MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

mi-chau napísal:a poslali sme Svedov do.... boja o tretie miesto!
VÝROKY KOMENTÁTOROV TÝKAJÚCIH SA MS 2007 RESP. PRÍPRAVY
PRE LEPSIE CITANIE SOM DAL MEDZI KAZDY VYROK MEDZERU, DUFAM ZE NEVADI

NAJLEPSI KOMENTATOR KTORY V STVcke KOMENTOVAL HOKEJOVE ZAPASY BOL IVAN NIŇAJ. TEN NEMAL CHYBU. NAJLEPSI HOK. KOMENTATOR
SVK - LAT, pripravny zapas pred MS, 19. 4. 2007, Hajko: Rusky brankar nevidel puk.

SVK - LAT, pripravny zapas pred MS, 19. 4. 2007, Hajko: Vyborne Halak, ktory sa dlhsie nezoznamil s pukom.

CZE - BLR, 27. 4. 2007, CT2, Zaruba: ...a uz tam je jako ve sve pozici jako lovec na posedu.

RUS - DEN, 27. 4. 2007, Dvojka, Hajko: ...bol tam sam, ale uz mu tam prifrcali rakety Kovalchuk s Malkinom

RUS - DEN, 27. 4. 2007, Dvojka, Hajko: Nepamatam si to presne, ale nieco v tomto duchu: Ruski hokejisti prefrcali cez modru ciaru, teda vlastne cervenu, ktora je pri modrej.

rozhovor s Ivanom Čiernikom:
Redaktor: Ivan, ake zbrane použijete na Nórov? Videli ste ich už hrať?
Čiernik: Nie, ešte som Nórov nikdy nevidel...

28.04.2007 SVK-NOR cesky komentatory:" a ted chara zlomil hul vejpul a vsichni tri norove v dostrelu si oddechli, jak se tak pozeram na
tu charovu zlomenu hul tak nektery s noru by s ni mohli jeste hrat "

Tusim zapas finsko-ukrajina: a... nedal gol, lebo nebolo kam (bola posunuta branka)

nas dnesny zapas:
"A vidim tu aj nejakych ruskych fanusikov, ktory fandia slovensku, to vzdy potesi. No... ked budeme v dalsej faze sampionatu hrat s rusmi, uz asi budu fandit svojim. Pravda, najskor sa tam musime dostat"

Stehlik zasiahol ako posledny mohykan...

SVK-NOR, CT2: Marek Uram vypada jako slovensky zbojnik...

geniálny Barát po prvom zápase Slovensko - Nórsko, otázka na Mira Šatana: Je víťazstvo na nulu pozitívom?

Radivojevic v rozhovore pre SRo o tom, ako si zvyka na sirsie klzisko - nevedel som, kde mam korcule...

Cesko - Rakusko, 29. 4.:
Tak ako ma Dr. Jekyll a Mr. Hide dve tvare, tak aj Rakusaci dnes ukazali dve tvare.

Merčiak v štúdiu počas prestávky zápasu Rusko - Ukrajina: S Andrejom Kollárom sme tu doslova vzdychali nad ruskými akciami.

SVK - GER, onlajny.cz: Slováci hrají s německými hráči bago na celém hřišti. Posílají si puk od jednoho hráče k druhému.

SVK - GER, onlajny.cz, po 1. gole: Hlavy jim zamotali tak, že Němci ani nevěděli, kde vlastně stojí...

SVK - GER, SRo, Jarkovsky: Puk teraz nepresiel spletou braniacich nemeckych noh.

SVK - GER, SRo, Cunderlik: Pozor teraz na Mareka Urama, ktory sa tam vrutil ako tien...

SVK - GER, onlajny.cz,: Hlavní sudí má asi v oblibě tah rukami, které naznačují, že se jedná o hákování. Již po několikáté jsou hráči vyloučeni za hákování. Teď usedá na trestnou lavici Kreutzer.

SVK - GER, onlajny.cz,: Hlavní sudí Kurmann zvedá ruku nad hlavu každou chvilku. Asi potřebuje, aby se mu prokrvila ruka. Tentokrát je vyloučen Radivojevič za podražení.

