Neskutocni vodici

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neskutocni vodici

Príspevok od používateľa rixo »

co mylsite ako by to vyzeralo keby sa toto dialo na slovensku po normalnych cestnych komunikaciach??
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

vodic toho auta musel byt sakra dobry vodic ked toto dokazal....
jasne ze sa mi to paci ale na uzavretej ceste kde nemoze nikoho ohrozit a ked niekoho zrani tak akurat seba.... :roll:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

klm16 napísal:vodic toho auta musel byt sakra dobry vodic ked toto dokazal....
jasne ze sa mi to paci ale na uzavretej ceste kde nemoze nikoho ohrozit a ked niekoho zrani tak akurat seba.... :roll:
to je pravda ale videl si na dialnici medzi autami driftoval
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

keby takto okolo mna niekto preletel, tak by som si dal tu namahu sa s nim porozpravat :evil: chran nas boh od takychto debilov. ak neviete, tak toto video je dost stare, ale ine som chcel. su to magori zo saudskej arabie, nie je to moc stary pripad, ale stalo sa, ze chlapec sa takto predvadzal a zabil jedneho cloveka. odsudili ho na dozivotie, cize primerany trest, ked je raz niekto debil, nieto mu pomoci, je to jasne ohrozovanie, ci cestnej premavky alebo ludi prizerajucich sa...
a mne sa to nepaci, je to ubohe, spravim to aj ja (jasne ze nie v takej rychlosti a nie s takym "stylom" ako on), takto pootacat auto nie je az take tazke, ale vkusnejsi je drift ala japan, toto ma s driftom spolocne pramalo, ale oni to tak radi nazyvaju
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

nechcem ta podcenovat, ale myslim, ze spravit nieco take nie je az take lahke. ale oplati sa kvoli takej debiline riskovat? so zvyskom plne suhlasim. takymto by nemali vodicak dat vobec...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

dobry debil, dufam ze sa na tom raz riadne vybura :roll:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

turtlak napísal:nechcem ta podcenovat, ale myslim, ze spravit nieco take nie je az take lahke. ale oplati sa kvoli takej debiline riskovat? so zvyskom plne suhlasim. takymto by nemali vodicak dat vobec...
je jasne ze to nespravim na prvy pokus a nie na embecke stovke a hlavne nie je vela usekov kde sa to da, sak by som sa prevratil jak nic. ale bratranec to spravil na panonskej v petrzalke na trojkovom golfe, len tych otacok bolo menej
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Kibo napísal:je jasne ze to nespravim na prvy pokus a nie na embecke stovke a hlavne nie je vela usekov kde sa to da, sak by som sa prevratil jak nic. ale bratranec to spravil na panonskej v petrzalke na trojkovom golfe, len tych otacok bolo menej
ani to spravit nemusis :) nic tym neziskas
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:je jasne ze to nespravim na prvy pokus a nie na embecke stovke a hlavne nie je vela usekov kde sa to da, sak by som sa prevratil jak nic. ale bratranec to spravil na panonskej v petrzalke na trojkovom golfe, len tych otacok bolo menej
s tym driftom to mas pravdu v skutocnosti to je len akysi druh smyku on sa rozbehne a zotrvacnost ho tlaci ale pri japan drift tam idu pomaly do zakruty a smyk robi sila motora a pretacanie kolies nie??
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Toto sú staré známe drifty arabských šejkov.. oni si to kľudne môžu dovoliť, veď sa pozrite na tie široké a prázdne cesty. Iné by bolo, keby to stvárali na Slovensku.. na uzučkých kľukatých cestách, kde spoza každej zákruty môže vybehnúť traktor.. resp. si len predstavte diaľnicu BA-TT :)))
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

riaden cvok, si predstavte keby vletel do tych pozerajucich sa ludi !!! :x ale ani Slovensko za takami to arabskymi cvokmi nezaostava :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tutlak: ani sa nechystam, budem riskovat ze nieco alebo niekoho rozmlatim? raz som to skusal, ale to parkovisko bolo velke a bol som tam sam (nikto by sa tam ani nedostal :wink: )

jojcek: precitaj si moj prispevok o par riadkov vyssie, uz sa take stalo

rixo: oni nemusia ty japonci ist ani pomaly, ale inak mas pravdu. silny motor, vhodne obutie, zadokolka s motorom vpredu - uplny ideal :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

tu je pravdepodobne pokračovanie toho videa :)

// ehe však 2 litrý príspevok :D

:aasmile3: :smt119 :aasmile3:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nech sa ti zupanovi keketi pozabijaju, krasne tam bolo vidiet ako ohrozuju vsetko vokol seba. raz to niekto spravil, tak teraz vsetci ako cvicene opice musia opakovat... popozeral som dake videa, na 10 uspesnych pokusov je asi 30 buraciek... a ti magori staja v tych zupanoch ako by boli neznicitelni na kraji cesty, sa divim ze viem len o jednom mrtvom, v tom videu som videl min. dvoch :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. jj arabaci su fakt pritankovani na taketo veci .. asi sa v tych habitoch moc nudia .. keby nato aspon nejaku drahu usposobili, ale oni to robia na normalnej ceste .. niektore cesty sice su vyrazdnene, ale ludia stoja bezprostredne pri trati a nemaju tam zabradlie :-( .. proste samovrazi a vrazi ..

... dalsou takouto arabskou zabavkou je jazda po dvoch kolesach na Landcruiseroch, Patroloch a podobnych kravach .. to su tez pekne hovada .. aj ked ti aspon nejdu rychlo :-) ...

... dobre odvolavam, ze nejdu rychlo :-)
.. uff ... tebili ...
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Kibo napísal:tutlak: ani sa nechystam, budem riskovat ze nieco alebo niekoho rozmlatim? raz som to skusal, ale to parkovisko bolo velke a bol som tam sam (nikto by sa tam ani nedostal :wink: )
hmm tak suhlasis so mnou a aj tak si mi dal k- :cry: kazdopadne na takych parkoviskach sa da vselico :D hlavne v zime, ale to uz o inom...
ps: keby tak niekoho zrania asi by sa potom ti vodici netvarili ako frajeri :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

by ste takto jazdili s autom pravidelne a zachvilu by sa vam za jazdy rozpadlo, hroza
Napísať odpoveď