenTTD.

BTW: http://www.hojko.com/old-school-games-t65932.html :roll:
Jasnee, na Dune2, Accolade, Davea a Dynu som zabudol, to sme dost vela drtili. Taktiez Grand Prix 2, Doom 1 a 2 a Shadow warrior po sieti :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja som odchovany na Supaplexovi :P to bola drtena :lol: ale okrem neho aj Wolfenstein 3D a neskor Doom 1 a 2. ked som zohnal Transport Tycoon, tak isli vsetky hry bokom :) liero som hraval so susedom a tunelera s brachom. :) bola sranda
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

strasne rad som hraval Dooma niekedy aj cely den a mal som to prejdene ci uz s cheatmi alebo bez, lenze tato mi to zakazoval lebo ze to je pre mna nevhodne lebo som mal asi 6-7rokov :) a esce Mario, to bola hra, vtedy som mal prve pc v dedine
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

sundevil napísal:prehistorik 2 :winkkiss: to je laska mojho detstva, sice som ho nikdy nepresiel :weep: , ale zakazdym som to skusal odznova odznova odznova ...
tiez som prehistorik nevedel prejst, ale bola to riadna sranda.. ohh dosovky, niekedy fajnové hry. :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

pozrite na popuw.com maju tam prince of persia pekne spolu s dosboxom a asi 40 levelsetov v jednom peknom packu, s uzivatelskym rozhranim... dokonca si mozete ako emulator zvolit Basilisk II (macintosh) namiesto dosboxu :D
uz som im tam poslal moje vlastne levely, a uz su v tom packu pridane, n-j0y :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

lotus bola super hra ktora bola na tu dobu pre moje oci graficky super :roll:
Napísať odpoveď