Uz som odisiel...bolo to spravne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Uz som odisiel...bolo to spravne???

Príspevok od používateľa spanoo »

:( Za mesiac odchadzam na dost dlho do zahranicia...Mam priatelku uz viac ako 3 roky a stale sa Milujeme :oops:
Co mam robit?? Dost tazko to znasa...Neviem ako ju mam uspokojit..stale je smutna ked sa to spomenie...Mam sa s nou radsej rozist? Ale to nechcem!!! :cry:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

3 roky? .. neodid.... ak ti nie je kariera prednejsia pred laskou..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

podobny problem, akurat to bude rok co sme spolu a odchadzam len na leto..
spanoo
Star
Star

uvazoval som nad tym...ale idem studovat...a som este prilis mlady aby som daval prednost laske pred...vsetkym ostatnym..no nie? A laska ma neuzivi....Je to velka dilema a zodpovednost... :cry:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Mozem sa opytat kolko je to dost dlho? Tak ako napisal kolega nadomnou, nechod nikam ved robota sa da najst aj na slovensku a zahodit 3 rocny vztah kvoli robote ...

edit:// tak teraz si doplnil ze ides studovat, tak to som bol presne v rovnakej situacii pred 2 rokmi, ja som odchadzal do Ciech. Dopadlo to tak ze s priatelkou som stale, ale stalo to kopec sil a hlavne to ze som sa musel snazit byt doma co najcastejsie i ked to neslo vzdy. A teraz ak priatelka spravi prijimacky na VS tak tam budeme spolu a budeme mat konecne na seba kopec casu :)
Kam odchadzas? Myslis ze budes moct chodit sem-tam na vikendy domov?Ak hej tak priatelku upokoj a povedz jej ze urcite to zvladnete, ked je laska silna tak dokaze prezit aj odlucenie ;) Good luck
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

tomPD napísal:.... ved robota sa da najst aj na slovensku a zahodit 3 rocny vztah kvoli robote ...
Pisal, ze tam ide studovat. :idea:
spanoo
Star
Star

idem na rok pracovat a potom minimalne na 3 roky studovat a ak vsetko pojde tak ako si zelam tak sa studium predlzi na 7-8 rokov
Priatelka sa spolieha ze za mnou pride..ale tomu moc neverim...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

vzdialenost posilnuje velke lasky a nici male
zalezi aj od casu na aky ides ...mesiac dva atd..... rok ....

edit/// troska si ma predbehol........
no ked tak mozno by to bolo menej bolestne rozist sa,,, a trpiet na zaciatku ako dlhsi cas. ale ked si verite ,tak to zase neje nutne ....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som sla. Treba mysliet na buducnost (studium). Ale ked sa tal lubite, ako vravis, nedalo by a to nejako vydrzat a pockat na navrat? Podla mna by mala pochopit, v akej situacii si a podporit ta, ci sa uz rozhodnes pre odchod alebo nie. Navyse, internet a ostatne tel. vymozenosti nam umoznuju ostat v sppojeni s blizkymi, nech sme kdekolvek :wink:
spanoo
Star
Star

odchadzam viac 3000 km daleko od domava..takze asi na vikendy nebudem chodit domov :cry:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

zober ju zo sebou, ak sa neda hned, priprav nato v zahranici podmienky a urobte to po lete a pod.
spanoo
Star
Star

enter00 napísal:zober ju zo sebou, ak sa neda hned, priprav nato v zahranici podmienky a urobte to po lete a pod.
to chcem, ale nemozem ja od nej ziadat aby nechala cely svoj zivot co ma tu doma a zacalo od nuly so mnou..niekde uplne inde
Aj ked ona by to chela..len to je zodpovednost...
Ona tiez od septembra ide na Vysoku skolu a nemozem od nej ziadat aby sa na to vykaslala :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

spanoo napísal:to chcem, ale nemozem ja od nej ziadat aby nechala cely svoj zivot co ma tu doma a zacalo od nuly so mnou..niekde uplne inde
Aj ked ona by to chela..len to je zodpovednost...
Ona tiez od septembra ide na Vysoku skolu a nemozem od nej ziadat aby sa na to vykaslala :roll:
vsetko sa da riesit, ked to stoji zato.
to zahadzovanie zivota ano, je to zmena. nepovedal si, kolko mas rokov, ale podla vs odhaduje tak 19-20.
a jej vyska? moze bez problemov ist na VS tam(nepovedal si aka krajina), ak nestihne jesenny trimester zimny stiha.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