SVK - GER, onlajny.cz,: Neuvěřitelná postrčka. Nejdříve si jeden z německých hráčů vyšlápnul na slovenského útočníka, poté se do sebe pustilo pár hráčů a poté přijel od modré čáry Zdeno Chára. Výška 205 cm hovoří za vše. Zdeno napálil jednomu z účastníku pěstí, že si až německý hráč sednul na zadek.

Zapas SVK - GER. Komentator na CT2 po gole Nemecka zahlasil. myslim, ze nemci teraz zatahali tigra za fuzy

SVK:GER "krúžia tam ako satelity na obežnej dráhe..."

po zapase SVK:GER bol to tazky porod ale po takych sa rodia pekne deti....

trosku parafraza
SVK:GER po Gaborikovom gole
"poznate hru supermario Bross? no tak toto bol super Marian Bross, a to dokonca dvaja" :)))

po zapase: "Trener bude mat tazku volbu, koho postavit proti Kanade do brany, Halaka ci Krizana. Najlepsie by asi bolo obidvoch" :))))

FIN:RUS, 1.5.07, Dvojka, Hajko: Tuommo Ruutu ho citil v spatnych zrkadlach

FIN:RUS, 1.5.07, Dvojka, Hajko: To su presilovkove basnicky Rusov

FIN:RUS, 1.5.07, Dvojka, Hajko: Kovaľčuk si chystá svoju čarostrelku (hokejku)

CZE:USA, 1.5.07, ČT2, Záruba: Obaja kapitáni tam teď čekají jako školáčci na tresty od pana učitele.

FIN:RUS, 1.5.07, Dvojka, Hartmann: Tuommo Ruutu tam teraz ruského brankára vykúpal v bránke ako je dlhý aj široký.

FIN:RUS, 1.5.07, Dvojka, Hartmann a Hajko, dialóg:
Hajko: Ty už teraz si manažér Dukly Trenčín?
Hartmann: Áno, hneď ako sa vraciam z Ruska nastupujem.
Hajko: Blahoželám, ale teraz sa prosím venuj televíznej robote
.

Zápas CZE-USA po hromadnej bitke si rozhodca písal do malého pozn.bloku mená hráčov. Rado Hecl to okomentoval:...ha ha ha rozhodca Uľanov teraz vyzerá ako čašník, nech sa páči čo si dáte?.. ha ha ha

problemy su na to aby sa riesili a Starosta ich vyriesil

USA-SLOVENSKO, CT2, M. Dusík:
Slovenský obránce zakončil jako obránce.
Rozhodčí si píše něco do bločku,rozhodně to nebudou jen zážitky s tohoto utkání

Komentator na STV, SVK-USA: "Demitra si este utrie hlavu uterakom a je ucesany."

28.04.2007 SVK-NOR, CT2: Chara ted s hokejkou naprahnul az k vrchnimu osvetleni haly.

SVK-NOR, CT2: Marek Uram vypada jako slovensky mušketír nebo pirát...

CAN-BLR po kanadskej sekere do krku:
Hajko: Tak to ani nebola sekera ale rovno gilotína...
Lintner: A to ani Francúzi na týchto MS nehrajú...
Hajko: Ale dosť bolo morbídneho humoru...

CAN:BLR, hokejportal.sk, online prepis: Po odpískanom postavení mimo hry sa Jackmann a Kurilin chceli ešte trochu porozprávať, boli však nemilosrdne odtrhnutí čiarovým rozhodcom.

Zapas RUS - TAL,prva tretina,Gaspar:Jedine co teraz moze talianska obrana cakat,je nieco necakane.

Richard Lintner na hráča Bieloruska: "Za svoj prvý rok v Amerike sa naučil dobré ráno, dobrý deň, pretože nič iné som ho nepočul nikdy povedať."

