Co si myslite o nowom icq6
-
tomo.za
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hehe asi si to nepochopil... precitaj si este razchrono napísal:Keby si používal nejaký normálny alternatívny program pre ICQ, tak by ti súbory mohli posielať bez problémov. Ja používam Pidgin/Gaim, a problémy s posielaním/prímaním súborov som zatiaľ nemal.
-
hornblower
Light Professional
tak by bolo icq spoplatnene alebo by to tak urobili ze by ani dabol nepomohol rozbehat na inom cliente !tomo.za napísal:icq je haraburda... a nova 6tka na tom nic nezmenila len pridala dalsie problemyuz by sa mali ludia uvedomit a a zacat pouzivat normalne slusne programy... fakt nemozem z ludi ked mi napisu ze si mam dat ICQ ze mi nemozu poslat subor... a ani za nic na svete nechu pochopit ze zmenit klienta by mali oni
-
Armageddon
Light Star
Suhlas, ja mam QIP a tiež s posielanim problem nemam. Avšak viacero kamaratov mi vraveli, že im nejde posielanie suborov v ICQ6. Bude tam zrejme nejaky zadrhel..chrono napísal:Ja som to pochopil tak, že máš v Mirande problém posielať /prímať súbory do/z ICQ6. Ja používam Pidgin/Gaim a nemám s tým žiadny problém (takže prolém nemusí byť ICQ6).
-
Enduro3333
Medium Professional
Ako ja som celkom spokojny ako je spravene ICQ 6 user frendly.... vela moznosti ale uz som narazil na par chyb ze mi niekto poslal spravu a ICQ skolabovalo a samo sa vyplo... a aj par krat blbo odosielanie/[prijem suborov ale inac v pohode myslim si ze je tom v pohode program... bohuzila skusenost s "alternativnymi"programi nemam...
-
vladino001
Light Professional
Re: Co si myslite o nowom icq6
no je to uplny shit ,ten dizajn nic moc, a hned ako som nainstaloval tak som ho dal aj prec a ostal som pri qip.