MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
miso2911
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miso2911 »

radek21 napísal:Nechapem co ten Supler robi. Striedat brankarov jako ponozky, to sa mu vypomsti.
co??? ved prave keby tam dal Halaka tak by ich stale stiriedal....a co chces? ved mame dvoch vyrovnanych kvalitnych brankarov neni to ako v minulosti ked sme mali len Lasaka a nikoho ineho..si zvikaj chalan
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

miso2911 napísal:co??? ved prave keby tam dal Halaka tak by ich stale stiriedal....a co chces? ved mame dvoch vyrovnanych kvalitnych brankarov neni to ako v minulosti ked sme mali len Lasaka a nikoho ineho..si zvikaj chalan
Ked uz striedal brankarov mal ich striedat po dvoch zapasoch aby si aspon trochu zachytali a nie na kazdy zapas dat ineho
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

radek21 napísal:Ked uz striedal brankarov mal ich striedat po dvoch zapasoch aby si aspon trochu zachytali a nie na kazdy zapas dat ineho
akoze teraz krizan nejde chytat druhy zapas v rade?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Krizan v branke sa mi nepozdava, teda aspon nie po poslednom predvedenom vykone. Netreba vsetko hadzat na neho, velke chyby robila aj obrana, ale to co predviedol naposledy..., no neviem. Ja by som tam najradsej videl Halaka.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ANi jeden brankar nieje rozbehany sa striedaju ako ponozky urama dal s 2 nentakmi hrat on tvori akcie a potrebuje niekoho kto zakonci nie haranta ..ach skoncili sme :roll:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

hojko napísal:Krizan v branke sa mi nepozdava, teda aspon nie po poslednom predvedenom vykone. Netreba vsetko hadzat na neho, velke chyby robila aj obrana, ale to co predviedol naposledy..., no neviem. Ja by som tam najradsej videl Halaka.
najvacsie chyby robila OBRANA to je na 100% ak ste sledovali zapas CESKO- NEMECKO a videli ste ako uzasne obranovali do poslednej minuty zapasu tak to je vzor pre nasu obranu utok atd vsak aj komentatori vraveli ze su ako srsne aj sa ich dresy podobali , lebo stale boli pri puku ked siel jeden cech sli na neho 3 nemci a nepusili cechov vyhravali 1:0 ale brali to woou super vyhravame ale nedame im sancu aby vyrovnali a druhy raz to bolo akoby stastie dali 2-gol . Cize urcite ak si vsimnete nasu obranu a nase muzstvo ako hra proste ked su protihraci na nasej strane tak len stojime a suchame hokejkami po lade, pripade pritlacime niekoho na mantinel to nam moze byt ukazkou Canada a USA ako sme hrali sami ste videli cize uvidime ako dnes proti Cechom aj ked dost pochybujem :? ale drzim palce dufam ze sme sa poucili !!! nech sme ako Nemecko ktore je papierovo slabsie muzstvo ale dokazali porazit papierovo silnejsie muzstvo
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

presne jojcek mne sa to tu nechcelo vypisovat...
nas styl obrany je vyckavat cakame na to co urobia superovi utocnici a az potom sa realizujeme NEMCI sa podielali na tom ako utok protivnika dopadne tym ze hru ovplyvnili napadanim necakali ale isli ako sa povie "donho" berme si priklad
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Musim suhlasit, obrana je na zamyslenie. Uz sa "nemozem dockat" ked vdaka chybe dakej lamy (Melicharka, Kukumberka, Radivojeviča - (dost ma sklamal)...) obdrzime debakel... Verim, ze po nasom vypadnuti Suplera kopnu do riti. Vecerny zapas neuvidim. Nevadi, aspon sa nebudem zbytocne rozculovat.
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

hojko napísal:Krizan v branke sa mi nepozdava, teda aspon nie po poslednom predvedenom vykone. Netreba vsetko hadzat na neho, velke chyby robila aj obrana, ale to co predviedol naposledy..., no neviem. Ja by som tam najradsej videl Halaka.
Súhlasím, dosť som sa čudoval že do bránky pôjde Križan...ale treba dúfať že odchytá dobrý zápas.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

jojcek viem ze kazde dobre muzstvo cerpa zo zabecpecenej obrany, ale potrebne je aj dat zopar golov. A ked budeme len nahadzovat puky a cakat na chybu pri rozohravke... velku nadej im nedavam. :? Ale rad by som bol keby ma prekvapili.
jojcek
Medium Star
Medium Star

