dik
aky je naj program na stahovanie z rapidu?
aky je naj program na stahovanie z rapidu?
ahoj, chcel by som vas nazor, aky program je naj na stahovanie z rapidshare.com.. (v pripade, ze mam premium ucet).. pocul som o flashgete alebo rapgete atd.. co je podla vas naj?
dik
dik
-
last_knight
Light Professional
Ak mas premium, tak si stiahni poslednu verziu rapgetu + nainstaluj SSL libraries (link na stiahnutie mas na tej istej stranke co rapget) V rapgete si dalej nastav Login + password pre rapidshare.com, ale login, nie alias (tj to cislo co ziskas pri registracii). Potom si este otvor rapidshare.com, prihlas sa a v options zaskrtni Direct Download... Tot vsjo.makaveli napísal:pouzivam USDownloader... rapget mi nefunguje, ale mozte niekto napisat ako mat nastaceny rapget a premium na rapide ak vam to ide
inac pouzivam rapget.. jednoduchy rychly program...
Je to pravda o FlashGete?
Je pravda, že flashget na Rapide rámci Vášho limitu započítava nadmerné nepravdivé množstvo stiahnutých dát ? Má s tým nikto skúsenosti?
Na RS k tejto téme píšu:
Nepíšu však nič konkrétne, ale za dva roky používania kombinácie FlashGet + RS premium som nejak extrémne výkyvy nezaznamenal.. možno pár stoviek kB..Download Managers cause additional data traffic, e.g. if you download a biggish file in parallel parts as opposed to downloading the whole file in one go. This results in more data traffic than corresponds to the size of the file. The more such parallel streams are initiated, the more additional traffic is generated. RapidShare accurately logs the data traffic that leaves our own network.