autoradio neprehrava cd / vyriesene
autoradio neprehrava cd / vyriesene
mame doma autoradio s menicom na 6cd ale naprehrava napalovane cd, preco? prehrava iba originalky
Je to model SONY 6006E CD RDS EON
EDIT: Vyriešené !!!
Je to model SONY 6006E CD RDS EON
EDIT: Vyriešené !!!
Môže to byť nejaká staršia optická mechanika, ktorá nie je stavaná na čítanie napálených médií. Aj niektoré staršie CD prehrávače fungovali iba na origináloch. Mám doma napr. ešte stále jednu klasickú CD-ROM BTC, ktorej tiež chutia iba originál CD a napálené ani neškrtne.
Vyskúšaj napáliť audio čo najnižšou rýchlosťou, resp. médiá, čo odporúčali vyššie. Ak nič nepomáha, asi sa musíš uspokojiť s originálmi.. 
//Rýchlosť 24x je na audioCD až príliš veľká rýchlosť. Ja mám napr. odskúšané, že keď napaľujem AudioCD 8x, tak šlape všade.. ale Ty môžeš skúsiť aj ešte nižšie..
//Rýchlosť 24x je na audioCD až príliš veľká rýchlosť. Ja mám napr. odskúšané, že keď napaľujem AudioCD 8x, tak šlape všade.. ale Ty môžeš skúsiť aj ešte nižšie..
okbrm napísal:Môže to byť nejaká staršia optická mechanika, ktorá nie je stavaná na čítanie napálených médií. Aj niektoré staršie CD prehrávače fungovali iba na origináloch. Mám doma napr. ešte stále jednu klasickú CD-ROM BTC, ktorej tiež chutia iba originál CD a napálené ani neškrtne.Vyskúšaj napáliť audio čo najnižšou rýchlosťou, resp. médiá, čo odporúčali vyššie. Ak nič nepomáha, asi sa musíš uspokojiť s originálmi..
edit: a akym softom napalujes? a akou metodou (track at once,disc at once) ?
HURAAA IDEE TO
Rozbehal som to tak ze:
Kupil som si Audio CD, napaloval som nanho 2x (trvalo to 37minut) rychhlostou a metedou DAO.
Dakujem vsetkym. Dal by som aj K+ keby som nejake mal
edit: 2 Cenayus: ked som to neskor napaloval na obycajne cd rychlostou 2x tiez to nefungovalo, idu mi iba tie audio cd
Rozbehal som to tak ze:
Kupil som si Audio CD, napaloval som nanho 2x (trvalo to 37minut) rychhlostou a metedou DAO.
Dakujem vsetkym. Dal by som aj K+ keby som nejake mal
edit: 2 Cenayus: ked som to neskor napaloval na obycajne cd rychlostou 2x tiez to nefungovalo, idu mi iba tie audio cd