VYMAZAL SOM DATA! POMOC!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

VYMAZAL SOM DATA! POMOC!

Príspevok od používateľa rados915 »

MAM VELKY PROBLEM. MAL SOM V POCITACI DOLEZITE SUBORY, A ZABUDOL SOM ZE ICH MAM V TEJ ZLOZKE V KTOREJ SOM ROBIL PORIADOK A OMYLOM SOM TO VYMAZAL. VSETKO! A NESLO TO CEZ KOS ALE SHIFT+DELETE. JE NEJAKA SANCA ZE ICH ESTE MOZEM ZISKAT SPAT?? RAZ SA MI TO UZ STALO A CEZ NEJAKY PROGRAM SA MI TO PODARILO OBNOVIT ALE NEPAMETAM SI AKO SA VOLAL. PROSIM POMOZTE, JE TO VELMI DOLEZITE. DIKY :?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

neviem ale mozno by to slo aj takto.

Start---Prislusenstvo---Systemove nastroje---Obnovovanie systemu
rados915
Guru
Guru

Drago napísal:neviem ale mozno by to slo aj takto.

Diky za radu ale toto bohuzial nefunguje :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Drago napísal:neviem ale mozno by to slo aj takto.

Toto ma na starosti obnovenie nastaveni a registrov systemu. Pokial nevies o com vlastne pises, radsej nepis.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

pokial si subory na disku neprepisal novymi tak ti pomoze program RESTORATION. Checkne ti disk a najde vsetky vymazane fily ktore si mozes naspet obnovit :wink:
rados915
Guru
Guru

dair napísal:pokial si subory na disku neprepisal novymi tak ti pomoze program RESTORATION. Checkne ti disk a najde vsetky vymazane fily ktore si mozes naspet obnovit :wink:
Diky. Uz som to nasiel. Nedaju sa tie subory oznacit aby sa ich obnovovalo viac? Lebo po jednom je to dost pomaly a je ich vela.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Opat a zase som nieco dodrbal, opat to bol ludsky faktor...unava, vela hodin...vsetky fotky si davam na Dcko, kedze samozrejme pri preinstalovani OS to mam ako zalohu, mal som tam priecinok s par fotkami, lenze to som si neuvedomil a na ploche som si vcera vytvoril dalsi priecinok s rovnakym nazvom, par minut do zadu som to chcel hodit na to Decko...opytalo sa ma, ze ci chcem prepisat priecinok s rovnakym nazvom, samozrejme som dal ano, a vtedy mi doslo, ze som si odje*kal tie fotky co tam boli. Hned som spravil obnovu systemu, lenze som prisiel na to, ze obnova sa robi zrejme iba na Cecku...tazke tak. Potrebujem proste dostat tie fotky spat...lenze vobec netusim ako.

Pre pomocnika k+ na sto percent....fotky su pre mna dolezite dost

Cize fotky som prepisal inymi fotkami...zatial som nenasiel ziaden soft, ktory by obnovil prepisane data. :?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Runtime GetDataBacka alebo Stellar Phoenix FAT & NTFS ...ci s tym obnovis aj prepisane data ti uz neviem povedat :?
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Fotky už nedostaneš späť. Ber to ako keby si ich zmazal a potom údaje na disku prepísal inými. Sú nenávratne preč.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tie fotky sa síce oficiálne prepísali, ale fyzicky na disku ešte môžu existovať (možno tie nové súbory sa fyzicky zapísali na iné miesto). Za skúšku to podľa mňa stojí.. veď nič za to nedáš a možno pár fotiek sa podarí obnoviť. Skús programy od Hellboy248, ja dávam do pozornosti program Recuva..

:)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Nejake zmazane data som riesil aj ja. Nemam konkretny program ktorym som to zo zmazaneho disku dostal ale otvoril som si www.stahuj.cz dal som si vyhladat "obnova dat" a skusal som postupne jednotlive programy.
Bol som milo prekvapeny ked sa mi podarilo vsetko obnovit. Data som vsak obnovoval hned po zmazani takze neboli prepisane.

dodo
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

btw s tym Stellar Phoenix FAT & NTFS sa mozes hrat mesiace, nakolko to pouzivaju vo firmach na taketo veci zamerane ...osobne sa s tym hrajem uz tyzdne a zatial ziadny vysledok :?
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Lub0$ napísal:Opat a zase som nieco dodrbal, opat to bol ludsky faktor...unava, vela hodin...vsetky fotky si davam na Dcko, kedzektory by obnovil prepisane data....
---> pocuj a co tak si skúsiť sťiahnúť aspoň trialko TuneUp Utilites 2009? Tam si dáš že řešení problému a TuneUp obnova...to by ti malo preskenovať disk a nájsť zmazané súbory..potom už len označíš tie ktoré si hľadal a mal by si to mať nas5. len bacha ak sa ti už prepísali neakými inými dátami, môžeš sa s fotkami rozlúčiť :?
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Tie fotky sa síce oficiálne prepísali, ale fyzicky na disku ešte môžu existovať (možno tie nové súbory sa fyzicky zapísali na iné miesto).
Fyzicky sa podľa mňa prepísali. Myslím, že išli na rovnaké miesto. :)
Inak nie je riskantné ísť na net a ťahať všetko čo uvidím? Tam je potom dosť veľké riziko, že tie údaje znovu prepíšem. Či?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Gepid.. ako som písal, treba vyskúšať, ak nevyskúša, nedozvieme sa, kto z nás dvoch mal pravdu. Zbytočne budeme viac špekulovať.

Samozrejme, ak chce niekto obnoviť dáta z nejakej partície, mal by prerušiť celú svoju činnosť na danom disku. Každá aktivita disku znižuje šance na úspešné obnovenie omylom vymazaných súborov.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Brm: Pravda, musíme počkať :) Som zvedavý.
Napísať odpoveď