Image
-
Josifek
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Image
Neviem, noClicK napísal:Caute chalani stiahol som si daky image hryRainbow Six Vegaz z dakeho torrentu a teraz mi ten image co som stahol nejde otvorit chalni pls poradte...ICQ: 215295296
z takejto otazky nemozes dostat asi ziadnu racionalnu odpoved , kedze tam moze by X problemovClicK napísal:Caute chalani stiahol som si daky image hry Rainbow Six Vegaz z dakeho torrentu a teraz mi ten image co som stahol nejde otvorit chalni pls poradte...ICQ: 215295296
-
juslik
King
Josifek ty trtko to nieje warez tak sa nehraj na moderatora alebo admina ze warez sa tu neriesi... a zvyraznuj nieco ine tvoju sprostost a nie to co so zvyraznil...to keby sa v kazdom texte objavy slovo hra tak je hned warez ?Josifek napísal:Neviem, no
-
Josifek
Zablokovaný
TY tu ukazujes svoju inteligenciu a potrebu spamovat forum ty debo. Kolko mas rokov 12 ?
Vidim "inteligenciu" z tvojich postov:
"drz hubu lebo dostanes na display..."
"primitiv.."
Hlavne sa nauc pisat bo vidno ze si este ani zakladku nevychodil.juslik napísal:Josifek ty trtko to nieje warez tak sa nehraj na moderatora alebo admina ze warez sa tu neriesi... a zvyraznuj nieco ine tvoju sprostost a nie to co so zvyraznil...to keby sa v kazdom texte objavy slovo hra tak je hned warez ?
Vidim "inteligenciu" z tvojich postov:
"drz hubu lebo dostanes na display..."
"primitiv.."
A cez čo sa to snažíš otvoriť?A tú koncovku?Ak to je napríklad *MDS a nejde ti to otvoriť v Daemon,tak daj dole že "All Images" a pôjdu ti načítať všetky typy image.ClicK napísal:Caute chalani stiahol som si daky image hry Rainbow Six Vegaz z dakeho torrentu a teraz mi ten image co som stahol nejde otvorit chalni pls poradte...ICQ: 215295296