Splni sa vam to co sa vam sniva??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
maxmara3
Novice
Novice

Splni sa vam to co sa vam sniva??

Príspevok od používateľa maxmara3 »

thaaakze ja som dnes mala thaky sen .. ze mi oznamili ze budem na invalidnom vozicku..a o mesiac prestanem chodit .. a ja som v tom sne mala hystericke zachvaty a som sla skocit z balkon a av tom som sa cela uplakana zobudila ..teda strhla zo sna a hned som s apozrela na nozky ze ci to bol sen,lebo bol naozaj zivy ...
:cry:

tak splnia sa vam sny o ktorych sa vam niekedy sniva??

+ co by ste robili ak by vam oznamili ze prestanete chodit??? ..Co by ste robili
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Nemaj strachy, nič sa ti nestane. Bol to len hlúpy sen. :)

Mne sa zatiaľ tuším ani nič nesplnilo, teda myslím z tých živých snov...
Mne sa totiž snívajú kadejaké sci-fi hovadiny, takže je dosť nepravdepodobné, že by sa to mohlo splniť... Ale zato sa mi už vyplnilo veľa iných snov. A to až do takej miery, že sa musím seriózne zamyslieť a stanoviť si nové sny, aby bolo čo plniť...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

relativne podobna tema tu uz je, len v inom vyzname, ci mavame prorocke sny ak sa dobre pamatam.
no ja som kedysi maval strasne casto taketo sny a vo velkej miere sa plnili, nie zas tak tragicke ze ostanem na vozicku, ale klasika s nevestou a niekto blizky zomrel alebo sa mi len snivala udalost ktora sa presne do bodky odohrala, vratane dialogov s "postavami"... sny su neprebadana oblast a este aj velmi dlho ostanu
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

OMG to uz ake kktiny tu riesite nema obdoby :!:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

možno by si sa mal začať orientovať tu ;)
a bolo tu už tuším niekoľko tém s týmto problémom..len som ich nejako nevedel nájsť asi boli vymazané :hmm:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

ked ja si skoro nikdy nepamatam co sa mi snival a z tych co si pamatam sa mi este nesplnil ani jeden, skoda nektore boli fakt pekne.
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

heh tak myslim, ze moje sny sa asi nikdy nesplnia :D aspon dufam. niekedy sa cudujem ake blbosti sa mozu snivat :) ale casto sa mi sniva o zuboch (samozrejme nic prijemne) a vraj to znamena, ze niekto zomrel alebo zomre. no ale nejako to nefunguje (klop klop) :) takze si z toho hlavu nerobim :) inac tema nic moc... predpokladam, ze tu vznikne akurat tak flame, ze niekomu sa splnilo a dalsi bude presviedcat, ze je dokazane, ze to nema suvis... myslim, ze tema nesplni ucel :( ale jeden nikdy nevie :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mne sa moj sen plni. aj to co sa mi sniva aj to co chcem dokazat. lebo je to jedno a to iste
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

sny nie su len nejake prejavy podvedomia? Ale som rada, ze sa neplna, bo moje podvedomia je riadne divoke a morbidne :). Zvacsa si sny nepamatam a ked uz, tak byvaju take obdobia, napr. prva noc sa mi snivalo, ze mamina mi vykrvacala---brutal realny sen, druhu som zabila kamrata älen vo sne :)) a dalsiu som sa zabila sama. Boli to realne sny a vsetci sme zivi a zdravi. Netreba verit vsetkemu, co sa nam sniva :D
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

cuduj sa svete mne sa neiktore moje sny poplnili :!: iked to neboli takeho typu ze vyhram 154684464161 usd v sportke ,ale nieco sa splnilo,iked nepochybne to bola len nahoda . ale relne sny sa ti splnit mozu,hluposti asi nie.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

