Najde sa tu nejaky dobrodruh kto skusal instalovat Adobe Creative Suite 3 Design/Web Premium, na x64 operacny system? ci uz WinXP x64 alebo Vista x64.
Proste tu instalaciu mi nie a nie spustit, rezim kompatibility nepomaha a adobe sa vyhovara ze je kompatibilita zaistena len pre x86 OS. Nechapem ako moze tak velky vyrobca u uplne noveho softveru vynechat podporu noveho OS, ktory je na trhu uz par mesiacov?
Instalacia ACS3 pod x64 OS
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
uz to chvilu vydrz
:
Q. When will Adobe Creative Suite officially support Windows Vista?
A. Adobe CEO Bruce Chizen has publicly stated that Adobe would be releasing Adobe
Creative Suite 3 in the Spring 2007. Adobe Creative Suite 3 is being designed for and
thoroughly tested on 32-bit versions of four editions of Windows Vista—Home Premium,
Business, Enterprise, and Ultimate.
heh rad by som drzal, len tento vikend potrebujem pracovat a zrovna k tomu potrebujem Ai, Ps, Dw 
.. mam sice starsie verzie ale Photoshop CS2 mi tu tiez nechce fachat lebo mi stale pinda ze chyba alebo nie je korektne vyplnene meno ci seriove cislo.. pritom skusam tie iste verzie co mi na XP sli bez jedineho problemu ... hm hm
Takze asi budem musiet nahodit aj x86 verziu visty. BTW, ak mam legal zakupenu retail verziu visty kde je aj x64 aj x86, je mozne mat na jednom PC aj tu aj tu verziu bez toho zeby sa tym nejak porusovala licencia?
.. nie zeby ma nejak ta licencia trapila
ale zvedavost...
.. mam sice starsie verzie ale Photoshop CS2 mi tu tiez nechce fachat lebo mi stale pinda ze chyba alebo nie je korektne vyplnene meno ci seriove cislo.. pritom skusam tie iste verzie co mi na XP sli bez jedineho problemu ... hm hm
Takze asi budem musiet nahodit aj x86 verziu visty. BTW, ak mam legal zakupenu retail verziu visty kde je aj x64 aj x86, je mozne mat na jednom PC aj tu aj tu verziu bez toho zeby sa tym nejak porusovala licencia?