pHysIQ napísal:jojcek viem ze kazde dobre muzstvo cerpa zo zabecpecenej obrany, ale potrebne je aj dat zopar golov. A ked budeme len nahadzovat puky a cakat na chybu pri rozohravke... velku nadej im nedavam. :? Ale rad by som bol keby ma prekvapili.
pozri ja nevravim ze mame od zaciatku sa ,, schovat do atomoveho krytu" a nedat nikomu sancu ani cechom a ani sebe aby sme my dali im gol. No ked si vezmes zapas Kanada -Slovensko vyhravali sme 1:0 preco sme to museli takto dosrat , alebo ked uz bolo aj 1:1 preco sme to museli takto dosrat vsak sme vsetci videli ako nam v 29 sekunde dali gol !!!! Moj nazor je ked dame gol a ked budeme vyhravat aj 1:0 tak sa mame stiahnut a bojovat aby nam nedali gol !!! nemusime sa hrat na velkych machrov !! Nie proste my nevieme sa ani branit ani vyuzivat sance zacali sme dobre ale akoby nam stupla slava do hlavy :( akoby si prisli len oddychnut do tej moskvy od NHL
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Prvy gol ktory sme dostali v zapase s kanadou bol identicky s predposlednym (asi). Padol v presilovke a kto iny tienil nasmu brankarovi ak nie vlastny hrac. Takychto hlupych chyb sa musime vyvarovat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial bude hrat poriadne iba jedna lajna (Uram-Satan-Kapus) a napoly ta nasa "hviezdna" tak stvrtfinale (ak sa tam dostaneme) je nasa konecna. Ale vsak aj motyka vystreli a mozno Cechov porazime. Bielorusi su uplne bezzuby (snad lahsi super ako Nemecko)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

slovensko : cesko
zapas na ktory sa tesime viac ako na finale. najemotivnejsi zapas aky sme mohli hrat. porazit cechov je ako zlato. velmi to chceme a nie vzdy sa to podari. hraci su az prehnane vyhecovani co bude viest k nasim faulom a cesi ich potrestaju. bohuzial som velky narodovec ale dnesny zapas pre nas nedopadne dobre. trener je uz semilny dedo, kt uz maju hraci na haku. chce to osobnost ktora bude mat respekt pred hracmi. skoda ze vysachovali stastneho, ten vzdy vedel dotiahnut dobrych hracov aj napriek "slabinam" ktore och trapia.
ale verim ze sa nasi ukazu ako dobri superi a potrapia cehunov a nedaju im tie body zadarmo. jdu do hospody, kluci, tak se tu mnejte :D
ps: vysledok odhadujem : cz 3 : 2 svk
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ZHNiLa_KaCHNa - ty nevieš kto je to július šupler, ty dieťa, to je oproti f. hossovi kráľ medzi trénermi
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Kosh napísal:ZHNiLa_KaCHNa - ty nevieš kto je to július šupler, ty dieťa, to je oproti f. hossovi kráľ medzi trénermi
Ty dedo, casy ked nas Supler vytahoval z Ccka ci z Bcka su uz davno prec...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

je to smutné , naša hra je smutná , proste tomu nechápem čo sa vlastne deje

tak chlapci aspon ich vytrieskajte , hlavne Výborného poprosím

// góooool kur*a konečne
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

GOOOL.. konecne.. :D

/// kapuuus.. goool
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

kur*a toto je hra slovákov , toto je srdce na ľade 2:1

len aby som to nezakríkol :D
jojcek
Medium Star
Medium Star

sloveeeensko ! :!: sakra tak tuzim aby sa to nedosralo modlim sa aby sme nieco nedosrali !! len branme a bude OK !!!! ... text z hymny ,, to slovensko nase posial dlho spalo" !!!! dufam ze sa teraz prebralo :D prosiim informujte o vysledkoch niesom doma a nemam tu TV a na bleskovky sa mi chodit moc nechce dik :oops: inak ten Vyborny je riaden cvok som cital clanok kde sa smial zo Slovakov ze rad s nimi hra a este radsej vyhrava lebo miluje ked vidi nacitenych Slovakov a potom ich vybijeme. To je obraz nasich ,, bratov" Cechov hanba mat takych :(
Napísať odpoveď