niektori tu zjavne nerozlisuju ked SA vam O NIECOM sniva alebo ked O NIECOM snivate, je dobry rozdiel. sny v spanku su vlastne iba to, ze si mozog usporaduva myslienky, ktore mu cez den unikli alebo ich nevedel zaradit., preto su zvacsa absurdne a nerealne. a naopak, ked niekto o niecom sniva, tak by si to mal splnit :wink: ale to len tak na okraj
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ades napísal:niektori tu zjavne nerozlisuju ked SA vam O NIECOM sniva alebo ked O NIECOM snivate,
ne myslel som to asi tak ze ak mam sen kde mi babka upecie tortu a na druhy den sa to stane taketo nieco mozme ratat ku splnenym.
noo ale jasne ze sa ti nesplni sen v ktorom si skakal po saturnovych prstencoch :lol:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

mne sa niekedy sniva obraz, cisto len obraz ako na nieco pozeram bez pohybu zvuku atd. a niekedy sa mi to aj stane ze sa presne na taku vec alebo nieco pozeram v takom uhle alebo co :) viem blbost ale uz sa mi to viac krat stalo a vzdy sa splnil ten obraz co sa mi snival
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ades napísal:niektori tu zjavne nerozlisuju ked SA vam O NIECOM sniva alebo ked O NIECOM snivate, je dobry rozdiel. sny v spanku su vlastne iba to, ze si mozog usporaduva myslienky, ktore mu cez den unikli alebo ich nevedel zaradit., preto su zvacsa absurdne a nerealne. a naopak, ked niekto o niecom sniva, tak by si to mal splnit :wink: ale to len tak na okraj
presne tak. inak proces "snivania" je velmi velmi zaujimavy, kto ma zaujem pogooglite a a kopec veci nato nadvazuje, velmi to moze pomoct pochopit podvedomie a teda velke percento dovodov, preco sa ludia v situaciach rozhoduju tak ako sa rozhoduju.
btw, ked nieco spravite a clovek ma len do 0,4-0,7 sekundy na reakciu, reaguje cisto podvedome a sposobom, aky povazuje za najlepsi podla obmedzneho poctu udalosti v zivote(do 5 podla vyskumu).
teda vdaka tomuto sa daju ludia trenovat na extremne vykony, a balit babeny takmer bez namahy:)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

enter00 napísal:balit babeny takmer bez namahy:)
akoze mohol si to napisat aj skor :lol: minule som pozeral nejaky dokument a tam bolo, ze napriklad male babatka, ktore nevedia rozpravat podvedome ovladaju vsetky jazyky sveta a ten, ktorym sa okolo nich rozprava im postupne vystupi do povedomia. v dospelosti tato "schopnost" ustupi viac do pozadia a preto sa treba jazyky drvit. a prave v dospelosti sme vdaka tomuto schopni v snoch hovorit vsetykmi jazykmi a podobne :) holt, mozog. o nom v podstate vieme dokopy hovno, sorry za vyraz
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ak mu uveris splni sa Ti, ak ho odmietnes, tak nie :)...je to len o Tvojej viere, Tvojich myslienkach...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Splni sa vam to co sa vam sniva??

Príspevok od používateľa pinacolada »

mne sa snivalo raz ze som dospely a ze moja rodina sa stala uspensa a zijeme v BA a vlastnime vyskovu budovu.len to malo hacik.bol som na vozicku a mal som z toho brutalne komplexi.a skoncilo sa to ze som s vozickom spadol zo strechy tej budovy.umyselne
ale to sa nestane lebo moji rodicia su neschopny a nikdy nebudeme mat vyskovu budovu v BA

PS:raz sa mi snivalo ze som na klzaku (normalne detsky na sneh) obletel celu Zem.zatial sa to nestalo ale kto vie...
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

mne sa uz parkrat stalo,ze sa mi splnilo to,co sa mi snivalo...ale to bolo tym,ze som si nieco strasne zelala a aj tak to skor ci neskor muselo prist
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nepametam ze by sa mi splnilo nieco o com sa mi snivalo, moje sny su skor o nejakych udalostiach co sa stali alebo sa stanu,... skor sa mi stava ze ked sa niekde ocitnem tak sa pristihnem ako si v duchu poviem , sakra toto sa mi uz predsa snivalo, alebo tu som predsa uz bol, a pritom som tam v danej chvili prvy krat, proste haluz, ale to je velmi zriedka...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mne sa snivalo ze som pobozkal zabu. potom prisla maxmara3 a dala mi jednu plysovu :)
Napísať odpoveď