spanoo napísal:odchadzam viac 3000 km daleko od domava..takze asi na vikendy nebudem chodit domov :cry:
ak budes chodit tunaa k nej dost "casto" tym nemyslim raz za rok na pet minut ale aspon pocas sviatkov a pod dalo by sa vydrzat ,iked dost komplikovane by to bolo . ako sa hovori zide z oci zide z mysle.za pokus nic nedas , ak vydrzite takto ten prvy rok neskor to pojde lahsie pravdepodobne. ale ukoncit takyto vztah bude asi lahsie aj menej bolestne,predsa len sme ludia a aj najlepsi umysel moze skoncit trocha inac ....
spanoo
Star
Star

zahranicny studenti mozu zacat iba v septembri..cize rok bez skoly..ona sa boji noveho...boji sa aj hovorenia v AJ...je uz taka..musi mat istotu...
Je to Írsko a mam 19
A aj ona a aj ta skola su moje sny
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

prepáč , ale nerozumiem ľudom ako si ty ... nerozumiem proste takým témam ako sú v poslednom čase tu
Ty ju poznáš , ty vieš ako sa máte radi , ty si s ňou v kontakte , tak TY by si mal zapojiť svoj vlastný rozum a uvážiť čo pre Vás bude najlepšie

teraz ti tu na fóre poradí 10 ľudí skonči to , tak to skončíš ? :roll:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Lolofon napísal:ak budes chodit tunaa k nej dost "casto" tym nemyslim raz za rok na pet minut ale aspon pocas sviatkov a pod dalo by sa vydrzat ,iked dost komplikovane by to bolo . ako sa hovori zide z oci zide z mysle.za pokus nic nedas , ak vydrzite takto ten prvy rok neskor to pojde lahsie pravdepodobne. ale ukoncit takyto vztah bude asi lahsie aj menej bolestne,predsa len sme ludia a aj najlepsi umysel moze skoncit trocha inac ....
Tak, tak, suhlasim. Cim menej sa budete vidiet, tym menej na seba budete mysliet. Vyskusat to sice mozete, len neviem, ako by ste to takto vydrzali tahat...Asi by bol ten rozchod v konecnom dosledku najidealnejsi. Tazko vsak sudit, vy poznate svoj vztah a okolnosti najlepsie.
spanoo
Star
Star

schw33k napísal:prepáč , ale nerozumiem ľudom ako si ty ... nerozumiem proste takým témam ako sú v poslednom čase tu
Ty ju poznáš , ty vieš ako sa máte radi , ty si s ňou v kontakte , tak TY by si mal zapojiť svoj vlastný rozum a uvážiť čo pre Vás bude najlepšie

teraz ti tu na fóre poradí 10 ľudí skonči to , tak to skončíš ? :roll:
Ja nechcem radu...ja chcem vediet nazory...Chcem vediet ci tym uz niekto presiel a ako to skoncilo...Ja sa uz rozhodnem!!! :smt017
Lolofon
Medium Star
Medium Star

spanoo napísal:A aj ona a aj ta skola su moje sny
mozno to vyznie tvrdo ale skolu by som pre lasku nezahadzoval. niekedy treba obetovat pesiaka aby sme vyhrali bitku. ja by som siel studovat urcite.
a snou by som sa to snazil nejako vyriesit tak aby to bolelo nas oboch co najmenej.
spanoo
Star
Star

Lolofon napísal:mozno to vyznie tvrdo ale skolu by som pre lasku nezahadzoval. niekedy treba obetovat pesiaka aby sme vyhrali bitku. ja by som siel studovat urcite.
a snou by som sa to snazil nejako vyriesit tak aby to bolelo nas oboch co najmenej.
to asi aj urobim...a skusim jej tam vytvorit podmienky aby prisla za mnou...teda mozem aspon dufat... :)
Napísať odpoveď