Richard Lintner na trestné minúty (CAN-BLR): "V Severnej Amerike sa také štatistiky cenia."

zapas USA:GER:rozhovor lintner s asi hajkom:
H:ten nemec je nemotorny ked si ho ten american tak spravil
L:to aj mne si hovoril ze som nemotorny ked si ma niekto sprvil?
H:riso,teba si nikto nikdy nespravil
L:(po chvilke ticha):aha

Stadionom sa vali prva mexicka vlna...
Komentator: "A prave mexicka vlna prichadza k nam"
Lintner: "No co povies, Pali, pridame sa?"

Matej Hajko (CZE-SVK):"Naši reprezentanti prvýkrát v modrých dresoch. Tak, keď sú také voňavé a čerstvé, tak verme, že nám prinesú kúsok šťastia."

Matej Hajko pri góle Kapuša na 2:1 (CZE-SVK):"Fantomas je smutný, to nás mrzí."

Rišo Lintner:"Brankoradivojevičova práca..."

Pri Gáboríkovom góle na 3:1, CZE-SVK
Matej Hajko:"Kto vie takto trafiť puk, Rišo rátaj."
Rišo Lintner(klasicky lintnerovsky):"Vedel to Pavel Bure, ten už nehrá a už nevím kdo."

Matej Hajko, tretia tretina (CZE-SVK): "Čajánka treba upratať!"

SVK:CZE, CT2: Ted jsou tam v obrane Jurcina s Charou. Jurcina meri 195 centimetru, Chara 205 centimetru, to jsou dokopy 4 metry.
TENTO POSLEDNY NEMA CHYBU
:lol: :lol: :lol:
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

no konečne sme im dali, včera som si kvôli tomu zápasu vybral 1/2 dovolenky aby som ho stihol pozreť a vôbec nebanujem to sme boli my a naši hráči tak ako ich poznáme. Chyby sme nerobili žiadne iba až také malé, nepodstatné takže som konečne spokojný s ich výkonom.

Branko zas hral skvelý zápas ako keby hral vo svojej životnej forme. Fakt neprišiel na MS oddychovať.

No dnes už iba dať dole Bielorusko a už sa môžme tešiť na štvrťfinále a potom už iba na námestí v Blave naši s pohárom pre majstra. :)
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Na tych komentaroch som sa dobre zasmial :lol: , rozhovory Lintnera s Hajkom patria do vtipov.

Chlapcom muselo poriadne zdvyhnut sebavedomie po vyhre nad Ceskom, tesim sa na dalsi krasny hokej proti Bielorusku. Cesi su v situacii v ktorej neboli tusim od roku 1996, tazky zapas s Kanadou musia vyhrat ale moc v ich vitazstvo neverim..

Pozeral som na nasu tabulku a trochu som sa snazil predpovedat zapasi v nas prospech :
SVK-BLR = vyhra SVK, CZE-CAN=vyhra CAN, BLR-GER=vyhra GER, CAN-USA= vyhra CAN

v takom pripade by tabulka vyzerala takto :
1. Kanada - 15 bodov
2. USA - 9 bodov -> rozhoduje vzajomny zapas a ten sme prehrali
3. Slovensko - 9 bodov
4. Nemecko - 6 bodov -> rozhoduje vzajomny zapas a ten proti Cesku vyhrali
5. Cesko - 6 bodov
6. Bielorusko - 0 bodov

Postupuju prvy 4 do stvrtfinale, tam tipujem ze nas super bude porazeny so suboja Rusko-Svedsko.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

sk-cz
dobry hokej bol, na oboch stranach, vysledok ma tesi:)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Stilo napísal:Na tych komentaroch som sa dobre zasmial :lol: , rozhovory Lintnera s Hajkom patria do vtipov.

Chlapcom muselo poriadne zdvyhnut sebavedomie po vyhre nad Ceskom, tesim sa na dalsi krasny hokej proti Bielorusku. Cesi su v situacii v ktorej neboli tusim od roku 1996, tazky zapas s Kanadou musia vyhrat ale moc v ich vitazstvo neverim..

