Neskutocni vodici
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neskutocni vodici
co mylsite ako by to vyzeralo keby sa toto dialo na slovensku po normalnych cestnych komunikaciach??
-
Kibo
Hardcore addict
keby takto okolo mna niekto preletel, tak by som si dal tu namahu sa s nim porozpravat
chran nas boh od takychto debilov. ak neviete, tak toto video je dost stare, ale ine som chcel. su to magori zo saudskej arabie, nie je to moc stary pripad, ale stalo sa, ze chlapec sa takto predvadzal a zabil jedneho cloveka. odsudili ho na dozivotie, cize primerany trest, ked je raz niekto debil, nieto mu pomoci, je to jasne ohrozovanie, ci cestnej premavky alebo ludi prizerajucich sa...
a mne sa to nepaci, je to ubohe, spravim to aj ja (jasne ze nie v takej rychlosti a nie s takym "stylom" ako on), takto pootacat auto nie je az take tazke, ale vkusnejsi je drift ala japan, toto ma s driftom spolocne pramalo, ale oni to tak radi nazyvaju
a mne sa to nepaci, je to ubohe, spravim to aj ja (jasne ze nie v takej rychlosti a nie s takym "stylom" ako on), takto pootacat auto nie je az take tazke, ale vkusnejsi je drift ala japan, toto ma s driftom spolocne pramalo, ale oni to tak radi nazyvaju
-
Kibo
Hardcore addict
je jasne ze to nespravim na prvy pokus a nie na embecke stovke a hlavne nie je vela usekov kde sa to da, sak by som sa prevratil jak nic. ale bratranec to spravil na panonskej v petrzalke na trojkovom golfe, len tych otacok bolo menejturtlak napísal:nechcem ta podcenovat, ale myslim, ze spravit nieco take nie je az take lahke. ale oplati sa kvoli takej debiline riskovat? so zvyskom plne suhlasim. takymto by nemali vodicak dat vobec...
-
rixo
Light Professional
s tym driftom to mas pravdu v skutocnosti to je len akysi druh smyku on sa rozbehne a zotrvacnost ho tlaci ale pri japan drift tam idu pomaly do zakruty a smyk robi sila motora a pretacanie kolies nie??Kibo napísal:je jasne ze to nespravim na prvy pokus a nie na embecke stovke a hlavne nie je vela usekov kde sa to da, sak by som sa prevratil jak nic. ale bratranec to spravil na panonskej v petrzalke na trojkovom golfe, len tych otacok bolo menej
-
Kibo
Hardcore addict
tutlak: ani sa nechystam, budem riskovat ze nieco alebo niekoho rozmlatim? raz som to skusal, ale to parkovisko bolo velke a bol som tam sam (nikto by sa tam ani nedostal
)
jojcek: precitaj si moj prispevok o par riadkov vyssie, uz sa take stalo
rixo: oni nemusia ty japonci ist ani pomaly, ale inak mas pravdu. silny motor, vhodne obutie, zadokolka s motorom vpredu - uplny ideal
jojcek: precitaj si moj prispevok o par riadkov vyssie, uz sa take stalo
rixo: oni nemusia ty japonci ist ani pomaly, ale inak mas pravdu. silny motor, vhodne obutie, zadokolka s motorom vpredu - uplny ideal
-
Kibo
Hardcore addict
nech sa ti zupanovi keketi pozabijaju, krasne tam bolo vidiet ako ohrozuju vsetko vokol seba. raz to niekto spravil, tak teraz vsetci ako cvicene opice musia opakovat... popozeral som dake videa, na 10 uspesnych pokusov je asi 30 buraciek... a ti magori staja v tych zupanoch ako by boli neznicitelni na kraji cesty, sa divim ze viem len o jednom mrtvom, v tom videu som videl min. dvoch 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. jj arabaci su fakt pritankovani na taketo veci .. asi sa v tych habitoch moc nudia .. keby nato aspon nejaku drahu usposobili, ale oni to robia na normalnej ceste .. niektore cesty sice su vyrazdnene, ale ludia stoja bezprostredne pri trati a nemaju tam zabradlie
.. proste samovrazi a vrazi ..
... dalsou takouto arabskou zabavkou je jazda po dvoch kolesach na Landcruiseroch, Patroloch a podobnych kravach .. to su tez pekne hovada .. aj ked ti aspon nejdu rychlo
...
... dobre odvolavam, ze nejdu rychlo
.. uff ... tebili ...
... dalsou takouto arabskou zabavkou je jazda po dvoch kolesach na Landcruiseroch, Patroloch a podobnych kravach .. to su tez pekne hovada .. aj ked ti aspon nejdu rychlo
... dobre odvolavam, ze nejdu rychlo
.. uff ... tebili ...
hmm tak suhlasis so mnou a aj tak si mi dal k-Kibo napísal:tutlak: ani sa nechystam, budem riskovat ze nieco alebo niekoho rozmlatim? raz som to skusal, ale to parkovisko bolo velke a bol som tam sam (nikto by sa tam ani nedostal)
ps: keby tak niekoho zrania asi by sa potom ti vodici netvarili ako frajeri