darček na promócie..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Hmm fajči ?
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

nefajci, ani moc nepije..ach jaaaj :(
zeby flasu s chlastom a na nej moju fotku :)
ta mu urcite dlhooo vydzri,kedze nepije / iba obcas..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

A čo takto niečo hand-made? Ja som už ľuďom dala párkrát taký dar a celkom to malo úspech. Napr. domáci vaječný koňak v zaujímavej fľaši s vtipnou etiketou... Ale to asi nie je moc dar pre chalana... No nič, idem rozmýšľať ďalej...
Inak, úplne ťa chápem, že po určitej dobe už človek vyčerpá všetky svoje kreatívne možnosti... Ja mám tento problém každé narodeniny, meniny, vianoce, výročie....

edit: čo takto skok padákom??
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mne priateľka raz na narodeniny darovala takú špeciálnu lampičku, čo malá také zvláštne sklo. Nazval by som ju intim lampa.. lebo v izbe proste je také slabšie svetlo. Také intimčo. Navodí to dobrú atmosféru. Neviem ja osobne ju dosť využívam aj sám, aj s priateľkou. Keď proste nechcem silné svetlo a oddychujem, alebo keď sme s priateľkou sami a tak. A je to aj pekné. Mám to na stole.

To len ako nápad. Vedel som aj stránku obchodu kde to kúpila.

Ináč hand-made darček je dobrý nápad. Napr. kombinácia fľaša-fotka sa mi páči ;)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a neviete mi poradit, kde by som taku flasu mohla dat vyrobit..mozno v nejakych svadobnych obchodoch..tam take maju..
ach jaaaaj
ani si neviete predstavit, ako ma ma to hneva..ale mne uz vazne dosli napady..5rokov je 5rokov..ako som pisala..ma uz odomna vsetko..
toto by malo byt nieco spešl :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

maryinka napísal:a neviete mi poradit, kde by som taku flasu mohla dat vyrobit..mozno v nejakych svadobnych obchodoch..tam take maju..
ach jaaaaj
ani si neviete predstavit, ako ma ma to hneva..ale mne uz vazne dosli napady..5rokov je 5rokov..ako som pisala..ma uz odomna vsetko..
toto by malo byt nieco spešl :)
je pekne ze sa tak snazis ze mu chces darovat nieco co si zapameta co bude nieco neobycajne ....... ale podla mna by od teba ocenil akykolvek darcek a mozno je prenho naväcsi darcek to ze ta ma :wink: ......... uz sa tolko nad tym netrap (s tou flasou to je fajn napad no neviem kde by si to mohla dat urobit) a daj mu to co uznas za vhodne neboj sa toho co si o tom pomysli alebo ze si budes sama pripadat ze si mu mohla dat nieco originalnejsie on sa potesi kazdemu tvojmu darceku bude hlavne rad ze ho od teba dostal :) ....a z tych napadoch co ti tu uz mnohi dali sa da v pohode nieco dobre vybrat .... drzim palce vo vybere :wink: ..........
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

maryinka napísal:a neviete mi poradit, kde by som taku flasu mohla dat vyrobit..
no neviem teraz, či správne chápem, ale ak sa jedná o tú flašu, čo som spomínala, že som v nej dávala ten doma urobený vaječný likér, tak tú som mala z nejakého alkoholu zo zahraničia. Ale peknú fľašu by mohli mať v obchode so sklom a tuším som niečo také videla aj v Auparku v obchode s výtvarnými potrebami, gombíkmi atď (neviem, odkiaľ si síce).
Inak, ešte ma napadlo aj víno z roku jeho narodenia... ale to by mohlo stáť pár bubákov....
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

popozerám aj niečo na nete..zatiaľ vám vááážne thankujem :)
ale ak vás ešte niečo napadne, kliknite sem :)
papeky :)
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

nefm ci to tu niekto napisal (nevsimol som si) ale ked ho bavi PC tak by sa mu zislo nieco na sposob PDA...ked nechces vysolit desattisiiice tak sa da vpohode zohnat a da sa s tym zabavit, je to aj uzitocna vec, ale ked ides nieco take kupit tak sa porad s niekym kto tomu rozumie (aj taky predavac :) ) a hodi sa to aj k autu ak kupis aj so zabudovanym GPS (potom treba este softik ktory sa tiez da zohnat)
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

daruj mu seba !! neuraz sa nechcem tym naznacit ze si neake lahke dievca to nie !! len urcite ako chlap no neviem neviem :? proste mna potesi kazdy darcek ale nerobim z toho ziadnu vedu , ale asi naj darcek by som bral keby mi dievca pripravilo neaku izbu so sviecakmi s ruzami s postelou s hudbou a zaviedla by ma tam so zavretymi ocami a tak dalej to by bol moj najkrajsi darcek na promooocie !!! cital som tu prispevky ze pero a neviem co no pero :lol: :? no ja by som ho stratil obhryzol ( v strese) nie urcite ak sa s nim nechce milovat a pripavit preneho nieco eroticne a zvodne tak potom uz take vecicky ako notebook alebo neaky elektricky diar :wink:
PS :oops: neviem ako mam chapat slovo priatel , priatel ako frajer partner alebo ako len kamarat ,... ak je to len kamarat tak odvolavam to co pisem hore s tym milovanim a priklanam sa ku tomu elektrickemu diaru alebo saku atd ... :wink: a ospravedlnujem sa za nedorozumenie ak by nahodou neake bolo
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

strieľajúcu kravatu.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

pinco napísal:strieľajúcu kravatu.
staré ale dobré :lol:
K téme: hce to dačo fakt slávnosté ale tie gombíky to sa mi zdá tak málo.. RS acc zas ked je lmaa nevyuzije, Takže zostava romantická večera alebo kufrík jednoducho dačo coolovské..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pinco: Na strielajucu kravatu ma Les patent, navyse je to dost nebezpecne a je to nevhodny darcek na promocie.
ebene
Novice
Novice

Re: darček na promócie..

Príspevok od používateľa ebene »

... ja som vymyslela uplne skvelu vec ... ani neviem ako, len mi to zrazu tak napadlo... dala som pre mojho Ing. nakreslit najlepsiu karikaturu na svete!! nasla som si na nete cloveka, ktory to kresli, poslala som mu fotky, opisala jeho vlastnosti, zujmy, priblizne som napisala, co by mal obrazok obsahovat ( "velke svaly" ((-:, diplom v ruke, a na hlave ta absolventska ciapka, ktora sa hadze vo filmoch do vzduchu, dokonale upravene vlasy a usmev cislo 5. ) a do 2 tyzdnov som mala fakt skvely darcek doma!! teraz sa vynima na policke a myslim, ze mu to pripomina tie prijemne chvile, ze sa uz skoncilo trapenie v skole, na stare kolena mu bude pripominat , aky bol kedysi pekny... ((-: a pod...... myslim, ze som sa trafila uplne presne, bol neskutocne rad....((((-:
Napísať odpoveď