Restartujuci sa Windows
Restartujuci sa Windows
Prosim potrebujem suurne pomoc....pocitac mi dnes zacal strajkovat ..zapnem ho vsetko v pohode prtacovna plocha nabehne a asi po 5 sekundach sa restartne a tak stale dookola.Proim vas pomozte mi je to moc moc dolezite 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja som vcera nahodil vistu... a potom som instalol nejaky ovladac ktory nebol digitalne podpisany a puff... HDD sa vypol.. nasledoval automaticky restart.. a to potom vzdy ked som zapol system... ukazuje ze sa instaluje ovladac a nic... zase sa hdd vypne...
no a ece bola aj pekna modra obrazovka predtym
aj ked som isiel cez safe mode.. neinstaloval si daco ??
no predtym som nainstaloval Alcohol 120%, Winrar, a ccleaner a pouzil hoŠu-Do napísal:ja som vcera nahodil vistu... a potom som instalol nejaky ovladac ktory nebol digitalne podpisany a puff... HDD sa vypol.. nasledoval automaticky restart.. a to potom vzdy ked som zapol system... ukazuje ze sa instaluje ovladac a nic... zase sa hdd vypne...
-
Šu-Do
Redeemer
no ja som si to posral tou instalaciou alcoholu.. ale to bola moja chyba.. tvoja chyba bola ze si asi cez ten ccleaner odstranil nieco co si nemalStandokan napísal:no predtym som nainstaloval Alcohol 120%, Winrar, a ccleaner a pouzil ho
EDIT:
nie iba modra smrt.. ale celkova smrt.. som tu modru obrazovku videl prvy krat v zivote.. a to dokonca 3X po seberuss1 napísal:Ta pekna modra obrazovka sa vola "modra smrt" a s tym uz nic nenarobis mne raz nabehovala a restartoval sa pc este pred nabehnutim winu![]()
a to preto lebo som pc vypol zasuvkou.
no ale uz je to v pohode
-
russ1
Light Expert
Standokan napísal:no heej mozno aj ano ale na druhom pocitaci pouzivam ccleaner bezne uz asi rok a nic sa nestalo ...ale teraz som si spomenul ze nod pindoval ze volky virus je na stranke a potom sa dostal do Temporary files tak neviem mozno aj tym, to je....to mi uz potom pomoze len preinstalovat Win, ze?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
RoQa
Darca
Mne ukazoalo tu modru obrazovku a ako lama som isiel cez safe mode pre*ebal C,D,E antivirakom restartol a vua la neviem ako ,ale zapol saruss1 napísal:Ta pekna modra obrazovka sa vola "modra smrt" a s tym uz nic nenarobis mne raz nabehovala a restartoval sa pc este pred nabehnutim winu![]()
a to preto lebo som pc vypol zasuvkou.
-
vladino001
Light Professional
Ja osobne neverím preinštalovaniu!! format je lepšíStandokan napísal:Aj mna to napadlo ale, že by sa HW pokazil tym, že som nainštaloval 2 programy to sa mi nejako nezdá.....tak ja teda preinštalujem Win...vdaka chalani majte sa dobre...
//Šu-Do ty si vážne myslíš že všetci to formátujú? (velmi vela takých je že to dajú iba opraviť a to čo tam je navyše tam bude stale)
1. samozrejme nemusis.Šu-Do napísal:pred nainstalovanim WINu musis VZDY sformatnut particiu kam ho ides dat...
2. Standokan: kuk na
Kód: Vybrať všetko
http://www.zive.sk/poradna/SubChild.asp?Qst=349986&Main=51
http://security.blog.lupa.cz/0704/kaspersky-avira-trojan-ve-winlogon-exe-
Šu-Do
Redeemer
vladino001 napísal://Šu-Do ty si vážne myslíš že všetci to formátujú? (velmi vela takých je že to dajú iba opraviť a to čo tam je navyše tam bude stale)
TAK SI POZRITE TOTO... napísal:1. samozrejme nemusis.
PREINSTALOVAT NIE JE OPRAVITvladino001 napísal:Ja osobne neverím preinštalovaniu!! format je lepší
-
Šu-Do
Redeemer
a co robis pri reinstale ??piton napísal:Pri reinstalle nemusis formatovatOpravovat je nieco ine...
format
a pokial len vycistenie disku
EDIT:
omgStupid chicken napísal:ale nieee ... ved da sa aj opravit to je vlastne reinstall windowsu nahradi ti subory ktore tam chybaju ... a co je to ?? neviem ale format urcite nie
-
Stupid chicken
Novice
-
vladino001
Light Professional
Nakopči si niečo do zložky Win a daj z cd možnosť reinstal a ta zložka tam zostane. (ono to dá iba tie súbory ktoré su poškodené alebo chýbajú inak všetko zostáva) Skúšal si to niekedy? ja áno tak si predsa nebudem vymýšlať. možno iba ak daš reinštal a tam sa ta to opyta či chceš formatovať.Šu-Do napísal:a co robis pri reinstale ??
format