MS 2011 na Slovensku!!!

O športe...
jojcek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jojcek »

:) mame co robit slovaci aby sme pripravili dobru podu pre dobry sampionat :!: :!: hlavne postavit neaky haly alebo opravit haly v BA atd zabezpecit kvalitne byvanie , cesty a vyriesit vela zhonov uvidime
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pochybujem ze sa postavi stadion v ba. snd sme stavali vyse 20 rokov, stadion v ke mal podobnu minulost ked uz ho predavali za 1sk len nech ho dostavaju... ale rad sa necham prekvapit :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:pochybujem ze sa postavi stadion v ba. snd sme stavali vyse 20 rokov, stadion v ke mal podobnu minulost ked uz ho predavali za 1sk len nech ho dostavaju... ale rad sa necham prekvapit :D
staci to zadat cez mozne pravne cesty sukromnemu sektoru cele a je to. (napr predat pozemok za 1sk s tym, ze na vlastne naklady musi v ramci komplexu na nom postavit aj stadion a je to)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

enter00 napísal:do roku 2011 v pohode budu.
dajú do poriadku blavácke intráky a študenti budú mať prázdniny :D
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

audiotrack napísal:dajú do poriadku blavácke intráky a študenti budú mať prázdniny :D
lol ..asi nevies v akom stave su :D ...pochybujem zeby do nich nejaka hokejova hviezda vobec pachla ani keby tam spravili nevime co :roll:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Dead_Warrior napísal:Sry za OT ale nemohol som :)

Blava nie je Bratislava :!: 8)

Takze ked tak MS budu v Bratislave a nie v Blave lebo si neviem predstavit ze by sa MS hrali na rieke :lol: :smt046

a moju dedinku bucany si uz do tej mapy nedal :evil: tu by sa to aj tak nedalo na tej blave :) dudvah je vacsi
no a ktomu MS. urcite tam bude niekolkoproblemov ako bolo v cechach kde 2mesiace pred zaciatkom nevedeli ci to vlastne stihnu, u nas sa ta hlala uz vlastne aj zacala stavat? v Bratislave
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

XilleR napísal:lol ..asi nevies v akom stave su :D ...pochybujem zeby do nich nejaka hokejova hviezda vobec pachla ani keby tam spravili nevime co :roll:
ale viem, práve preto som to napísal :D
nafukovacie gumené ihrisko a ubytko v intrákoch. Som si istý že by sa majstrovstvá v blabe zapísali do dejín :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Tak to by bola pecka a este keby sa stravovali niekde v školskej jedálni :smt096
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

Hala sa zatim este nezacala stavat. Ale ma byt sucastou velkeho sportoveho arealu ktory vyrastie medzi mostami Apollo a Starym. Je to len na skok od mojho domu tak ak sa nieco zacne stavat tak mozem informovat :P ...ale podla mna to stihnu postavit...ved v bratislave ma podobnych objektov v priebehu najblizsich rokov vyrast viac a vsetky vyzeraju celkom slubne aj ked neviem kto do nich bude chodit...je to teraz daaky boom stavat sportove areali , tak ako bolo doteraz stavat obchodne domi.
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

ja len dufam ze stihnu dostavat tu halu v BA, ak nie tak to bude dobry trapas :oops: inac sa mi zda ze aj v cechach to posuvali o rok nie :?:
HardiKrishna
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HardiKrishna »

Neviem, preco tolko nariekate, zaklad su haly , a vysielanie.To je to, co uvidi svet a co sa tyka navstevnikov, tak po poriadku fini , svedi, rusi , vedia byt maximalne nenarocny :D cesi ti nas poznaju a usa a kanada hm.. tak co myslite kolko ich tu bude?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Dufam ze vyhrame zlato a trosku si napravyme reputaciu
Ryan
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ryan »

Tak to je fakt super uz sa na to tesim.... Urcite kupim listky a pojdem pozriet do BA aspon na jeden zapas Slovakov...

Juj aky som rad :wink: :wink:
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Prečítajte si toto:

Hokejové MS na Slovensku - skutočnosť sa stáva snom?
04.07.2007 16:27 - Kritici výstavby viacúčelovej haly na petržalskej strane Dunaja pre hokejové majstrovstvá sveta v roku 2011 tvrdia, že MS na Slovensku sú ohrozené. Problémy sú s pozemkami. Mesto prisľúbilo pozemky v Petržalke hokejovému zväzu aj napriek tomu, že ich nevlastní.

