GPS do auta
-
pesinko2468
Expert
GPS do auta
neviete niekto pls ako sa da dat GPS navigacia do auta (Octavia II), ale free, nie co som pozeral za 60 eur a tak ... ci take nieco neni ?? dik ........... a keby bolo mohol bol by som vdacny aj za nejaky navod ako to tam dat Wink
V prvom rade si musíš kúpiť nejaké zariadenie, čím to budeš prijímať. To ťa už vyjde nejaké 3-4 tisícky + mapy, ktoré sa pohybujú od 15 hore
A nakoniec taká maličkosť - stojan do auta, aby si na to aj videl..
-Važne: Ak máš nejaké PDA, tak si kúp GPS prijímač(cca 2000sk), mapy si stiahni z netu a celé si to pre mňa - za mňa daj aj do kelimku od jogurtu.
-Inak zo skúsenosti ti môžem povedať, že ťa to bude také 2 týždne baviť a potom to založíš do palubovky. Okrem toho, že to nie vždy je spolahlivé ti bude liezť na nervy ten robotický hlas "nyní zahnete doleva"
-Važne: Ak máš nejaké PDA, tak si kúp GPS prijímač(cca 2000sk), mapy si stiahni z netu a celé si to pre mňa - za mňa daj aj do kelimku od jogurtu.
-Inak zo skúsenosti ti môžem povedať, že ťa to bude také 2 týždne baviť a potom to založíš do palubovky. Okrem toho, že to nie vždy je spolahlivé ti bude liezť na nervy ten robotický hlas "nyní zahnete doleva"
-
energy
mno, takze ja som kupoval GPS minule. Resp. NOTEBOOK a donho GPS prijimac. Chce to oco do kamiona, a naco bude kupovat GPS a mapy a este aj TV a dvd ked to ma vsetko v jednom ? No, navigacne programy stiahnes v pohode aj z netu, ale nedaju sa aktualizovat, skoda. Mam tam hodene 3 programiky, celkom presne, minule sme to boli skusat a ide v pohode. Sice som skoro vosiel do zakazu vjazdu ale aj PC je len clovek 
-
pesinko2468
Expert
-
energy