Pozeral som na nasu tabulku a trochu som sa snazil predpovedat zapasi v nas prospech :

1. Kanada - 15 bodov
3. Slovensko - 9 bodov
5. Cesko - 6 bodov
6. Bielorusko - 0 bodov

Postupuju prvy 4 do stvrtfinale, tam tipujem ze nas super bude porazeny so suboja Rusko-Svedsko.
fakt dost realne dufam ze to takto bude a ze zapas Rusko - Svedsko vyhraju rusi ( nie ze by som ich mal rad ale skôr sa ich bojim) a my dostaneme Svedov ktori su urcite zdolatelni :) drzim palce :wink:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Stilo napísal: CZE-CAN=vyhra CAN,
osobne si myslim ze cesi budu bojovat proti kanade zubami nechtami... Nie ze by som im palce drzal (skorej by som ich videl rad vonku resp. doma ) ale niesom isty ze dneska s kanadou prehraju :) Urcite to bude dobry hokej
rados915
Guru
Guru

TU ESTE PRIDAM NEJAKE NINAJOVE A HAJKOVE VYROKY A UZ PRISAHAM ZE NEBUDEM SPAMOVAT :)
IVAN NIŇAJ

to je vyrok z MS zo SWE ked lasak len tak tak v nastaveny chytil strelu swedskeho utocnika: Jezis Maria, tak to bolo stastie alebo umenie, Janko Lasak teraz chytil nemozne,Svedi uz boli vo finale.

"a Palfy robil kolotoc pred SWI brankou a potom si nechal len stiknut listky a stihol prihrat"

Sušinský........Afinogenov ......ááááále pááán rozhodca to bolo za čo?...gol

Pri predstavovani hracov pre zapasom DUKLA-HC KE...NINAJ...."v branke dukly nastupi brankar hala, ktoremu sa tuto sezonu proti trencinu dari......"

"a zase sa niekto hrá s tou baterkou čo vyzerá ako zameriavač" (Niňajova reakcia, keď mu niekto z hľadiska svietil do očí s laserovým ukazovátkom)

"Vystreli? Aj vystrelil!" Ninaj

"Zachyti? Aj zachytil!" Ninaj

"Podme dopredu! Zigmund je v predu! A dal!" Ninaj

Ninajov: "Puk neprijemne zasiahol Visnovskeho, lezi na lade a bolest mu zkrivila tvar..."

Vyrok po dakom zapase NINAJ(neskoro v noci,Ninaj asi myslel uz na zenu doma) : "Lucim sa s vami mily televizni divaci a dufam ze ste mali vyborny sexualny zazitok s tohoto stetnutia...ehhmmm teda sportovy som myslel...samozrejme"....a okamzity prestrih do studia...vtedy som takmer skolaboval smiechom

Ešte asi pred 6-7 rokmi počas play off NHL za zlatých časov, keď na komentátorskom nebi žiarila hviezda Ivana Ninaja stv prenášala nejaký zápas, v ktorom istý americký hráč nechutne sknokautoval do protiphybu Sýkoru, ktorý tam zostal polomŕtvy ležať na ľade. A tento hráč potom pokojne odkráčal na striedačku, rozhodca mu nedal ani len dve minúty. A to už Ninaj nevydržal a keď toho američana kamera našla na striedačke (dovtedy sa všetky sústredili na Sýkoru, resp. na otvorené dvere na trestnej lavici) spustil asi toto:
"Aha ho, mäsiar! Sedí si na striedačke, ako by sa nechumelilo..."

"Rok bude kraľovať malé Slovensko, maličké Slovensko, ktorého na mape nie je ani vidieť, ktorého na svetových spravodajských staniciach neregistrujú a keď je predpoveď počasia svetová, tak sa musíme tešiť aspoň z toho, že vieme, ako je vo Viedni... Celé Slovensko sa teraz raduje. Nuž verme, že občas v tých predpovediach počasia na CNN budeme." (Po finále MS 2002)

"Bača vyhadzuje, ale iba tak naverímboha."

"PETER BONDRA! Júúúúúúj, to bola rana!"

"Štrbák ho provokoval výsmešným pohľadom."

Ninaj: Presná strela, ale bohužiaľ minula bránku...

MATEJ HAJKO

Matej Hajko na MS vo Svedsku, ked v zapase narazili na mantinel Satana a ten ostal lezat, krical: "Zabili nam Janosika!!!"