Proti sú podľa kritikov výstavby haly, ktorá by mala vyrásť medzi Prístavným mostom a Mostom Apollo aj poloha haly, ktorá je nevhodná z hľadiska dopravy, problémy by boli vraj aj s parkovacími miestami.

Bolože to 19. mája 2006 pod Tatrami radosti, keď sme v spoločnosti Švédska a Maďarska uspeli v hlasovaní a to jednoznačným pomerom 70:20:14. Primátor Bratislavy Ďurkovský vtedy povedal: "Samospráva hlavného mesta Bratislavy je okamžite pripravená spolupracovať s vládou SR, SZĽH a potenciálnymi investormi na príprave a realizácii viacúčelovej modernej haly, ktorá bude v roku 2011 dejiskom zápasov MS."

Slová sa počúvali pekne, ale teraz je realita taká, že pomalé riešenie vlastníctva pozemkov a následne vysoké investície, údajne až 1 miliarda korún iba na finančné vyrovnanie sa s majiteľmi pozemkov ohrozuje výstavbu haly, bez ktorej šampionát u nás jednoducho nebude. Jedna hala pre 16 účastníkov nestačí.

Slovensko si vzalo na plecia riešenie dvoch veľkých a na peniaze náročných stavieb: futbalového Národného štadióna a haly pre MS. Obe stavby doteraz nie sú vyriešené, ani na jednej sa ešte nepracuje na "mieste činu". Termíny sú pritom neúprosné: Slovensko má výnimku odohrať medzištátne zápasy na štadiónoch nespĺňajúce kritériá UEFA a FIFA do roku 2008. Odhad na výstavbu haly pre MS je 18-24 mesiacov, čiže treba začať najneskôr v januári 2008, aby sa na jar 2011 robili už len finišujúce úpravy.

Netreba vyvolávať paniku, stres. Treba len jedno – konať, a to čo najskôr. Veď aká by to bola blamáž, keby sme nezvládli výstavbu jednej hokejovej haly, keď to, hoci s problémami, zvládli Česi či Lotyši.

Všetci sú si vedomí prínosov MS pre Slovensko, všetci s nadšením prijali správu o zvolení Slovenska ako organizátora. Za všetkých reakcia Mariána Gáboríka: "Je to výborné, sme hokejová krajina a slovenskí fanúšikovia si to zaslúžia."

Slovensko už MS organizovalo. V roku 1992 sa v Bratislave konali zápasy základných skupín, potom sa šampionát odohrával už iba v Prahe. Naši hokejisti vybojovali postup z C a B skupiny doma pod Tatrami.

Ale MS skupiny A, to je už iná káva. Treba vyriešiť ubytovacie kapacity v Košiciach a hlavne DVE moderné haly. Dúfajme, že sa problémy s pozemkami čo najskôr vyriešia a v roku 2011 bude mať zo šampionátu prospech slovenský hokej, firmy z oblasti cestovného ruchu a hoteliérstva, štátny rozpočet a v prvom rade slovenský fanúšik, ktorý hokej miluje a neraz to už ukázal.

Zdroj : Peter Mičúch([email protected])
dmx123
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dmx123 »

slovensko sa spolieha len na blavu a nerozmysla ze pozemky su tam drahsie ako inde a doprava.... mohli by uz konecne zacat uvazovat ja o inych alternatyvach :x
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

ja len dufam ze to stihnu do vtedy....lebo u nas je takym zvykom ze neco zacnu stavat a potom niekolko rokov chatra...tak len dufam :?
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

včera som bol prvý krát v steel arene.. a poviem vám, keď tu budú majstrovstvá tak 100% prídem!
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

steel arena sa sice stavala dlho ale mysli ze nakoniec sa vytvor podaril 8)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

POZOOOOOOOOOOOOOOOOR

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

ja len dufam ze s vystavbou noveho stadiona to nebude tak ako s vystavbou noveho SND
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

dmx123 napísal:slovensko sa spolieha len na blavu a nerozmysla ze pozemky su tam drahsie ako inde a doprava.... mohli by uz konecne zacat uvazovat ja o inych alternatyvach :x
veru veru .. s tebou plne suhlasim :)
Slovensko sa spolieha len na Blavu .. sice je to hlavne mesto, je tam najviac pracovnych prilezitosti atd. no ak to bude takto dalej pokracovat ako pokracuju rokovania z odkupovania pozemkov, tak tu tie MS nebudu.
Ved Blava nie je cele SR .. su aj ine mesta, kde by sa dali vybudovat stadiony .. napr. Trencin, ...
Napísať odpoveď