Hmm, urcite to bude zrat vtedy najmenej? Dpcky, dnes uz spravili 3.4L/100 pri priemernej 51km/h. Ostatne:
Priebežné poradie po 2. súťažnom dni
1. Mišo zo Žiliny (3,4 l / 100 km; 51 km/h)
2. Zuzka z Prešova (3,6 l / 100 km; 49 km/h)
3. Števo z Bratislavy (3,8 l / 100 km; 60 km/h)
4. Peťo z Liptovského Mikuláša (4,0 l / 100 km; 72 km/h)
5. Rasťo z Malaciek (4,0 l / 100 km; 67 km/h)
6. Jaro z Nitry (4,1 l / 100 km; 61 km/h)
Hej, radio bude bezat urcite, lebo sa expresaci

vsetko chcem off, hlavne jazda z kopca a pomalicky akcelerovat, drzat rychlost. mishenko, vies co ma stve? Ze oni maju taku malu priemernu rychlost... Sak lebo ked to pocitam cez prevody, pri najlepsom krutaku/vykonu mi to vychadza okolo 110km/h na 5ke. Ale tym sa aj zvysuje odpor vzduchu kuaaa. No bude to tazke, zalezi na VELA veciach, aj pocasie atd... No uvidime, inak nezralo by to menej, keby sa drzim 1500 otackach? Ked je najvacsi krutak ale vykon mensi? Hm, asi uz moc filozofujem, ale tak nove auto sa hodi
EDiT: s tym brzdenim by si nechodil pod 1500, preco? Nemam sa priblizit pri brzdeni az pri volnobeh? Samo tak, aby mi to neskapalo, lebo sak je jedno ci vytlacim spojku pri 1500 alebo pri 1000, resp. pri 1000 je to lepsie, lebo ked brzdim motorom uzavre sa privod paliva, takze to potiahnem bez paliva dalej, nez len po 1500 otacok... Ci nie? Viem, ze to budu neprijemne vibracie na tom trojvalci, ale tak, hrame na spotrebu