Martin Šeďo:"Hrá sa už hokej?"
Matej Hajko:"Áno, odvar už pokračuje"
(slovenská extraliga)

Matej Hajko (MS 2002): "Je to úžasný moment! Sú to úžasné chvíle! Švédi musia začať od začiatku! No, aby som si nezabudol napísať ten gól. Takže, Miroslav Šatan 58.02."

Matej Hajko (MS 2002): " Sú to ťažké chvíle. Ale treba napriek tomu dýchať, treba zhlboka dýchať a ak nás počúvate niekde v aute, tak prosím, pevne držte volant."

Matej Hajko (MS 2002): "Prehrávali sme 0:2, v 18.minúte strelil gól Axelsson, v 32.minúte Thomas Johansson nás už takmer zrážal, už nám dal taký poriadny úder do ksichtu..."

Matej Hajko (Baltica Cup): "Tak sme boli v ruskej tlači dosť po zápase s Českom, ak to tak môžem povedať, sprdnutí..."

Matej Hajko: "A ďalšie vylúčenie. Opäť Duda padá a v smrtiacich kŕčoch sa zvíja na ľadovej ploche... No, tak neviem, samozrejme, bol tam súboj muža proti mužovi, ale Duda zatrepoce nožičkami a Dutil píska faul."

Matej Hajko (MS 2003): " Štrbák. Štrbákov nahodený puk. Šanca! Gól! Gól! Gól! Gól! Gól! Gól! Peter Bondra! Peter Bondra! 1:1! Žijeme, žijeme! Vedeli sme, že tie góly Peťa Bondru musia prísť a ten jeho nenapodobiteľný bezzubý úsmev je v tejto chvíli najkrajší na svete. Ani Pamela Anderson by nevylúdila krajší!"

Matej Hajko: "Barinka ešte štyri sekundy pred koncom znižuje, ale tento gól nám bude platný ako mŕtvemu gate."

Matej Hajko: "Tu ste to videli. To bolo dokonalé filmovanie. No, nebolo až také dokonalé... Hokejisti nie sú až takí odborníci ako futbalisti. Ale učia sa."

Matej Hajko (zápas hviezd 2006): "Lažo dominuje v našom priamom prenose, vyhral súťaž o najrýchlejšieho korčuliara, rozmlátil o ľad peknú trofej..."

Matej Hajko ST Extraliga Martin-Slovan 4.3.2006 po skonceni tretiny: "Tu si pozrieme statistiky... ale ja teraz jednym ockom pozeram na hlavneho rozhodcu, takze si ich pozrite bezomna"

semifinale extraligy ZA-NR, Hajko: Stefanka nemal problem dopravit puk za branku, resp. za brankovu ciaru...

Lakosil po dlhej dobe zase mal moznost zbadat ako vyzera puk. Mato Hajko

Matej Hajko (Carolina-Buffalo): Ešte sú tam Adamsovci v útoku. Len či im tam strýko Fester nechýba na rozbíjanie súpera.

Matej Hajko (Slovan-Martin pri kolízii zápasu s futbalovým derby): "Prvá tretina sa hrala vo vianočnej atmosfére pokoja a priateľstva."

Matej Hajko na účinkovanie Jána Jaška pri repre 20ročných: "Pán Prehra priviedol ku krachu tri kluby v minulej sezóne, odmenou mu bol post trénera juniorskej reprezentácie, s ktorou len zázrakom nevypadol."

Matej Hajko( Nitra-Zvolen)po asi troch vydarených kľučkách hráča Nitry: "Tak to bola paráda, také niečo si nedovolia ani najväčší borci za rozhodnutého zápasu na rybníku..."

1. semifinalovy zapas, Slovan vs. Zvolen, za stavu 3:0 pre Slovan na zvolenskom lade, STV2: Zvolenski fanusikovia sa nemozu velmi pozerat na hokej v ruzovych okuliaroch. A tak si ich aspon zalozili na temeno.

3. zapas play off Slovan vs. Zvolen, Dvojka: Hurtaj na koniec vo svojej kancelarii za brankou.

