Peugeot Vivacity 50cm3

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Peugeot Vivacity 50cm3

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Caute , mate nejake skusenosti s tymto skutrom ? Ja som si ho kupil no este nemam nan vodicak a chcem sa opytat ci neviete aku to ma maximalku potom ako ho dam odblokovat . Dik :) ( Je to prevedenie silver sport ale myslim ze je to nepodstatne )
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ty si si kupil skuter a este nemas vodicak a nic si si predtym o nom nenastudoval ? proste si si vybral podla farby a vycaloval prachy? Tak ten pocit by som chcel niekedy zazit :o
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

kukiak napísal:Ty si si kupil skuter a este nemas vodicak a nic si si predtym o nom nenastudoval ? proste si si vybral podla farby a vycaloval prachy? Tak ten pocit by som chcel niekedy zazit :o
Asi tak nejak ale ono to bolo tak ze oco nechcel cinu , a hento je po ruke a este aj dobra zlava nan bola

No co nikto neviete poradit ? :?
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

co chces pocut? ze je naprd? predas ho potom?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Stenky napísal:co chces pocut? ze je naprd? predas ho potom?
:D NIe ja len chcem vediet ze kolko to da ked ho dam odblokovat , lebo predajca mi povedal ze da tych 80 , tak chcem vediet ci je to pravda
Stenky
Professional
Professional

(15) Skupina AM
dvojkolesové motorové vozidlá, trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 45 km.h-1, s akýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 okrem bicyklov dodatočne vybavených pomocným motorčekom s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 30 km.h-1.

ak ti to da viac ako 45km.h-1 je to skupina A1
tak daj bacha aky vodicak si urobis

inac myslim ze ak to das upravit s 80km.h-1 by nemal byt problem[/b]
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

45 km/h by to malo ist na spiatocky, nemal by byt problem dat na rovinke okolo 70-80 km/h.
Stenky
Professional
Professional

hojko napísal:45 km/h by to malo ist na spiatocky, nemal by byt problem dat na rovinke okolo 70-80 km/h.
skutre a spiatocka :) okay chapem joke.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stenky: Ano, s tou spiatockou to bol joke, ale maximalka uz nie ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Moze mi daka dobra dusa ozrejmit co znamena pojem "odblokovat" ?:) nnd :oops:
Stenky
Professional
Professional

on mysli zrejme elektronicky obmedzovac ktori ti to nepusti nad 45km/h aby si sa zmestil do AM triedy (ak to daco take ma)

alebo sa da este spravit daka uprava motora
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jj presne ten elektricky obmedzovac myslim :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

no tak obmedzenie tam bude asi elektronicke CDI ktore zabranuje ist skutru do otacok vyssich ako 9000 alebo 10000ot/min ktore s tym skutrom dosiahnes len pri tuningu, potom tam bude bud slepe koleno na vyfuku ktore saje falosny vzduch alebo bude dlhe koleno na vyfuku, a najpodstatnejsia vec bude kruzok vo variatore ktory zabranuje remenu ist vyssie a tym dosiahnut vyssiu rychlost, inak to koleno pri vyfuku je dost podstatne lebo vyfuk hra u dvojtaktu velmi podstatnu ulohu. Skuter ti po odblokovani asi viac ako 70km/h tachometrovich neda, ale pozor tachometre premeriavaju takze ani to nebude skutocna rychlost, ak budes chciet mozem ti cez SS poslat nejake skuter-tuningove fora, ale az zajtra
Prílohy
toto je ten kruzok ktory tam na 95% bude, kvoli normam
toto je ten kruzok ktory tam na 95% bude, kvoli normam
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

PACO8 napísal:no tak obmedzenie tam bude asi elektronicke CDI ktore zabranuje ist skutru do otacok vyssich ako 9000 alebo 10000ot/min ktore s tym skutrom dosiahnes len pri tuningu, potom tam bude bud slepe koleno na vyfuku ktore saje falosny vzduch alebo bude dlhe koleno na vyfuku, a najpodstatnejsia vec bude kruzok vo variatore ktory zabranuje remenu ist vyssie a tym dosiahnut vyssiu rychlost, inak to koleno pri vyfuku je dost podstatne lebo vyfuk hra u dvojtaktu velmi podstatnu ulohu. Skuter ti po odblokovani asi viac ako 70km/h tachometrovich neda, ale pozor tachometre premeriavaju takze ani to nebude skutocna rychlost, ak budes chciet mozem ti cez SS poslat nejake skuter-tuningove fora, ale az zajtra
Diki ti moc presne toto som chcel , a inak ja sa bojim do toho pustit ale vsak v predajni mi povedali ze mi to tam spravia , ten obmedzovac a inak ked spravim tieto zmeny tak sa nemoze tym zvysenim vykonu poskodit motor ? :?:
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

BabySHAQ napísal:Diki ti moc presne toto som chcel , a inak ja sa bojim do toho pustit ale vsak v predajni mi povedali ze mi to tam spravia , ten obmedzovac a inak ked spravim tieto zmeny tak sa nemoze tym zvysenim vykonu poskodit motor ? :?:
Poškodit motor určite nie lebo ten motor je stavany na vyššie rychlosti ako je tych 45km/h.To robi len ten obmedzovač.
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

ja mam ten skuter, ale rocnik 2001, ked som ho odblokoval siel 80km , ziadne upravy...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

BabySHAQ napísal:Diki ti moc presne toto som chcel , a inak ja sa bojim do toho pustit ale vsak v predajni mi povedali ze mi to tam spravia , ten obmedzovac a inak ked spravim tieto zmeny tak sa nemoze tym zvysenim vykonu poskodit motor ? :?:
neboj poskodit by sa nic nemalo lebo tie obmedzenia su robene kvoli normam v EU na triedu AM kde rychlost nesmie presiahnut 45km/h ale po zabehu nejakych 1000km ti to odblokuju asi zdarma cez SS ti poslem tie stranky
Napísať odpoveď