... hh este som nevidel hodne silny PENUMATICKY lis .. jedine hydraulikaKibo napísal: hodne silny pneumaticky lis...
Ako zničiť kovovú guľu ? =)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
susenejablko
Light Star
no...nefjem ako tato tema este nieje lock
ale da sa na nej (trocha) zasmiat... kolko ma?? 700g??? mohol by si mi poslat 3? take nieco sa zide na zonglovane taka gulicka...
a to ake morbidaky tu riesite?? ze ako vykolajit vlak?? sak preboha... nesom tu dlho ale boli casy ked toto forum malo uroven (aj teraz ma...ale toto?
) hehe
pod pripadnu k- poprosim podpis a dovod...
aj to si skusal?Racius napísal: A inak, vykolajiť vlak vôbec nie je také jednoduché, ako sa môže zdať. Nákladný vlak bez šance, akýkolvek predmet položený na kolajach = nulový výsledok.
a to ake morbidaky tu riesite?? ze ako vykolajit vlak?? sak preboha... nesom tu dlho ale boli casy ked toto forum malo uroven (aj teraz ma...ale toto?
pod pripadnu k- poprosim podpis a dovod...
-
Andi_Cibula
Addict
Toto je technicko-teoretická téma a vznikla z jednej vtipnej poznámky... "Ty by si zničil aj kovovú guľu !!!" Zamyslel som sa nadtým a naozaj to nie je také jednoduché.
Si to vezmi, je vyrobená zo zliatiny, maličká, ťažká, javí sa ako nezničitelná. 
A vlak som neskúšak vykolajiť, ani skúšať nebudem, vôbec to nie je také jednoduché, vlak je nesmierne ťažký a kolesá majú enormné deštrukčné účinky.... Lisovali sme na kolajach príbory, tiež sa mi vlak nezdal ťažký, ale to čo to spravilo s tými kovovými predmetmi ma presvedčilo o opaku.
Vieš čo ? Polož nejaký, pokiaľ možno hrdzavý kľúč na kolaje a sleduj čo to spraví. Pozri sa hlavne na miesto kde bol položený.
A vlak som neskúšak vykolajiť, ani skúšať nebudem, vôbec to nie je také jednoduché, vlak je nesmierne ťažký a kolesá majú enormné deštrukčné účinky.... Lisovali sme na kolajach príbory, tiež sa mi vlak nezdal ťažký, ale to čo to spravilo s tými kovovými predmetmi ma presvedčilo o opaku.
Vieš čo ? Polož nejaký, pokiaľ možno hrdzavý kľúč na kolaje a sleduj čo to spraví. Pozri sa hlavne na miesto kde bol položený.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jj presne tak .. valce na valcovanie asfaltoveho koberca maju priemer cca od 1m do 2m ( tie velke ) ... a gula ma ak si dobre spominam 4 cm .. pri tom metrovom by to mohlo byt este diskutabilne ... dost by zalezalo od podlozky, ale asi by ju presiel ... a ten 2metrovy dy ju negulal ani stotinu sekundy
.. proste by z nej ostalo nieco dost diovneho tvaru
...
-
Andi_Cibula
Addict
Ach, si ma predbehol, Harun 
Som chcel napísať, že keby valec valcoval asfalt, tak si myslím, že keby ju tam hodím, tak ju vlisuje do asfaltu.
A to tak že by som ju nemohol dostať von, proste by bola vnútri v asfalte, lebo pri zarývaní do asfaltu by sa nejaký vytlačil, guľa by klesla dole a vytlačený asfalt by sa nahrnul na volné miesto.
To aby som nosil s gulkou aj kladivo, čo ak uvidím valec ?
Aj taký betón je bez šance, hmotnosť valca by ho poškodila si myslím.
Som chcel napísať, že keby valec valcoval asfalt, tak si myslím, že keby ju tam hodím, tak ju vlisuje do asfaltu.
To aby som nosil s gulkou aj kladivo, čo ak uvidím valec ?
Aj taký betón je bez šance, hmotnosť valca by ho poškodila si myslím.