3. semifinalovy zapas Slovan vs. Zvolen, za stavu 10:1 pre Slovan, Dvojka: posledne 2 minuty zapasu, to je urcite dobra sprava aj pre Zvolencanov

Slovan-Zvolen: 8:1-Zvolenčania zjavne už úplne rozbití:
"Pri snahe odstreliť puk tam zvolenčania odstrelia sami seba"

Slovan-Zvolen: Koment na dvoch "produktívnych" zvolenských hráčov, z ktorých jeden zrámoval krutým spôsobom toho druhého: "Títo dvaja o sebe vedeli aj so zavretými očami. Teraz o sebe nevedia ani s otvorenými."

Slovan-Zvolen: 10:1
"A Sasu si v tej branke HOVIII"

Hajko: "Hovi je nepripraveny kapitulovat"

Hajko, semifinále extraligy: V semifinále teraz máme troch brankárov Miroslavov. Ešteže vo Fínsku to nie je také obľúbené meno.

Slovan-Trenčín po dopade topánky na ľad..heh:
"Som zvedavý či prišiel len v jednej topánke alebo v jednej pojde domov.."
"Možno je to dáky dealer čo ich má viac"

Slovan Trenčín: pohľad na povzbudzovačku s dosť veľkým výstrihom kde "to" skákalo jedna radosť:
"Celá Sansung aréna sa trase a to nie len vďaka decibelom.."

Slovan-Trenčín:
"Tak Kuľha dnes nemal strelecké buchty..."

3.zápas finále Slovan-Trenčín: ...Ale Hreus takým akrobatickým spôsobom zachránil, hokejkou...aj hlavičkou v pozícii sediaceho bojovníka.

2.zápas BA-TN pri zábere na sporo odetú tanečníčku na tribúne,Matej Hajko: ...hmm, leto sa blíži...
rados915
Guru
Guru

Stilo napísal:Na tych komentaroch som sa dobre zasmial :lol: , rozhovory Lintnera s Hajkom patria do vtipov.

1. Kanada - 15 bodov
3. Slovensko - 9 bodov
5. Cesko - 6 bodov
6. Bielorusko - 0 bodov

To by bolo asi najlepsie riesenie. Bol by som radsej keby sme dostali Svedov ako Rusov. Rusi su na tychto MS velmi silny.
Svedi mali velmi lahku skupinu.
Svedsko - Taliansko - 7:1
Svedsko - Lotysko - 8:2
Svedsko - Svajciarsko - 6:0
Az dnes ich o 18:15 poriadne preveria Fini, tak uvidime.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Kelusko napísal:osobne si myslim ze cesi budu bojovat proti kanade zubami nechtami... Nie ze by som im palce drzal (skorej by som ich videl rad vonku resp. doma ) ale niesom isty ze dneska s kanadou prehraju :) Urcite to bude dobry hokej
dobry hokej to bude urcite a bude to drama ale moc casu na odpocinok nemaju a platia slova ktore povedal Stastny pred zapasom SVK-CZE - staci vyhrat jeden zapas v tejto skupine a postup je isty.. cechom zostava uz len vyhrat proti Kanade, proti nam hrali disciplinovane ale nervy z mozneho odchodu z MS robia svoje..
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

urcite cesi sa budu chciet udrzat ale Kanada je tazky super, hlavne su moc drzi a dotieravi v utoku neboja sa ist 3-4 dopredu a vziat puk a dat gol !! ale myslim si ze ani Bielorusko by sme nemali podcenovat hadam by nam mala prist ukazka z minuleho roku ked sme nad nimi prehrali. Ja som len rad ze my sme uz viac-menej v suchu no neviem ci mame na kov :?
rados915
Guru
Guru

