To bol hohej ked sme ich zacali tlacit v 2 tretine. A tie goly... Ale ved vsetko je o stasti.
MS v hokeji - Rusko 2007
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Divim sa ti ked si si to stiahol do kompu ze sa ti nespustil antivirakschw33k napísal:Toto je na pamiatku bravčovej hlave , ktorú už pár rokov od srdca nenávidím ...
je dosť zložité pridať obrázok , keďže aj systém má žalúdok odtál - potál
šašo sprostý
Konecne sme to tym zasratym Cechom natreli, si o sebe myslia ze vedia vsetko najlepsie. Sulini. Jednoznacne nas najlepsi zapas na turnaji. A radsej som to pozeral na STV, lebo ti ceski komentatori stale hovorili ze vsetko co spravime je so stastim. To skor oni mali stastie ze nedostali viac. Nenavidim ceskych sportovcov - hokej, futbal, tenis atd.
hej hajzel jeden, zaujímalo by ma čo bude teraz hovoriť a či si bude stále taký sebaistý, že rád vyhráva nad nami, smolkaschw33k napísal:Toto je na pamiatku bravčovej hlave , ktorú už pár rokov od srdca nenávidím ...
je dosť zložité pridať obrázok , keďže aj systém má žalúdok odtál - potál
šašo sprostý
a ku komentáru hlavne Lintner bol ako sfetovaný
pre mňa je najzaujímavejšie ako jeden zápas ( možno jedna tretina
) dokáže zmeniť vnímanie asi celej republiky ...
nenávidené hviezdne trio sa stáva po úspešnejšom zápase obdivované , zaujímavé že ...
naši pre mňa stále majú čo ukázať ...
stále na ľade to nieje ten istý Gáborík , ten istý Demitra ani Hossa
treba hlavne zostať pri zemi , psychika mužstva je na tom oveľa lepšie
je jasné , že naša hra išla hore , Ale v zápase sa mi zdali naši slabší ako česi ( až na pár svetlých okamihov )
z hráčov sa mi páčili Chára , Uram , Radivojevič
// nakoniec dodám , že sa mi strašne páči aká sme my hokejová krajina , ako sa spojíme keď ide napríklad aj o také MS ...
bývam v 6000 meste a pozerám a vonka púšťajú ohňostroj , no nieje to krásne ?
loooooooool pripadám si ako 14 ročná šumienka
nenávidené hviezdne trio sa stáva po úspešnejšom zápase obdivované , zaujímavé že ...
naši pre mňa stále majú čo ukázať ...
stále na ľade to nieje ten istý Gáborík , ten istý Demitra ani Hossa
treba hlavne zostať pri zemi , psychika mužstva je na tom oveľa lepšie
je jasné , že naša hra išla hore , Ale v zápase sa mi zdali naši slabší ako česi ( až na pár svetlých okamihov )
z hráčov sa mi páčili Chára , Uram , Radivojevič
// nakoniec dodám , že sa mi strašne páči aká sme my hokejová krajina , ako sa spojíme keď ide napríklad aj o také MS ...
bývam v 6000 meste a pozerám a vonka púšťajú ohňostroj , no nieje to krásne ?
loooooooool pripadám si ako 14 ročná šumienka
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No vau Česi majú zatial dosť biedny tým na to co prinášali posledné roky ....nevidím to až tak ružovo bol to boj proti slabemu superovi zahalenému do silnej nálepky. Ten suboj je iba na psychiku ale az dalsie zapasy ukazu ako na tom skutocne sme.martin.007 napísal:tak to je neuveritelne, som taky stastny ako keby sme mali medailu, ved to je brutalne!!! porazili sme konecne CESKU REPUBLIKU!!!
Uz tu u nas pocujem ako vonku kricia s rapkacikmu SLOVENSKOOOOO, suuuuper, diky chlapci
a presne toto potrebujeme. vyzdvihnut psychiku muzstva ! cesko posluzilo ako pruzina a dufam ze kazdy azpas prinesie uz len vitazstvo !P3Bo napísal:No vau Česi majú zatial dosť biedny tým na to co prinášali posledné roky ....nevidím to až tak ružovo bol to boj proti slabemu superovi zahalenému do silnej nálepky. Ten suboj je iba na psychiku ale az dalsie zapasy ukazu ako na tom skutocne sme.
PARADA CHLAPCI! NESKUTOCNE! dakujem