Mam taky problem z čitačkov kariet.Ked vytiahnem pam.kartu z mobilu dam ju do citacky a nieco si idem na to kartu da (ako cez PC ) tak my často piše že "Disk je plny" aj ked ja si tam davam 3MB mp3jku alebo 200kb javovku a miesta mam ešte 300MB na karte a ked mi toto už na nejakom subore napiše tak mi to už piše vždy ked ho chcem kopirovat na kartu nechapem prečo mi to robi ale totoalne ma to sere.
kamarat mal tiez taky problem to nieje ziadne zamknutie pamatovky ale to je vyrobna chyba, v tomto pripade ju treba zaniest tam kde si ju kupil a oni by ti mali dat novu
no sorry ale nemaš pravdu kartu mam v pohode lebo mal som už asi 2 karty ale stale to robim len na tejto mojej čitačke a robilo my to aj na tych ostatnych kartach takže bude niečo s čitačkov a nie kartou
M0nd0 napísal:no sorry ale nemaš pravdu kartu mam v pohode lebo mal som už asi 2 karty ale stale to robim len na tejto mojej čitačke a robilo my to aj na tych ostatnych kartach takže bude niečo s čitačkov a nie kartou
Ja som mla ten problem ale ja som ho mal az vtedy ked som citacku zobral ku kamaratovi. Doma mi to ide v pohode,takze sa ukazalo ze chyba bola v jeho pocitaci. Tiez pisalo toto alebo ze "cesta je prilis zahltena" ci taku dajaku somarinu a pritom karta bola v pohode aj citacka. Mozno chyba v kompe. Jedine co tak viem povedat ze ja mam SP2-ku a on nema. Mozno to bolo problem u mna.
a čo tak reklamacia ? tie pliesky skus neako bud rozrobit citacku a normalne viac ohnut pliesok alebo zapalkou cez dierku enako . sak newem ako vizera citacka (tvoja) skusaj