Soft na ovladanie 2 pc na jednom
-
petanorech
Light Star
Soft na ovladanie 2 pc na jednom
cawte, mam spojeny notas s desktopom a scel by som nejaky program, ktorym by som mohol na desktope ovladat aj notas, ze by som si plochu nejak otvoril v okne a tak fungoval, nieco ako remote assistance, no ale to frci len cez net a ja ich mam spojene sietovim.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
VNC (Real VNC) => http://www.realvnc.com/download.html
-
petanorech
Light Star
dikes, ale vies mi povedat aj ako to rozbeham plzfruxo napísal:VNC (Real VNC) => http://www.realvnc.com/download.html
ma to 2 casti
server a viewer
na oba pocitace kludne nainstaluj obe casti, nasledne si nastav pritupove hesla na pocitace a potom uz len zapnes server a na druhom pc viewer a zadas ip pocitaca na ktory sa chces napojis, pokial zadas aj overenie hesla tak sa ta spyta na heslo a po zadani hesla sa ti nacita plocha ovladaneho pocitaca a mozes robit
server a viewer
na oba pocitace kludne nainstaluj obe casti, nasledne si nastav pritupove hesla na pocitace a potom uz len zapnes server a na druhom pc viewer a zadas ip pocitaca na ktory sa chces napojis, pokial zadas aj overenie hesla tak sa ta spyta na heslo a po zadani hesla sa ti nacita plocha ovladaneho pocitaca a mozes robit
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
uz len doplnim... mozno bude treba spravit vynimku vo firewalle ...sundevil napísal:ma to 2 casti
server a viewer
-
petanorech
Light Star