nejde o žiadne odlíšenie od ostatných fór, ostatné fóra tu má každý jeden na saláme, pretože aj tak toto fórum je najlepšie. Žiadna zmena designu sa nemusi konať, pretože v takejto podobe to tu funguje už pár rokov a ľudia sú na to zvyknutí a navyše je to prehľadné, nie sú tu žiadne vyčačkané hlúposti a v tom je krása tohto fóra. V jednoduchosti je krása. Môj názor je, nič sa meniť nebude.
No tak ja som potom asi iný lebo všetky fóra ktoré som navštívil sa podobali na hojko ..všade modrá farba len banner iný a možno označenie nových príspevkov ...zmenu si však nepýtam ..vyhovuje mi aj toto ...ale aj tak sa mi viac páčia lamky v šedej farbe ; )
ja sa pristavim okrajom este k jojcekovi. suhlasim s hojkom ohladom poctu modov k poctu uzivatelov, tak neviem aky si mal dovod napisat, aby sa ich pocet este znizil?? poznam fora kde je polovica uzivatelov a maju 18 modov a 4 adminov, takze tvoja poznamka bola fakt trochu hlupa a to ze sa nejaky prispevok zamkol malo taktiez svoje opotstatnenie a urcite to neurobil z nudy!
teraz k pripomienke ohladom fora: uz som tu regnuty nejaky ten piatok a nezda sa mi ze by to potrebovalo nejaku razantnu graficku zmenu, modra farba je neutralna, je akurat taktiez smailici a ine drobnosti. proste je to hojko, je tym znamy, ved mnozstvo for sa robilo podla vzoru hojka a ked tak nech sa menia oni.
t0m4s3 napísal:Ked sa administrator rozhodol, ze bude cervenou tak bude cervenou. Prave preto aby co najviac uputala. A sukromna sprava je oranzova btw.
ze mne sa vzdy doteraz zdala cervena SS... ako mne to je jedno, ja len tak
no takze skusil som len tak obrazne ukazat ako by ta karma mohla vyzerat, proste pride nova karma zmeni sa link a nazov linku ... skoro to iste ako nove spravy ked pridu lenze s karmou
fruxo: No skvele, ale co z toho budes mat??? Proste nic, uplne nic, absolutne nic. Takto si raz za tyzden pozries v profile ci sa nieco udialo a mas pokoj.