Pls nevie mi niekto dat podrobný návod na to ako napojit autoradio?Dnes mi došlo radio KENWOOD KDC-W410A a návod je len v anglištine.Ked by mal niekto navod v češtine tak by ste mi velmi pomohli.
podrobny navod? nemas v aute predpripravu? ked nie, tak to bude troska tazsie. co mas za auto? a hlavne ako ho chces napojit, to nie je len tak, chces aby sa ti vyplo ked vyberies kluc zo spinacky, ked zhasnes svetla, aby hralo stale...
To je až take zložite? auto mam Škoda Forman.Asi to dam urobiť niekde do servisu lebo to čo pišeš že či ma hrat aj ked vypnem motor atď. to asi sam nedokažem.
Šu-Do napísal:vsak tam je jeden kabel ktory napojis do radia..
teda aspon myslim tak som to videl uz zopar krat
nie nie ja mam favortiku ... No a poviem ty to tak ako som to videl ked mi tam davali moje radio.Kablov tam bolo dost ( 2 repro v zadu 2 v predu ) cize je dolezite aby si to zapojil spravne lebo ked budes ladit radio a v zadu nastavis ticho tak ty to mozno bude hrat v predu na lavo a tak .. barz ako . No tolko k Repro.
A ktomu napajaniu na moju favoritku som musel kupit koncovku za 150sk ( asi aj ty )Cele to zapojis do tej koncovky ( ten kabel co je z RAdia ) a potom sa uz len hras s Reprakmi. Ale najlepsie je zohnat si niekoho kto sa tomu rozumie ( ako v mojom pripade ) a mas po starostiach )
montoval som autoradio do favoritky.. a zakladatelovi temy: ak si to nerobil, niesi elektrotechnik, nehaj to radsej na profesionala ak nechces prist o radio alebo repraky