Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
midnight_man
Guru
all
nahnevalo? pocasie..a internet ktory stale pada

potesilo? to ze som cely vecer sam doma
potesilo? to ze som cely vecer sam doma
potesilo - naucil som sa chemiu
nahnevalo - radsej co mi dnes bolo luto ze zomrel Lucky
Nechapem ako to mohli ti ludia, co ludia, to nie su ludia, to su sku**eni psychopati tomu psikovi spravit. Tyranie zvierat je hrozne. Ked na JOJke dali na konci prispevku jeho obrazky a pustili do toho skladbu Psi sa brania utokom, tak mi do oci vyhrkli slzy. Priviazal by som tych psychopatov o auto a spravil by som im to iste. Dufam, ze tych bastardov chytia a dostanu tie 3 roky, aj ked to je velmi malo.
nahnevalo - radsej co mi dnes bolo luto ze zomrel Lucky
Nechapem ako to mohli ti ludia, co ludia, to nie su ludia, to su sku**eni psychopati tomu psikovi spravit. Tyranie zvierat je hrozne. Ked na JOJke dali na konci prispevku jeho obrazky a pustili do toho skladbu Psi sa brania utokom, tak mi do oci vyhrkli slzy. Priviazal by som tych psychopatov o auto a spravil by som im to iste. Dufam, ze tych bastardov chytia a dostanu tie 3 roky, aj ked to je velmi malo.
Kód: Vybrať všetko
http://zabava.joj.sk/diskusne-forum/viewtopic.php?t=106chlapci , pozerám na stv - mojito či ako sa to volá , je tam Silvia Horváthová ...
som úplne rozčarovaný , to je niečo neskutočné , čo tliacha tá pi*a hlúpa
pre príklad :
" Možno sa budete na mňa hnevať , ale ľudia čo cestujú MHD sú buď nevzdelaní alebo ľudia bez intelektuálu "
wtf ? to je hus panebože
som úplne rozčarovaný , to je niečo neskutočné , čo tliacha tá pi*a hlúpa
pre príklad :
" Možno sa budete na mňa hnevať , ale ľudia čo cestujú MHD sú buď nevzdelaní alebo ľudia bez intelektuálu "
wtf ? to je hus panebože