GPS do auta

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
pesinko2468
Expert
Expert

GPS do auta

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

neviete niekto pls ako sa da dat GPS navigacia do auta (Octavia II), ale free, nie co som pozeral za 60 eur a tak ... ci take nieco neni ?? dik ........... a keby bolo mohol bol by som vdacny aj za nejaky navod ako to tam dat Wink
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

V prvom rade si musíš kúpiť nejaké zariadenie, čím to budeš prijímať. To ťa už vyjde nejaké 3-4 tisícky + mapy, ktoré sa pohybujú od 15 hore :lol: A nakoniec taká maličkosť - stojan do auta, aby si na to aj videl..

-Važne: Ak máš nejaké PDA, tak si kúp GPS prijímač(cca 2000sk), mapy si stiahni z netu a celé si to pre mňa - za mňa daj aj do kelimku od jogurtu.
-Inak zo skúsenosti ti môžem povedať, že ťa to bude také 2 týždne baviť a potom to založíš do palubovky. Okrem toho, že to nie vždy je spolahlivé ti bude liezť na nervy ten robotický hlas "nyní zahnete doleva"
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

do octavie si mozes nechat namontovat GPS od skodovky, ale je zbytocne predrazene. doporucujem nejaky "GPS kit", napr. od Acer-u alebo Fujitsu-Siemens. K zahodeniu nie je ano nieco od Garmin-u. Ja osobne pouzivam SonyEricsson M600i, GPS prijimac od Nokie a soft od TomTom-a.
energy

Príspevok od používateľa energy »

mno, takze ja som kupoval GPS minule. Resp. NOTEBOOK a donho GPS prijimac. Chce to oco do kamiona, a naco bude kupovat GPS a mapy a este aj TV a dvd ked to ma vsetko v jednom ? No, navigacne programy stiahnes v pohode aj z netu, ale nedaju sa aktualizovat, skoda. Mam tam hodene 3 programiky, celkom presne, minule sme to boli skusat a ide v pohode. Sice som skoro vosiel do zakazu vjazdu ale aj PC je len clovek :D
pesinko2468
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pesinko2468 »

ale ja nechcem kupovat zase GPS ... ten navig. system tam uz je (vsadeny), len software nemam ... teda mam CD len od Nemecka
energy

Príspevok od používateľa energy »

Jaaaj, no neviem, mam programik sice, ale len na PDA, ale tebe treba mapy, a za mapy su dobre palocky....
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Ja mam ACER n50Premium + GPS prijimac (bluetooth) + iGO + vsetky mapy a som s tym velmi spokojny...
Napísať odpoveď