je to rip z cinskeho kina... male cinske titulky, obraz a zvuk na kkt-mato- napísal:uz stahujem ,snad to nebude fake.Spiderman.3.CAM.2Bros
Spiderman 3 . Vase prve dojmy z filmu...
joooooj sra*kaaa riadna 5/10 viac ani za peniaze. Nahustene pribehy v jednom, dej v polke filmu skoncil. Suboje boli fajn to je pravda.
Ale -3 body ma ta scena s vlajkou, nechcem spoilerovat, ale to jak skocil na budovu a za nim vlala velka AMERICKA vlajka, asi sekunda stop, nech si tu vlajku ludia mozu vychutnat....
Ale -3 body ma ta scena s vlajkou, nechcem spoilerovat, ale to jak skocil na budovu a za nim vlala velka AMERICKA vlajka, asi sekunda stop, nech si tu vlajku ludia mozu vychutnat....
Tak ako uz bolo spomenute, snaha vopchat do jednej casti prilis vela veci. Scenar zaostaval za vizualnou strankou, celkovy dojem 6/10. Predosle casti sa mi pacili viac.
Mozno mi to pos*ali aj teenageri, ktori sa tam smiali na vsetkom, lebo prd chapali. Zopar som ich utisil skaredymi vyhrazkami, ale nechcel som chodit po celom kine, kazdeho upozornovat a tvarit sa ako vychovavatel. Vacsina 12-15rocnych tam ocividne nedorastlo ani na Finding Nemo a nieto este na toto. A to je uz co ...
Mozno mi to pos*ali aj teenageri, ktori sa tam smiali na vsetkom, lebo prd chapali. Zopar som ich utisil skaredymi vyhrazkami, ale nechcel som chodit po celom kine, kazdeho upozornovat a tvarit sa ako vychovavatel. Vacsina 12-15rocnych tam ocividne nedorastlo ani na Finding Nemo a nieto este na toto. A to je uz co ...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
juhuu.. uz je TS... "Spiderman.3.TS.XViD-mVs"
kvalita
: http://www.vcdquality.com/index.php?pag ... e&id=69863
kvalita super.. titulky ziadne.. nevadi... zrejme zajtra to kuknem... som zvedavy teda
kvalita
kvalita super.. titulky ziadne.. nevadi... zrejme zajtra to kuknem... som zvedavy teda
ak mam pravu povedat je mi to tak uplne jedno, videl som jednotku a mozno po 1,5 roku od priemery Spiderman 2 aj to davali v neakej komercnej televizii a nemal som co kukat ... podla mna jednotka stacilo a 2,3 to su uz take obkecavacky. urcite bol to slusny film prva cast ale ked sa to uz opakuje a stale obkecavacky stava sa to uz trapne cize u mne je to tak neutral ak to uvidim zas po 2 rokoch v neakej komercnej TV ked nebudem mat co robit kuknem inak to nebudem kupovat zhanat
su aj ovela lepsie filmy
-
Šu-Do
Redeemer
no teraz som pozrel to TS..pHysIQ napísal:Šu-Do tesim sa na tento film, ale stahovat CAM alebo TS neplanujem. Radsej si pockam na DVDrip.
kvalita ako R5 (nieco ako DVDrip)
zvuk je cisty... obraz super (naozaj)
ja nehapem ako to robia ti ludia... uplne prva premiera bola kolko dozadu ?
tyzden, dva (to je uz moc) ??
a oni spravia za taky cas takuto kvalitku... v dnesnej dobe je internetove piratstvo uz pekne vysoko...
-
Šu-Do
Redeemer
jj myslim to... pozrel som si len sample..Kelusko napísal:Sudo - myslis TS od mVs? pekna kvalita?
OMFG... MOzno vo vonkajsich priestoroch kde je den,inak je to tmavy grc..
NEviem ale mal som velmi velke problemi rozoznat co je co ..
a tam je to cez den.. a vyzeralo to dost slusne... newiem ako to vyzera v tmavom prostredi... kuknem sa
EDIT:
Kelusko okej.. mas pravdu..
-
lekoklatik
VIP