jojcek napísal:urcite cesi sa budu chciet udrzat ale Kanada je tazky super, hlavne su moc drzi a dotieravi v utoku neboja sa ist 3-4 dopredu a vziat puk a dat gol !! ale myslim si ze ani Bielorusko by sme nemali podcenovat hadam by nam mala prist ukazka z minuleho roku ked sme nad nimi prehrali. Ja som len rad ze my sme uz viac-menej v suchu no neviem ci mame na kov :?
Proti Bielorusom to bol prvy zapas na MS, neboli sme zohrati. Ani proti Norom to nebolo este ono. Avsak zapasy s Kanadou a Ceskom ukazali nasu silu. Co sa moze vypomstit s Bielorusmi budu vylucenia. Prilis casto sme vylucovani. Kanada hrala proti nam 5 presiloviek, dali 3 goly. Aj proti Cechom sme boli velmi casto vylucovani. Nemozeme sa dopustat zbytocnych faulov, typu Uram vcera proti Cechom, absolutne zbytocne tam daval hokejku aj ked vedel ze puk mat nebude, Vyborny alebo kto to bol uz nemal problem spadnut.

//edit: 100 prispevok :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

chlapci, velmi ste ma vcera prekvapili, hned je to veselsie, za hodinu a pol nas caka Bielorusko, tak dufam ze budeme hrat ako vcera a potom nas bude cakat Svedsko
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

akože nechápem Vás dpč zhadzovať stále niekoho
najprv zhadzujete hokeistov , potom našim začne ísť a už sa pustíte do komentátorov , škoda reči tento slovenský národ ...

ešte aby som pozeral a počúval tie české hlavy keď hrajú naši nikdy ...
buď som ja taký nenáročný divák , ale slovenský komentár je taký istý už dosť veľa rokov , a mne stačí ..
rados915
Guru
Guru

schw33k napísal:akože nechápem Vás dpč zhadzovať stále niekoho
najprv zhadzujete hokeistov , potom našim začne ísť a už sa pustíte do komentátorov , škoda reči tento slovenský národ ...

buď som ja taký nenáročný divák , ale slovenský komentár je taký istý už dosť veľa rokov , a mne stačí ..
My ich nezhadzujeme, len niekore vyroky su dost mimo. Zober si toho redaktora co robi rozhovory na STV: Norbert Barath. Nechapem ako niekoho takeho mohli dosadit na taky post. Jedine rozumne vysvetlenie je, ze ma nejaku rodinu na vyssich postoch v STV.
schw33k
Guru
Guru

no a čo sa ich má pýtať ? čo varí žena ?
tak iste len primitívne otázky týkajúce sa zápasu ...

inak na tých tvojich citáciach som sa schuti zasmial
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

schw33k napísal:akože nechápem Vás dpč zhadzovať stále niekoho

No o hokejistoch by som ani tak nehoworil, su kvalitni, len potrebuju kusok viacej casu na zohratie sa ...

A aj ja som ten ktory, asi radsej pozera hokje na Ct-cku... na STV to je take vsetko emotivne a takmer neprofesionalne...
NA ct-cku tam sa toho clovek viacej dozvie... :roll:
schw33k
Guru
Guru

100 ľudí 100 chutí ja mám radšej emotívnosť
http://ceknito.sk/video.php?id=31660
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

Sranda je, ze by sme *teoreticky* mohli este postupit do stvrtfinale ako druhi :) AK:
1. Cesko vyhra nad Kanadou 1:0 alebo 2:1
2. USA vyhra nad Kanadou v pondelok
3. My vyhrame nad Bieloruskom
vsetko v riadnom hracom case

znie to tak nepravdepodobne, ze si na to hadam aj vsadim :D
rados915
Guru
Guru

... napísal:Sranda je, ze by sme *teoreticky* mohli este postupit do stvrtfinale ako druhi :) AK:
1. Cesko vyhra nad Kanadou 1:0 alebo 2:1
2. USA vyhra nad Kanadou v pondelok
3. My vyhrame nad Bieloruskom
vsetko v riadnom hracom case

znie to tak nepravdepodobne, ze si na to hadam aj vsadim :D
To to by si potom takto musel uvazovat aj o druhej skupine. Nakoniec by sme dostali Svajciarov nie? :lol: Ak by to bolo tak ako si napisal tak dostaneme aj tak Svedov alebo Finov takze je to jedno, pripadne Rusov keby zavahali, co sa asi nestane.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

A uz vyhravame...Bielorusi nemaju sancu..proti favoritom :lol:
Napísať odpoveď